2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
o 1 kişi benim:)benim aldığım ay aralıktı,ucuzken aldım çift katlı duvakla birlikte 1550 tek duvak 1450 ydi yüzümü örtemek için istedim hemde uzun olsun biraz diye
şu anda gelinlikçide duuro mayısın son hafyası alıcam,aslında tutmuyorlar ben yalvarınca sağolsunlar kabuş ettiler:78:[/QUOTE]

seni demiyorum kimdi bilmiyorum bi kişi almış evinde bekletiyordu gelinliği ama unuttum kim olduğunu

canım maşallah çok güzel herşeyin senin düğünün ne zman evini sarmışsınız biraz erken değil mi eşyları yerleştirmek için.biz evi daha yeni tuttukta

benim haziran 4 mayıs ta herşeyin bitmiş olması gerekir,evimi sermedimiyatak odasındaki örtü,yatak kirlenmesin diye örttük,beyaz takım gelecek oraya,halılarımda yok perdelerde,sadece salon dolap içlerini terleştirdik o kadar ,yerleştirirkinde size göstermek için masa örtüsünü falan serdik servis açtık:) bu arada beğendiğine sevindim,inşallah en son halinide koyarım,perdeler halılar la beraber ve diper odalarıda çekerimbizim kendi evimiz olduğu için ve ikimizde çalıştığı için ,aldık aldık koyduk eve ,sonradan sıkışmayalaım dedik,strese girmke istemedik düğün öncesi

seni demiyorum kimdi bilmiyorum bi kişi almış evinde bekletiyordu gelinliği ama unuttum kim olduğunu[/QUOTE]

hıııı pardon ,demek iki kişiymişiz

seni demiyorum kimdi bilmiyorum bi kişi almış evinde bekletiyordu gelinliği ama unuttum kim olduğunu

hıııı pardon ,demek iki kişiymişiz[/QUOTE]

yine anlamadın iki kişi değilsiniz sen gelinliği eve almadın.ben dikilmiş evine getirmiş,gelinliği evinde bekleten birinden bahsediyorum.tek bi kişi vardı ama çıkaramadım

hıııı pardon ,demek iki kişiymişiz

yine anlamadın iki kişi değilsiniz sen gelinliği eve almadın.ben dikilmiş evine getirmiş,gelinliği evinde bekleten birinden bahsediyorum.tek bi kişi vardı ama çıkaramadım[/QUOTE]

ayyyy ,anlamamışım evetttt,ilahiiii bennnn,evet tamam anlaşıldı arkadaşım

yine anlamadın iki kişi değilsiniz sen gelinliği eve almadın.ben dikilmiş evine getirmiş,gelinliği evinde bekleten birinden bahsediyorum.tek bi kişi vardı ama çıkaramadım

ayyyy ,anlamamışım evetttt,ilahiiii bennnn,evet tamam anlaşıldı arkadaşım[/QUOTE]

ok bakalım.eşyaların bu arada hepsini beyaz almışsın.temizlik açısından bi sorun oluyomu? hani şununla temizlemen gerek gibi yoksa farketmiyo mu bi de beyaz tozu çok gösterir mi? bende bazı şeyleri beyaz düşünüyorum da.güle güle kullan bu arada güzellermiş

ayyyy ,anlamamışım evetttt,ilahiiii bennnn,evet tamam anlaşıldı arkadaşım

ok bakalım.eşyaların bu arada hepsini beyaz almışsın.temizlik açısından bi sorun oluyomu? hani şununla temizlemen gerek gibi yoksa farketmiyo mu bi de beyaz tozu çok gösterir mi? bende bazı şeyleri beyaz düşünüyorum da.güle güle kullan bu arada güzellermiş[/QUOTE]

bu koltukları biz kendimiz seçtik kumaşını falan,leke tutmayan kumaş,birşey dökülürse içine çekmiyor yere akıtıyor,geri kalan tarafıda simli deri silinebilir,o yüzden temizlik açısından bir sorun olacağını sanmıyorumiyinede dikkat li kullanmak gerek,beyaz tozu göstermez,ama koyu kiri gösterir,
teşşkkür ederim,bence pişman olmazsın,kullanamdım henüz ama,memnun kalırım herhalde

bu koltukları biz kendimiz seçtik kumaşını falan,leke tutmayan kumaş,birşey dökülürse içine çekmiyor yere akıtıyor,geri kalan tarafıda simli deri silinebilir,o yüzden temizlik açısından bir sorun olacağını sanmıyorumiyinede dikkat li kullanmak gerek,beyaz tozu göstermez,ama koyu kiri gösterir,
teşşkkür ederim,bence pişman olmazsın,kullanamdım henüz ama,memnun kalırım herhalde[/QUOTE]

daha bakmadım mobilya ev bile tutulmadı hatta nişanımız bile olmadı nisan gibi ev tutucaz sonra mobilyalara bakıcaz tek bir oda beyaz olur bende sanırım tüm evi full beyaz yapmam bizde çok çocuk var iki günde o beyazlar mor olur

daha bakmadım mobilya ev bile tutulmadı hatta nişanımız bile olmadı nisan gibi ev tutucaz sonra mobilyalara bakıcaz tek bir oda beyaz olur bende sanırım tüm evi full beyaz yapmam bizde çok çocuk var iki günde o beyazlar mor olur [/QUOTE]

ayy Allah yardım etsin,çok çocuk varsa evet dediğin gibi bir odayı yap,ama yinede zevkinden vazgeçme derim

ayy Allah yardım etsin,çok çocuk varsa evet dediğin gibi bir odayı yap,ama yinede zevkinden vazgeçme derim[/QUOTE]

yok zaten bi odayı renkli düşünüyorum.her oda farklı bi hayat olmalı.bi oda paris bi oda miami bi oda çin

kızlar düğün tarihi yaklaştıkça sorunlar büyür derler doğr mu sizce?

bizim 3 ay var ama Allah a çok şükür sorun yok 1 ay kala 10 gün kala olurmu bilmem Allah göstermesin,ama sanmıyorum,yani sanmak istemiyorum:)
bu arada kızlar ben ayakkabılarım için şeffaf kutu alayım diyorum,eve götürrüken öyle götürürüm hem düzgün durur hem kullanışlı olur ,varmı içinizde alan

inşallah Allah kimseye ayrılık,kavga,kötülük vermesin.şeffaf kutuda güzel fikir ama şeffaf olanı nerden bulacaksın her yerde olmuyor diye biliyorum

İnternette var,dışarıdada var ama pahalı,ben fabrikasının sitesini buldum ordan almayı düşünüyorum

bende ayakkabı çok fazla bende öle bişi alabilirim aslında aklıma gelmemişti daha çeyiz hazırlığına başlamadık ya.tane üzerinden mi fiyatlar,ne kadarmış?

bende ayakkabı çok fazla bende öle bişi alabilirim aslında aklıma gelmemişti daha çeyiz hazırlığına başlamadık ya.tane üzerinden mi fiyatlar,ne kadarmış?

fiyatları değişiyor 2,5 falan benimde çok fazla işin içinden çıkamıyorum,kaç tane alsam acaba,çizmeler içinde var,terlikler içinde

hayatında bu beyazlar gibi güzel olsun inşallah cok güzel ama kullanışlı olacakmı dersın beyaz beyaz 2 kişi sorun olmazda bebek olunca zor olur yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…