- Konu Sahibi Queen of the North
-
- #1.821
pelincim bizim düğün orduevinde olacak o yüzden onların yönlendirdiği organizasyon şirketiyle çalışıoruz ama bildiğim kadarıyla normal sandalye giydir 2.5 tl faln bi de tiffany dedikleri tahta sandalyeler var onlar tanesi 4-4.5 tl ye kiralanıo şirket tarafından süslemesiyle 5.5 tl falan oluo..ama çok şık görünüolar açık hava düğünlerinde yalnız şöle sölim bizim süsleme paketinden tiffany sandalyeleri çıkarırsak 1.100 tl kar edioruz öle de pahalıya gelio... :44:
slm kızlar. bende Allah kısmet ederse 19 haziran geliniyim:)
pelin ve radyolog çok teşekkür ederim cevaplarınız için :) sen de mi 19u pelin çok şaşırdım gerçekten pazar günü pek tercih edilmez die düşünüodum ama ramazanın yazın ortasına denk gelmesi fln artık her günü değerli yaptı bu yaz :)
radyolog tavsiyelerin için çok sağol ikisine de bakcam bi :) bu arada oldukça yakın oturuomuşuz bizim 3-4 sokak altımız hasanpaşa :) bi de sen bilirsin acıbademde mustafa semih die bi kuaför var dörtyolda evimize çok yakın die oraya sormak istiorum senin bi bilgin var mı orası hakkında? benim nikahım 13.45de kıyılacak o yüzden evin etrafından fazla uzaklaşmak istemiorum :) akşama düğün var epey dayanıklı olmalı saç ve makyajım....
pelincim bizim düğün orduevinde olacak o yüzden onların yönlendirdiği organizasyon şirketiyle çalışıoruz ama bildiğim kadarıyla normal sandalye giydir 2.5 tl faln bi de tiffany dedikleri tahta sandalyeler var onlar tanesi 4-4.5 tl ye kiralanıo şirket tarafından süslemesiyle 5.5 tl falan oluo..ama çok şık görünüolar açık hava düğünlerinde yalnız şöle sölim bizim süsleme paketinden tiffany sandalyeleri çıkarırsak 1.100 tl kar edioruz öle de pahalıya gelio... :44:
valla muhakkak git bi konuş..zibilyon tane sandalye var ve tabii ki bi o kadar da süsleme......
zaman azalıyor... ben sıkı takipçisiyim bu sitenin merak etme:)a.s şekerim bende 19 haziran.birlikte gün sayarız artık topicten ayrılma ama
bişi diil şekerim nolcak.aslında en çok tercih edilen gün pazar değil mi? evet benimde 19u.bikaç gün içinde kapora vericek eniştenablamlar evleneceği zaman biz düğün salonu falan bakarken hep pazarlar doluydu.organizasyon firmaları sadece masa sandalye giydirmek için ne kadar alıyor fikri olan var mı?
teşekkür ederim radyologg buradayım artık:)oooo hoşgeldin seni burda görmek ne güzel :d
zaman azalıyor... ben sıkı takipçisiyim bu sitenin merak etme:)
en çok tercih edilen zaman cumartesi akşam ve pazar gündüz oluyormuş. mekan bakarken her yer aynı şeyi söylemişti bize.ayrıca bu yılın en değerli günü 19 haziran pazarmış. 12 haziran seçim olduğu için ve ramazandan dolayı gün seçenekleri azalıyormuş, hem okullar kapandıktan sonraki ilk haftasonu hemde babalar günü olması nedeniyle 19 hazirana talep çok olmuş bu yıl.
gerçi 19 haziran gelinleri babası için zor bir gün olacaktır
teşekkür ederim radyologg buradayım artık:)
zaman azalıyor... ben sıkı takipçisiyim bu sitenin merak etme:)
en çok tercih edilen zaman cumartesi akşam ve pazar gündüz oluyormuş. mekan bakarken her yer aynı şeyi söylemişti bize.ayrıca bu yılın en değerli günü 19 haziran pazarmış. 12 haziran seçim olduğu için ve ramazandan dolayı gün seçenekleri azalıyormuş, hem okullar kapandıktan sonraki ilk haftasonu hemde babalar günü olması nedeniyle 19 hazirana talep çok olmuş bu yıl.
gerçi 19 haziran gelinleri babası için zor bir gün olacaktır
demekki güzel bi seçim yapmışız.okullar da tatil oluyor.uzaktan gelecek çocuğu okuyanlar için iyi bi tarih
tamam paylasalım ne varsa dugun nerde olcak senın ve gelınlık işini ne yaptın
bizm düğün salonda olacak. pazartesi nikah için gün alacağız. ben memurun salona gelip nikahı düğünde yapmasını istiyorum ama herkes çok zaman kaybı olur diyip aklımı karıştırdı bilmiyorumki ne yapsam(((
gelinlik için henüz net birşey yok. çok kararsız kalıyorum bu aralar. bir tane beğeniyorum sonra başka görünce o da güzel geliyor. işim zor biraz. yarın yine çıkıp gezeceğim...
demekki güzel bi seçim yapmışız.okullar da tatil oluyor.uzaktan gelecek çocuğu okuyanlar için iyi bi tarih
biz uzaktan gelecekler için 19 haziranı seçmek zorunda kaldık zaten, şehirdışında çok fazla yakın akrabamız var çünkü.yoksa ben hep mayıs ya da eylül gelini olup cumartesi akşam düğünü yapmak istemişimdir...
biz uzaktan gelecekler için 19 haziranı seçmek zorunda kaldık zaten, şehirdışında çok fazla yakın akrabamız var çünkü.yoksa ben hep mayıs ya da eylül gelini olup cumartesi akşam düğünü yapmak istemişimdir...
hayırlısı olsun bak demetrios gelinliklerıde cok gusel netten bak bi
ben baktım bilemmm
ayyyyyyyyyyy ay heyecan yaptım kızzz öle dünya evi falan diyince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?