2011 kasım anneleri, eski formumuza birlikte kavuşalım

Doğum sonrası kilonuza ne kadar sürede kavuştunuz?

• Bir aydan az

OY: 2 22,2%
  • 2-3 ay

• 4-6 ay

• 6 aydan fazla

OY: 3 33,3%

• Ankete Katılan
    9

Bravo valla, hamilelik yaramış resmen. Biz şu anda Jillian Michaels'ın egzersiz programını takip ediyoruz kasım anneleri topiğinden arkadaşlarla. Sana da tavsiye ederim. Zor ama etkili bir program. Ben spor salonuna gidemiyorum. Evimin karşısında var ama çalıştığım için kızıma hiç vakit ayıramamktan korkuyorum. Bu program hızır gibi yetişti resmen. Hem evde yapıyorum, hem 25 dakika. Çatlaklara ise en etkili çözüm lazerle tedavi. Kremle sonuç alan pek yok gibi. Bize katılmak istersen linki vereyim sana.

teşekkür ederim canım yaradı ama fazlam var hala. vucudum çok cıvıdı zaten:) iyi olur ama ben denizli deyim siz nasıl, nereye gidiyorsunuz bilgi verirmisin bana?nedir bu jillian michaels in egzersiz programı ?? hiç duymadım ben.

of kızlar of ben de 50 kiloydum şimdi 73 kiloyum vallahi boğazımı tutamadım hamilelik boyunca.selülitlerim bileğime incek nerdeyse .herkes doğurunca gider diyor kilolar tabi ki spor yapacam hamilelikten önce yapıyordum gayet fittim hatta incenik belliydim umarım spor işe yarar yaramazsa akupunktur o da olmazsa ozon mozon her haltı denerim ya.piskolojim bozulur yoksa

Link burada.
http://www.kadinlarkulubu.com/egzer...-michaels-30-day-shred-egzersiz-programi.html
Ben ilk leveli tamamladım. Her yerimden birer cm gitti. Daha çok verecek kilosu olan daha çok kaybediyor. Bilmek istediğin her şey orada. Bekliyoruz topiğe

Ah Canım ya, ben de evlendiğim gün 50 kiloydum. 55 kilo ile hamile kaldım, düşük yaptım. 61 kilo ile tekrar hamile kaldım ve 73 kilo ile doğuma girdim. Ama hamileliğim boyunca pilates yaptım. Doğumdan sonra da hemen yürüyüşlere başladım. Zaten 12 kilo ilk bir haftada gitti. Yürüyüş, egzersiz derken 7 kilo daha verdim. Kızım 8 aylık oldu. Şu anda 53 kiloyum ama daha sıkıyım. Hiç merak etme. Kilondan rahatsız olursan veriyorsun. Diyet yapamıyorum diye bir şey yok bence. Yapamayanlar yeterince rahatsız olmayanlar. İnsan ne kadar mutsuzsa kilosundan, o kadar azimli oluyor çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…