- Konu Sahibi Okaliptusxy
-
Kemece bravo valla. Demek ki bebeğin kilosunun, annenin aldığı kiloyla alakası yokmuş. Beni çok üzdüler. 12 kilo aldım, bebeğim 3 kilo doğdu. Az yedin ondan oldu diye. Şükür ki kızım hızla kilo aldı. Ben de hızla verdim ama hem düşük, hem hamilelik vücudumu çok deforme etti. Ben dün itibariyle düzenli yürüyüşe başladım. Pilatesi de iki günde bir artıkfırsat yaratarak yapıcam. Beslenmede kalori kısıtlaması çok yapamam emzirdiğim için ama en azından kaliteli kalori alıcam ; süt, peynir, yoğurt gibi ürünlerin yarım yağlısı... Ekmeğin tam buğday olanı... bol sebze... günde en fazla iki porsiyon meyve... Bol bol su... Ara öğünle atıştırmayı birbirine karıştırmadan da aralarda yarım yağlı yoğurtla grissini falan yerim. Saatlerini belli bir düzende tutmak da iyi oluyor. Dediğim gibi verecek üç kilom var ama selülitle mücadele için de doğru beslenmek lazım. Garip bi şekilde bende göbek kalmadı. Kilom kalçada var biraz. Ama karın bölgemde bile az da olsa yumuşama var. At kılı fırça olayını duydunuz mu hiç?
Ben hamileyken almıştım ama doğru dürüst yapamadım. Şimdi düzenli yapayım diyorum. Kan dolaşımını hızlandırarak selülite çözüm getiriyor sanırım ama ben hatunun sadece bu yöntemle selülitsiz kaldığını sanmıyorum pek.
Ooof of bı konu actınız icimi yaktınız..:)saka bir yana nası gidecek bu göbek yaa.yaz geldi t-shirt leri deneyip deneyip çıkarıyorum.ben 12 kilo aldım hamileliğimde.ama hamile kaldığımda da bikac kilo fazlam vardı.simdi dogum kilondan 2-3kilo fazlam var ama idealine donersek bı 5kg görünüyor bana da ..görünürde cok bisey yok gibi.benim butun kilo göbekte toplandı ,bı de iğrenç bir mide var..biraz da baldırlar.sadece diyet yetmez sıkılasıp spor da yapmak lazım.deformasyonu söylemiyorum ..varisler ,bı de korkunç çatladım malesef.genetik heralde annem de aynı..yapacak birsey yok biraz kilo verip sonra kalan sağlarla barışmam gerekecek..
Benim kiloyla ilgili sorunum yok.Hamileliğimden önce 47 kiloydum,safinaz gibiydim ne giysem yakışmazdı.Şimdi 54 kiloyum ve halimden çok memnunum,pantolon yakışıyor artık,içinde insan olduğu belli oluyor.Çalışmaya başlamadan önce biraz kilom vardı hatta o sebepten bir beden büyük kumaş pantolon aldım ama bir tane aldım,zayıflayıp eskileri giyeceğim diye hırs yapmıştım.Ama zaten çok iştahsız olduğum ve zor bir okulda çalıştığım için hemen gitti o kilolar.Şimdi yeni pantolon bol geliyor,eylülü bekliyorum daralttırmak için belki daha kilo değişimi yaşarım diye.Selülit sıkıntım ya da çatlağım da yok.Benim iki sıkıntım var.Karnım düz ama pelte gibi yumoş yumoş,iğrenç!Ve ondan da çok dert ettiğim göğüslerim.Pek küçük değillerdi zaten,hamileyken daha büyüdüler,doğumdan sonra daha daha büyüdüler.Şimdi süt de ilk başlardaki gibi dolgunlaştırmayınca salkım salkım oldu göğüslerim.Bu kadar sıkıntıya sütüm bari bol olsa gam yemeyeceğim ama yok...O da ancak yetecek kadar.Emzirmeyi bırakınca estetikle toparlatmayı kafama koymuştum ama az da olsa süt kanallarına zarar verme riski varmış.Eşim "İkinci çocuk olduğunda emziremezsen çok vicdan azabı çekersin."deyince vazgeçtim.En azından ikinci çocuktan sonraya erteledim.Var mı bana verecek tavsiyesi olan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?