2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
evet dostlar sonunda hazirim gelinlik ve ayakkabi aldim:) duvak ve sac tokalarimi ve takilarimi turkiyeden alicam :)
gelingilim biraz tuzlu oldu ama esim kendi secti ayakkabimada karar veremedim iki tane aldim degsitirir degistirir giyerim:) biri impo diye platfrom bi ayakkabi cok rahat inanin cok rahat yuksek olmasina ragmen oburude tabiykide badgley mischka platfromlarindan :) cok uygun fiyatlarda buldum :)
Gelinligim Demetrios diye unlu bi yunan gelinlik tasarimcisindan gogus kismi resimde cok cikmamis ama cok manyak islemeli piril piril parlio etekleri biraz fazla duz geldi ozellikelde arkasi ve de gullerin oldugu yerlere isleme ekleticcem cok asiri olmamak kaydi ile swaroski tasli islemeler olucak bide duvak olayini piril piril ve uzun alicam etek ve duvaga clips takicaklar ki dugun girisinden sonra kisaltabileyim.

Collezione abiti da sposa | stellasposa.it

bu arada resimdeki gelinlik krem benimkisi daha isiltili olucak pirlanta beyaxzi diye gecio ama 4 ay sonra gelir dediler insallah yetisir turkieye gelem tarihime olmazda en kotusu param,in yarisini ic edip gerisini vericekler ki esim mutlu olmaz budurumdan hicc turkiyeden almak zorunda kalicam baska bi tabne. umarim gelri oncedenn ki bide acela olsun diye para verdim

o gelinlik nasıl tuzluya patladı anlamadım hiç bi özelliği yok normal düz kumaş kullanılmış şahsen benim zevkim değil pek tercihini daha ii bi şekilde kullanabilirdin neyse.. güle güle kullan

ya üzgünüm ama ayakkabıdada zevkin yokmuş bi kere gri renk hoş durmaz ve de modeller orta yaşa hitap eder gibi geldi gümüş rengi tercıh etseydın daha hoş durabılrdı birbirine benzer 2 model birden alman cok mantıksız geldi bana....

o gelinlik nasıl tuzluya patladı anlamadım hiç bi özelliği yok normal düz kumaş kullanılmış şahsen benim zevkim değil pek tercihini daha ii bi şekilde kullanabilirdin neyse.. güle güle kullan

Demetrios - Young Sophisticates : Style No. 2840 : Wedding Dresses Gallery : Brides
CANIM BENIM FIYAT LSITESI ASAGIDA VAR ZATEN YAZIOO 1500$ DEN BASLIO DIYEKI BU GELINLIK 2000$ BUDA YAKLASIK 3200YTL YAPAR BENCE TUZLU VE BEN USTUNDE DEGISIKLIKTE YAPTIRMAK ISTEDIM KI ONUDA BUYRDA YAPTIRIMSAM COK OLUR O YUZDEN TURKIYEDE YAPTIRCAM AMA TAFTA OLMASI TULLERININ ORGANZA OLAMSI VE TASLARININ SWAROSKI OLMASI YUZUNDEN PAHALI DEDIGIM GIBI RESIMDE FARKLI DURUO GERCEKTE COK DSAHA GUZEL BEN BEGENDIM GULEGULE KULLANIRIM SEN ZEVKINE GORE INSALLAH DAHA IISINI BULURSUN..

sanırım zevkklerımız farklı ama olsun tatlım o senın gorusun dedımya ben begendım cokta sık durdu onemlı olan uyması degıl benım begenmem dımı zevkle gıyıceksem ıster yesıl ıster kırmızı olsun :) umarım sende zevkıne gore bulursun

Bu arada turkıyede fıyatlar nasıl bılemıyorum yanı o yuzden fıyat konusundada bılgım yok.. Ama senden rıcam ınsanları bu sekılde bozmak yerıne kendı fıkrını daha ılımlı anlatabılırsın herkes benım kadar anlayıslı olamayabılır tatlım..

buraya bişiylerini koyuyosan her türlü eleştiriye açık olman gerek öyle değilmi? olumsuzlukları kaldıramıcaksanda paylaşım yapma ben kötü bi şekilde tepki vermedim ayrıcaaa yani yaran varsa batar tabi orasını bilemem

Canım benım lutfen konusma tarzına dıkkat eet yaran varsa falan hıc yakısmadı senın gıbı bırının agzına ben sana elestırı yapma demedım kelımelerını daha guzel sec dedım afedersın ama sokak agzı ıle konusuosun sen kendıne yakıstırıo olabırlısın ama ben kendıme bu denlı konusmaları yakıstırmadım neyse sende kendı zevkını paylas guzelım umarım senın gelınlıgın dah aguzel olur ne dıyebılırımkı hem ben sen begen yada begenme dıye koymadım kı tabıkıde fıkrını soylersın ben begendım kı aldım ben gıyıcegım :) nasılsa

Canım ben kendım gıtmedım ama zen kuaforu cok duydum .. Bı bak ıstersen gelın basları yasklasık 150- 200 flaan dı gecen yaz bı arakdasım gıtmıstı cok ta memnundu ama ıste ddenemek lazım

tabiki senin zevkin bende fikrimi söyledım olay bu güle güle giy ayrıca bana bir daha güzelim canım gibi lakait bir şeklde konusma lütfen benım ki sokak ağzıymıs ya bu ne ağzı cok merak ettim

Uzgunum ama ıstersen bız hıc konusmayalım cunku sen benı anlamamakta ısrar edıosun aramızda muazzam bı fark var ben bunu gordum sana mutluluklar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…