2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
haziranın güzel gelinleri nerdesiniz ya 3 gündür kimsecikler uğramadı doğru düzgün herkes süratle düğüne mi hazırlanıyo nedir

önce bölge md yard.görüştüm sonra olumlu olunca bölge müdüryle ama daha belli değil olup olmadığı.istanbul güzel ama bir o kadar stresli yaaa

süper ya valla sevindim senin adına hadi bakalım haırlısı olur inşallah.istanbul stresli ama harika bir şehir ya ben çok seviyorum.

önce bölge md yard.görüştüm sonra olumlu olunca bölge müdüryle ama daha belli değil olup olmadığı.istanbul güzel ama bir o kadar stresli yaaa

canım benim şimdi biraz işim var çıkmam lazım.senin adına gerçekten sevindim.akşam burda olursun sanırım akşam knuşuruz yine.öpüyorum seni gözdecim.

Merhaba kızlar ben aranızdayım
Haziran 10 kına gecem 11'i gelin çıkıcam evimden inşallah
17 Haziran nişanlımın tarafında kına gecesi ve 18 Haziran düğün
Hazırlıklarım devam ediyor
Davetiyem basıldı salon falan tutuldu
Gelinliğimi martta başlıcam bakmaya
Mayıs ayında ise cok yogun tempolu gecicek
Nisanlım askerden gelicek esyalar evler falan derken yogun olucak
Aranızda olmayı sohbetlere katılmayı cok isterim ama iş çok yoruyor
İşten geldiğimde uyuyorum çoğu zaman görevlerim çok yoğun fırsat buldukça gireceğim
Çeyizlerim tamam gibi su aralar pijama falan alıyorum
Sizlerinde görmesini isterim belki bir fikir olur sizlerede
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/362209-bunlarda-olsunceyizlerim-buyrun.html

şekerler bugün sözlümün nişanda giyeceği takımı aldık aşkım benim maşallah çok tatlış oldu seviyorum uleynnn dicem şimdi ayıp olcak :84: bu arada ben devamlı burdayım son zamanlarda kimse girmiyo girende topiğe pek yazmıyor bi hareketsizlik var sanırım düğün tarihleri yaklaştı diye:44:

valla bende giriyorum ama kimsecikler olmuo yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…