- Konu Sahibi Queen of the North
-
- #1.741
canım maşallah çok güzel herşeyin senin düğünün ne zman evini sarmışsınız biraz erken değil mi eşyları yerleştirmek için.biz evi daha yeni tuttukta
o 1 kişi benim:)benim aldığım ay aralıktı,ucuzken aldım çift katlı duvakla birlikte 1550 tek duvak 1450 ydi yüzümü örtemek için istedim hemde uzun olsun biraz diye
şu anda gelinlikçide duuro mayısın son hafyası alıcam,aslında tutmuyorlar ben yalvarınca sağolsunlar kabuş ettiler:78:
seni demiyorum kimdi bilmiyorum bi kişi almış evinde bekletiyordu gelinliği ama unuttum kim olduğunu
hıııı pardon ,demek iki kişiymişiz
yine anlamadıniki kişi değilsiniz sen gelinliği eve almadın.ben dikilmiş evine getirmiş,gelinliği evinde bekleten birinden bahsediyorum.tek bi kişi vardı ama çıkaramadım
ayyyy ,anlamamışım evetttt,ilahiiii bennnn,evet tamam anlaşıldı arkadaşım
ok bakalım.eşyaların bu arada hepsini beyaz almışsın.temizlik açısından bi sorun oluyomu? hani şununla temizlemen gerek gibi yoksa farketmiyo mu bi de beyaz tozu çok gösterir mi? bende bazı şeyleri beyaz düşünüyorum da.güle güle kullan bu arada güzellermiş
bu koltukları biz kendimiz seçtik kumaşını falan,leke tutmayan kumaş,birşey dökülürse içine çekmiyor yere akıtıyor,geri kalan tarafıda simli deri silinebilir,o yüzden temizlik açısından bir sorun olacağını sanmıyorumiyinede dikkat li kullanmak gerek,beyaz tozu göstermez,ama koyu kiri gösterir,
teşşkkür ederim,bence pişman olmazsın,kullanamdım henüz ama,memnun kalırım herhalde
daha bakmadım mobilya ev bile tutulmadı hatta nişanımız bile olmadınisan gibi ev tutucaz sonra mobilyalara bakıcaz tek bir oda beyaz olur bende sanırım tüm evi full beyaz yapmam bizde çok çocuk var iki günde o beyazlar mor olur
kızlar düğün tarihi yaklaştıkça sorunlar büyür derler doğr mu sizce?
bizim 3 ay var ama Allah a çok şükür sorun yok 1 ay kala 10 gün kala olurmu bilmem Allah göstermesin,ama sanmıyorum,yani sanmak istemiyorum:)
bu arada kızlar ben ayakkabılarım için şeffaf kutu alayım diyorum,eve götürrüken öyle götürürüm hem düzgün durur hem kullanışlı olur ,varmı içinizde alan
İnternette var,dışarıdada var ama pahalı,ben fabrikasının sitesini buldum ordan almayı düşünüyorum
bende ayakkabı çok fazla bende öle bişi alabilirim aslında aklıma gelmemişti daha çeyiz hazırlığına başlamadık ya.tane üzerinden mi fiyatlar,ne kadarmış?
fiyatları değişiyor 2,5 falan benimde çok fazla işin içinden çıkamıyorum,kaç tane alsam acaba,çizmeler içinde var,terlikler içinde
Eki Görüntüle 143840 Eki Görüntüle 143853 Eki Görüntüle 143854 Eki Görüntüle 143855 Eki Görüntüle 143856 Eki Görüntüle 143857 Eki Görüntüle 143858 Eki Görüntüle 143859 Eki Görüntüle 143860 Eki Görüntüle 143861 Eki Görüntüle 143852 Eki Görüntüle 143851 Eki Görüntüle 143850 Eki Görüntüle 143841 Eki Görüntüle 143842 Eki Görüntüle 143843 Eki Görüntüle 143844 Eki Görüntüle 143845 Eki Görüntüle 143846 Eki Görüntüle 143847 Eki Görüntüle 143848 Eki Görüntüle 143849 Eki Görüntüle 143862
Kızlar tabi halılar ,perdeler ve bir düzen yok,ben sadece elimde olanları gösterdim,banyo halısı günlük kullanacağım halı,misafirler için derili aldım,onlarıda sonra çekerim,teyzeciğim sağolsun size göstermem için ufak bir servis sunumu hazırladı, o olmasa napardım ben
ben geldim kızzlar bugun gelinlik işimi hallettım sayılırüstümden yük attım resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?