- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
:123: 05-06-2011- *speedy-gonzales* DÜĞÜN
:123: 12-06-2011 * pandomim* DÜĞÜN
:123: 19-06-2011 * keeper* DÜĞÜN
:123: 25-06-2011 * alex83* DÜĞÜN
eklenmek isteyen var ise söylesin eklerim :
benim düğünüm de 19 haziran, herkese mutluluklar:)
gecikmeliyim kınam da 17 haziran uyumun bu kadarı:)
gelinlik seçimim için hemen bir soru ortaya atmak istiyorum:)
mendil etek gelinlik istiorum ben, siz ne dersiniz gelin adayları??
sana da ömür boyu mutluluklar canım
teşekkürler canım eşya veya gelinlikle ilgili sormak istedikleriniz varsa sorabilirsiniz
sağol canım. eşyalarım tamam. gelinlikte de. bakıcaz artık daha hazır değil
seni de ekledim canım :82:
mendil etek gayet şık ve güzel olr :86:
hepsini güle güle kullan canım, tarzına hitap eder mi bilmiyorum ama gelinlikte pronovias modellerine bakabilirsin
ayy umarım güzel olur, bi kere olcak bişi.. tekrar etme şansı yok...
speddy sen eşyalarını aldın mı yaa ben daha bakmadım bile bakan ya da alan var mı kızlar geç mi kaldım
slm kızlar. bizim 23 ocak nişanımız olacak. 19 haziran da düğünümüz var. kınayı da muhtemelen 17 haziranda yapacağız.
benim çeyizim neredeyse tam. ufak tefek şeylerim var eksik onlarda evin durumuna göre halledeceğim.
eşya olarakta bulaşık makinası, çamaşır makinası ve buzdolabımızı aldık.
gelinlik beğendiğim bazı modeller var nişandan sonra gelinlik işini ilk sıraya alacağım.
pronovias modelleri benlik değil aslında.
ben daha kabarık. daha şık daha sakin bi gelinlik istiyorum aslında ben ne istediğimi bilmiyorum
inşallah canım eşyalarımı aldık evet. ama ben zaten beğenmiştimç geç kalmadın elbette ama en azından bakmaya başla sıkışma :85:
hayırlı olsun senin için zaman çok hızlı geçer üst üste olacak çünkü
listeye eklerim senide
teşekkürler canım. inşallah hepimizin istediği gibi geçer.
kınayı netleştirdik 17 haziran cuma olacak. düğünümüz gündüz olacağı için arada bir gün olsun diye düşündük.
pronovias modelleri güzel ama sana katılıyorum bana göre değil. çok sade. gelinlik biraz daha gösterişli olmalı bence. ben zuhal topalın ve ceyda düvencinin gelinlik modellerini çok beğenmiştim. o tarzlarda bişey istiyorum.
dantel gelinliğe çok yakışıyor...
hepsini güle güle kullan canım, tarzına hitap eder mi bilmiyorum ama gelinlikte pronovias modellerine bakabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?