- 27 Aralık 2009
- 5.743
- 7.502
- 398
- Konu Sahibi Queen of the North
-
- #1.241
zevk meselesi ben çok beğeniyorum.ooo tülden bi gelinlikler var görmen gerek süper
:) ben de çok severim ama gün içinde saatlerce uhu kokusuna maruz kalınca balici olmuş olabilirim gerçi alıştı bünyem artık
canım ben okulöncesi öğretmeniyim... 21 tane de dünya tatlısı bıcırık çocuklarım var:))
benim gelinliğime de haftaya başlanacak.heyecanlıyımmmmmm.kırık beyaz benimki de
benim gelinliğime de haftaya başlanacak.heyecanlıyımmmmmm.kırık beyaz benimki de
mesleğin harika
çok güsel bi karar vermişsin
:) ben de çok severim ama gün içinde saatlerce uhu kokusuna maruz kalınca balici olmuş olabilirim gerçi alıştı bünyem artık
canım ben okulöncesi öğretmeniyim... 21 tane de dünya tatlısı bıcırık çocuklarım var:))
mesleğin harika
çok güsel bi karar vermişsin
hiç bana göre değil hepsinin ümüğünü sıkarım bendört tane yiğenim var yıldırdılar zaten beni bi de 21 çocuk abbooo çok zor Allah kolaylık versin
ii geceler kızlar ben geldim
yaaa benim hayalimdeki meslek ama olmadı kısmet değilmiş o kadar ağlamıştım ki iktisat geldiği için
hiç bana göre değil hepsinin ümüğünü sıkarım bendört tane yiğenim var yıldırdılar zaten beni bi de 21 çocuk abbooo çok zor Allah kolaylık versin
eeee aşşağıda bi sürü kişi var herkez içinden mi knuşuyor beee
eeee aşşağıda bi sürü kişi var herkez içinden mi knuşuyor beee
yetiştiğim kadarıyla yazıyorum ben şekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?