kızlaar... yok mu benimle yavaş yavaş ama düzenli şekilde çalışacak olan ?
merhaba arkadaşlar öncelikle hepinize başarılar dilerim a.s.
kpss hakkında pek bi bilgim yok daha önce girdim ama hiç çalışmadım. ben 2005 lisans işletme mezunuyum. normal memur olmak için sadece genel kültür-yetenek yapmak yeterli mi? bu sınav her sene oluyor mu? bu sene varsa başvuru tarihi ne zaman? cevaplayan olursa çok memnun olurum.
merhaba arkadaşlar öncelikle hepinize başarılar dilerim a.s.
kpss hakkında pek bi bilgim yok daha önce girdim ama hiç çalışmadım. ben 2005 lisans işletme mezunuyum. normal memur olmak için sadece genel kültür-yetenek yapmak yeterli mi? bu sınav her sene oluyor mu? bu sene varsa başvuru tarihi ne zaman? cevaplayan olursa çok memnun olurum.
canım sana ihtiyacın uzaktan eğitimini öneririm. ben geçen yıl ondan hazırlandım 87 aldım.. istediğim yer için yetiyor.Ben daha başlamadım çalışmaya...
Önce Ortaöğretim Mezunu olarak 28 ekimdeki KPSS ye giricem.
konuların en azından benzer olacağını umuyorum Lisans ile. (branşım ing. öğrt.bu arada.)
Lisansın değişme olasılığı vs. derken kazanamazsam korkusuna kapıldım. dersaneler çok pahalı aylık net gelirim 300 tl :) yani dersanesiz başarmam lazım bu işi. çok çalışırsam başarırım inşallah :hooray: başka çare de yok zaten...
Kpss a dan giremiyorum ki patiskam çalışırdım yoksa başlardım hemen
2012 ye kaldım yine.
kolay gelsin
merhaba canım...
normal memurluk için yapılan sınav, iki yılda bir, çift senelerde oluyor...
2011 de olacak olan öğretmenlik ve uzman (a grubu) dediğimiz kadrolar için...
normal memur olmak için yalnızca genel kültür-genel yetenek yapmak yeterli ama dediğim gibi 2012 de var.
.
arkadaşlar, bir kaç defa yazdım ama malesef cevap veren olmadı. yukardaki bilgiye bakarak tekrar soruyorum, ben sağlık bakanlığının sınavına girip hemşire olarak atanmak istiyorum. o zaman 2012 de ki sınava mı gircem?
merhaba canım...
normal memurluk için yapılan sınav, iki yılda bir, çift senelerde oluyor...
2011 de olacak olan öğretmenlik ve uzman (a grubu) dediğimiz kadrolar için...
normal memur olmak için yalnızca genel kültür-genel yetenek yapmak yeterli ama dediğim gibi 2012 de var.
canım sana ihtiyacın uzaktan eğitimini öneririm. ben geçen yıl ondan hazırlandım 87 aldım.. istediğim yer için yetiyor.
nihai hedefim olan uzman kadrolar için de yine ordan hazırlanıyorum bu sene...
fiyatlar uygun ve taksit oluyor. ama tabii evde de düzenli çalışırsan başarmamak için bi neden yok. ben motive olamıyorum pek kendi kendime...
şimdiden başarılar...
teşekkürler canım cevabın için a.s.
peki bu sene yapılacak sınavdaki genel kültür yetenek kısmından giremiyormuyuz bilmiyorumkismile
canım seninki biraz spesifik bi soru olduğu için cevap veren olmamıştır. şahsen ben yanıtı bilmiyorum. ama sadece mantık yürütüyorum da sanırım 2012dekidir. yine de sen hemşirelerden daha da olmadı sağlık bakanlığından kesin ve doğru yanıtı al...
arkadaşlar, bir kaç defa yazdım ama malesef cevap veren olmadı. yukardaki bilgiye bakarak tekrar soruyorum, ben sağlık bakanlığının sınavına girip hemşire olarak atanmak istiyorum. o zaman 2012 de ki sınava mı gircem?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?