• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Lisans KPSS'ye hazırlananlar

Kızlar bu arada ben de bugün itibariyle Uzaktan eğitimime kayıt oldum. geçen sene de böyle hazırlanmıştım ve çok faydasını gördüm. alan derslerini de açmışlar, çok sevindim.
benim gibi bulunduğu yerde dershane olmayan, ya da çalıştığı için, çocuğu olduğu için vs örgün eğitime gidemeyenler için kesinlikle şahane...
gönül rahatlığıyla tavsiye ederim...

kızlaar... yok mu benimle yavaş yavaş ama düzenli şekilde çalışacak olan ?

canım ihtiyaç akademi internet üzerinden canlı dersler yapıyor. sitesine girersen deneme dersleri var. arama motorunda bi arat istersen...
kaydı tld.da kredi kartınla ödeyerek yapabiliyosun

şahane :) çok sevindim. ben yarından itibaren sistemli şekilde çalışmaya başlayacağım.
mesela yarın uzaktan eğitim türkçe dersim var. gündüz de kaçırmış olduğum coğrafya dersini dinlemek istiyorum.
kasımdan itibaren de alan derslerine başlayacağım....
senin bölümün neydi?

merhaba arkadaşlar öncelikle hepinize başarılar dilerim a.s.

kpss hakkında pek bi bilgim yok daha önce girdim ama hiç çalışmadım. ben 2005 lisans işletme mezunuyum. normal memur olmak için sadece genel kültür-yetenek yapmak yeterli mi? bu sınav her sene oluyor mu? bu sene varsa başvuru tarihi ne zaman? cevaplayan olursa çok memnun olurum.

kpss hakkında pek bi bilgim yok daha önce girdim ama hiç çalışmadım. ben 2005 lisans işletme mezunuyum. normal memur olmak için sadece genel kültür-yetenek yapmak yeterli mi? bu sınav her sene oluyor mu? bu sene varsa başvuru tarihi ne zaman? cevaplayan olursa çok memnun olurum.

her sene temmuz ayının ilk haftalarında oluyor.
bir çok oturumu var.
hangilerine girmeniz gerektiğini ösym nin kılavuzundan bulabilirsiniz...bölümünüzle ilgili olan puan türünü bilmiyorum malesef.

Ben daha başlamadım çalışmaya...
Önce Ortaöğretim Mezunu olarak 28 ekimdeki KPSS ye giricem.
konuların en azından benzer olacağını umuyorum Lisans ile. (branşım ing. öğrt.bu arada.)
Lisansın değişme olasılığı vs. derken kazanamazsam korkusuna kapıldım. dersaneler çok pahalı aylık net gelirim 300 tl :) yani dersanesiz başarmam lazım bu işi. çok çalışırsam başarırım inşallah :hooray: başka çare de yok zaten...

Kpss a dan giremiyorum ki patiskam çalışırdım yoksa başlardım hemen:(
2012 ye kaldım yine.
kolay gelsin

merhaba canım...
normal memurluk için yapılan sınav, iki yılda bir, çift senelerde oluyor...
2011 de olacak olan öğretmenlik ve uzman (a grubu) dediğimiz kadrolar için...
normal memur olmak için yalnızca genel kültür-genel yetenek yapmak yeterli ama dediğim gibi 2012 de var.
Ben daha başlamadım çalışmaya...
Önce Ortaöğretim Mezunu olarak 28 ekimdeki KPSS ye giricem.
konuların en azından benzer olacağını umuyorum Lisans ile. (branşım ing. öğrt.bu arada.)
Lisansın değişme olasılığı vs. derken kazanamazsam korkusuna kapıldım. dersaneler çok pahalı aylık net gelirim 300 tl :) yani dersanesiz başarmam lazım bu işi. çok çalışırsam başarırım inşallah :hooray: başka çare de yok zaten...
canım sana ihtiyacın uzaktan eğitimini öneririm. ben geçen yıl ondan hazırlandım 87 aldım.. istediğim yer için yetiyor.
nihai hedefim olan uzman kadrolar için de yine ordan hazırlanıyorum bu sene...
fiyatlar uygun ve taksit oluyor. ama tabii evde de düzenli çalışırsan başarmamak için bi neden yok. ben motive olamıyorum pek kendi kendime...
şimdiden başarılar...

