- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
MESEla ben başından beri antalyaya asla gitmem diyordum
am yine gidiyorum memleketime
bende 2002-2004 tarihleri arasında antalyada çalıştım bende balayına asla antalyayı tercih etmicem diyordum ama diğer illere göre en iyi tatil yapılacak yer sanırım orası ege otelleride çok iyi fakat biraz egeden çıkmak istedik biz mesela çeşme kuşadası bodrum bize çok yakın 2 saat fark var aramızda çeşme 40 dk ve otelleri harika ege dışından balayı yapıcaklar için harika yerler tavsiye ederim bende
kesinlikle öyle.
bide sıcak iklimde önemli..iyi tercih yaptığımıza inanıyorum inşallah pişmanda olmayız
yok ya olmayız kocan yanında olcak düşünsene cehennem bile güzel gelicektir sanırım onunla
ben baktım bugün izmir antalya sunexpres 49 tl gidiş dönüş 199 tl 2 kişi
evet bende baktım şimdi..
akşam beraber nişanlımla bi daha bakarız
uyguna geliyor
evet en uygunu sunexpres önceden alınırsa bu fiyatlarda gitmeye yakın alınırsa sanırım bi 2 katı falan olur bu bilet işlerinide aradan çıkarmak lazım en kısa zamanda
bide benm pzt günüde sabahtan nikah işlerini halletmeye gidices benimkiyle bide 400 kağıt ona kaçacak para babası olmak varmış ya :)
aynen uçak bileti de var halletmek lazım :44:
biz nikah işlemlerine hiç bakmadık bile. daha çok var ya son 2 ay alan herhalde bakarız
bizim salonda olacak çünkü
bende öyle diyordum ama işlemleri öğrenmek için konuşmaya gittik hafta başı hemen gelin yoksa istediniz saatte nikahınız olmaz dedi bizde nikah salonunda yaptırmıcas düğünümüz yapılacağı yere istiyorus memuru dedik ozaman hiç durmayın bi sıkışıklık var bütün düğünler ramazana denk gelmesin dir herkes şimdiden başvuru yapıyor gecikmeyin dedi bizde korktuk pzt o işide halledices
poffff bide bu çıktı desene
akşam konuşuyum sıkıldım artık hee herşey para anacım :89:
çok gecikmeyin cnm onuda aradan çıkarın geç kalmayın ramazandan dolayıymış bu sıkışıklık
offffff
neredesiniz kızlar yaaa
oteller ve web sayfaları arasında kayboldum
:44::44: BENDE 2 haftadır öyleydim ama artık bakmıyorum.
en güzeli gidip konuşmak aklımda hiç anıtur yokken tamamen anıtura döndüm
çok farkediyor aklına takılanlara net karar verebiliyorsunuz
Sen rezervasyonunu yaptırdın mı canım kesinleştimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?