- Konu Sahibi Okaliptusxy
Hamile olduğumuzu öğrendiğimiz an, hayatımızın en güzel anlarından biriydi. Tamamen içimizdeki minik cana odaklanarak geçirdik o dokuz ayı. Sonra kucağımızda bulduk... Sütün gelmesiydi, miktarıydı, ilacıydı, gazıydı derken altı ayı beraber devirdik. Yaz geliyor ve kadınlara kadın olduklarını en çok hatırlatan mevsim bu Bebişlerimize verdiğimiz süte zeval vermeden, yavaş yavaş, hem kilolarımızdan kurtulalım, hem sıkılaşıp sağlık kazanalım. Başarabilenler tüyolarını paylaşsın, faydalanalım.
Ben kendi adıma doğumda 12 kilo aldım ve şu andan 17 kilo vermiş bulunmaktayım. Ama öncesinde yaşadığım düşük sebebiyle ideal kilomdan bir miktar uzaklaşmıştım. Sözün özü verecek 3 kilom daha var. Bunun yanında selülit sıkıntım had safhada. Emzirme döneminde salgılanan hormonlarla alakası var mı bilmiyorum ama kızımın rızkıyla oynamadan eski halime dönmek istiyorum. Selülit kremlerinin emzirirken sakıncası var mı? Bilgi ve uygulamalarımızı paylaşalım.
Ben kendi adıma doğumda 12 kilo aldım ve şu andan 17 kilo vermiş bulunmaktayım. Ama öncesinde yaşadığım düşük sebebiyle ideal kilomdan bir miktar uzaklaşmıştım. Sözün özü verecek 3 kilom daha var. Bunun yanında selülit sıkıntım had safhada. Emzirme döneminde salgılanan hormonlarla alakası var mı bilmiyorum ama kızımın rızkıyla oynamadan eski halime dönmek istiyorum. Selülit kremlerinin emzirirken sakıncası var mı? Bilgi ve uygulamalarımızı paylaşalım.