Kpss a dan giremiyorum ki patiskam çalışırdım yoksa başlardım hemen:(
2012 ye kaldım yine.
kolay gelsin

canım benim, üzme tatlı canını :1hug: . bu yıl dinlen rahat rahat. arada şöle bi notlarına göz gezdirirsen seneye yeniden öğrenmek zorunda kalmazsın...
senin bölüm de uzman kadrolar yoktu di mi?
bu arada msn den sana trt nin ilanını haber vermiştim gördün mü? ç.dışıydın yazdığımda.

merhaba canım...
normal memur olmak için yalnızca genel kültür-genel yetenek yapmak yeterli ama dediğim gibi 2012 de var.
.

arkadaşlar, bir kaç defa yazdım ama malesef cevap veren olmadı. yukardaki bilgiye bakarak tekrar soruyorum, ben sağlık bakanlığının sınavına girip hemşire olarak atanmak istiyorum. o zaman 2012 de ki sınava mı gircem?

arkadaşlar, bir kaç defa yazdım ama malesef cevap veren olmadı. yukardaki bilgiye bakarak tekrar soruyorum, ben sağlık bakanlığının sınavına girip hemşire olarak atanmak istiyorum. o zaman 2012 de ki sınava mı gircem?

canım seninki biraz spesifik bi soru olduğu için cevap veren olmamıştır. şahsen ben yanıtı bilmiyorum. ama sadece mantık yürütüyorum da sanırım 2012dekidir. yine de sen hemşirelerden daha da olmadı sağlık bakanlığından kesin ve doğru yanıtı al...

merhaba canım...

canım sana ihtiyacın uzaktan eğitimini öneririm. ben geçen yıl ondan hazırlandım 87 aldım.. istediğim yer için yetiyor.
nihai hedefim olan uzman kadrolar için de yine ordan hazırlanıyorum bu sene...
fiyatlar uygun ve taksit oluyor. ama tabii evde de düzenli çalışırsan başarmamak için bi neden yok. ben motive olamıyorum pek kendi kendime...
şimdiden başarılar...

teşekkürler canım cevabın için a.s.

peki bu sene yapılacak sınavdaki genel kültür yetenek kısmından giremiyormuyuz bilmiyorumkismile

teşekkürler canım cevabın için a.s.

peki bu sene yapılacak sınavdaki genel kültür yetenek kısmından giremiyormuyuz bilmiyorumkismile

rica ederim :)))
tabii girebilirsin buna bi engel yok ama dediğim gibi normal memurluk için bu puanla atanamazsın.
gk-gy dışında iktisat,işletme,hukuk, maliye,uluslararası ilişkiler vs yaparsan uzman kadrolar için de puanın hesaplanır ve istersen onlara başvurabilirsin...

bakalım neler değişecek hangi hayal kırıklıkları ile sistem bize gelecek açıkçası her an herşey değişebilir maalesef eğitim sistemi yıllardır bi düzene giremedi.

canım seninki biraz spesifik bi soru olduğu için cevap veren olmamıştır. şahsen ben yanıtı bilmiyorum. ama sadece mantık yürütüyorum da sanırım 2012dekidir. yine de sen hemşirelerden daha da olmadı sağlık bakanlığından kesin ve doğru yanıtı al...

teşekkür ederim tahminin için canım kaydirigubbakcemile5
ben de öyle tahmin ediyorum ama haklısın, meslekdaş arkadaşlarıma bi danışayım en iyisi..

arkadaşım memurlar.nette bu soruna daha iyi yanıt bulabilirsin

Back