2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
vayyyy kimler gelmiş kaçak gelin senii nerelere kayboldun elifcim.bi gittin senden haber alana aşk olsun

:)) ayy evet kuzum yaa bi gittim tam kayboldmm... bi geldin ki uuu maşallah muhabbet uzmııış gitmiş... akşamları enişteynen konuşuyorum efenim o da yasak koydu bana benimle konuşurken başka bi şeyle uğraşma die bende napiiim gelemedim öle işte... siz nasılsınız? neler yapıyorsunuz hayat nasıl???

bende pek bi değişiklik yok bi önceki sayfada yazdığım gibi yogunum yaneeeeeeee..sen nasılsın ara tatilde bişeyler halledecktiniz ne oldu neler yaptın bakalım sen anlat epeydir kaybolan sensin kaçak seni

bende pek bi değişiklik yok bi önceki sayfada yazdığım gibi yogunum yaneeeeeeee..sen nasılsın ara tatilde bişeyler halledecktiniz ne oldu neler yaptın bakalım sen anlat epeydir kaybolan sensin kaçak seni

efendim hemen başlıyorum annnatmaya:)) ara tatilde gelinlik işini hallettik bis... gelinliğimi diktiriyorum ilk provamı yaptılar 9 nisanda ikinci provam var... bu arada kına yerim de tutuldu... ardından da çeyiz için alınacak eşyalara başladık eksik tamamlıyoruz... bi deee balayımız için rezervasyon yaptırdık... 4 gece kalacağız... bakalım kısmet herşey nasıl olacak... ayyy gittikçe düğün günü yaklaşıyor gibi sanki yaaa:26:

oo süpersin gelinlik modelin nasıl varsa bi remini ekle bakalım bizde fikir olur yada internette varsa resmi onu ekle.bide na kadar diktiriyosun ankarada diktiriyon demi canım.balayına nereye gidiceksini.bi kayboldun birsürü iş hallettiniz maşallahbidah gidersen dğünden sonra dönersin hearldehayırlı olsun canım.

:)) yok gidersemm düğünden diiil balayından sonra artık dönerim şaka tabikii:)) canım benim gelinliğim tüllü ve dantelli bisi olcak ankarada diktiriyorum 1500 e diktircem... tanıdık bi yer vardı orada diktiriyorum indirim yaptılar işte... balatına da fethiye ye gitmeyi düşünüyoruz... biz daha çok gezmek istedik otelde zaman geçirmek istemedik... arabamızla fethiye ve çevresini gezcez tekne turlarına falan da katılırız dedik ondan en uygun fethiye gibi geldi... du gelinliğimin fotosunu da ekliim bskslım beğenecek misin

çok güzel canım fethiyede bol bol gezip dolaşın gelince bizde anlatırsınız balayı anılarınızı inşalh.bide senin gelilik bayağı fiyatlıymış maşallahhazırlar nasıl fiyatları falan sordun mu hiç.canım bende martta ankaraya gelicemde gelince nerelere bakıyım gelinlik için ordan alabilirim eğer istediğim gibi bişey bulursam.

canım benimm inşallahh çok güzel geçer hepimizin ama ben eminim ki buradaki tümmm gelinlerimizin her anı çok güzel geçecek inşallah.... canım yaaa bizim öle çok araştırmaya falan fırsatımız olamadı öle gezinemedik çok... bi de benim dantel takıntım olunca e fiyetı yükselttim:)) eteklerinden yukarıya doğru ve kuyruk kısmına falan dantel işlenecek hep ondan ama arkadaşlardan falan duyduum kadarıyla 1000-1500 arası alıyorlarmış...
ankaraya gelince de and çarşısı var kızılayda oraya bak derim ben... orada hep gelinlikçiler falan var... hazır da satıyorlar dikiyorlar da...

tmam canım bakarım mutlaka oraya 1500 çok fazla bizim için.ben çalışsaydım alırdım ama sevdiceğime kıyamıorum

çok sade ve şık bir model inşallah istediğin gibi dikilir.ne çok kabarık ne çok sönük çok hoş duruyo bence mutlulukla giymek nasip olur inşallah.

saol canımm yaaa hep böle bişi istemizştim ben zaten.. en çok istediğim şey zarif olmasıydı inşallah da zarif olur... özellikle belindeki kuşağına bayıldım ben:)))

saol canımm yaaa hep böle bişi istemizştim ben zaten.. en çok istediğim şey zarif olmasıydı inşallah da zarif olur... özellikle belindeki kuşağına bayıldım ben:)))

bencede çok şık duruyo kuşak kısmı kuyruğu falan çok güzel şekerim hayırlı olsun.

tmam canım bakarım mutlaka oraya 1500 çok fazla bizim için.ben çalışsaydım alırdım ama sevdiceğime kıyamıorum

canım benimm yaaa birsürüüü seçenek var:)) kıyamıyorsan sevdiceğine gezersiniz and çarşısını bütçyi çok zorlamak istemiyorsan da anafartalara gidersiniz....
orası daha uygun sankii

mesela abimin düğününde yengeciimle gezdik birsürü yer kızılay and çarşısı falan ama o anafartalardan bi gelinlik beğenmişti... önemli olan beğenmen...

ayyy çoook mutluyummm benim de bir çizelgem var artıkkkk

tabi tebrik ve teşekkürlerimi gecikmeliyim yani kübraya sunuyorummm

radyologg bacım sen çok hızlı düşünüyorsun ben evlenince bi kaç sene çocuk istemem herhalde beyimle hayatımızı yaşayalım biraz:))))
bu arada balayı için voyage otellerini seçmek gerçekten çok lüks. en azından biz evlilik hazırlıkları içinde herşeyin hesabını uygununu araştırırken gidemem ben

bende voyage belek istedim.
ama kısmet olmadı çok pahalıya mal oluyor şuanda gerek yok inşallah ilk senemizde düşünüyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…