2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
hoşgeldin elifcim biraz önce sen gelin aklıma nerelerdesin yoksun kaç zamandır.

bi ara netimde sorun oldu hiç giremedmm... geldi gitti gibi oldu:)) sonra da netm gelince bidaa giderse diye korkup hiç buralara girmeden gelişim raporlarını yani çocuklarımın karnelerini yazdımm

özledim ama buraları yaff:)) nasılsınız neler yaptınız bensiz bensiz okudum dahaşhaşlı tatlılar falan oooooo:)

bizde seni özledik kızz.valla bende bi değişiklik yok evde oturup duruyom.evet geçen gün haşhaşlı bi kek yaptım harikaydı yaa.neyse ankarda görüşürsek ozman yapar yeriz yaa

bizde seni özledik kızz.valla bende bi değişiklik yok evde oturup duruyom.evet geçen gün haşhaşlı bi kek yaptım harikaydı yaa.neyse ankarda görüşürsek ozman yapar yeriz yaa

oh oh özendim wallaa:) tarifini verde bende yapiim:)) revani gibi mi oluo nasıldıkii:)) çok merak ettimm:) bide haşhaşı nerden alıyorsunuz? geçen de annem sormuştu bana bende bilmiyorum dedim:))

oh oh özendim wallaa:) tarifini verde bende yapiim:)) revani gibi mi oluo nasıldıkii:)) çok merak ettimm:) bide haşhaşı nerden alıyorsunuz? geçen de annem sormuştu bana bende bilmiyorum dedim:))

şerbetli bi tatlı canım bende internette buldum tarifi ama hakikaten süper oldu kesinlikle denemelisin evet revani gibi oluyo yani.haşhaşı ben açık aldım burda bi baharatçı vardı ordan kek yapmak için haşhaş deyip aldım dur bakıyım nette bulursam benim yaptığım tarifi eklerim sayfanın linkini tarifini alırsın.sen severmisin hamurişlerini yapmayı ben pek yemem ama yapmayı severim.

bende severiim kek pasta börek yapmayı:)) ama çok yemem bende yaptıklarımdan:)) ayy sevinirim atarsan:) denenmiş tarifin de üzerine yoktur hani:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…