- Konu Sahibi Queen of the North
-
maşallah 3 günüde almışsın sen canım sen ankara mı yaşıyosun?
napiim canım çeyizlere biraz ara vermiştim biraz önce dolap sandık eştik annemle ne var ne yok die
hıh anlatırım canım kısmetse balayına gidersek gezdiğim yerleriii
canım kusura bakma arada görmemişim mesajını... evet tatlımm aldım 3 günü de başka da bişi yapmadım inan acaba ne yapsam nereden başlasam die bakınıyorum şimdi de:))) evet canım ankarada yaşıyorum... sen nerede yaşıyorsunn???
aman aynı dertte hepimize annemde hergün sandıkları döker bakar durur.hergün yeni bi fikir gelir aklına.nelerin var kız ?
düdüklü tencereni nasıl aldın gözdecim şu elektrikli olandanmı normalmi benim normal varda bide ondanmı alsam diorum
ay kııızz herseyim var dedim bak benim düdüklü tencerem yok en korktuğum konu bizim burda bi komsunun tenceresi patladı yüzü yandıbende zaten yemek konusunda tecrübesizim o yüzden onu en sona bıraktık elektrikli olan nasıl ilk kez duydum?
canım ben şuanda Erzurumdayım ama evim Ankarada olacak inşallah.sen merkezdemisin ilçelerde misin?hazırıklara başlasan iyi olur ancak biter düğüe kadar zaten.ama hakkaten Allah yardım ediyo ev kurana çok sıkışmadan halledersin inşallah.
mutfak eşyalarım bitti sayılır ufak tefek şeyler yok yatak örtüsü falan onlarıda hallettimde hergün yeni bişi çıkıyo tekrar başa sarıyorum ben
merkezde oturuyorum ama ilçesinde kızılcahamamda öğretmenlik yapıyorum... yeni atandım bir yandan da ona alışmaya çalışıyorum derken çeyiz işinden baya bi uzak kaldım şimdi şimdi başlıcam inşallah en azından büyükleri takımları falan alsam detayları da görme imkanım olurdu diye düşünüyorum... aslında anneciim de hep hazırlamış falan ama ben aradan beğendiklerimi kenara koydum... artık eski zaman işi olanları da dağıttırınca gene çeyiz eksildi:))
bide şu mutfak eşyaları bitmez mi bi çeyizde yaaa:)) heep mutfak eşyası alıyorum sanki ama bitmio bitmio mutfak eşyası
saatini ayarlıyosun kendini kapatıyo otomatik bende çook korkuyorumda onu tavsiye ediolar
merkezde oturuyorum ama ilçesinde kızılcahamamda öğretmenlik yapıyorum... yeni atandım bir yandan da ona alışmaya çalışıyorum derken çeyiz işinden baya bi uzak kaldım şimdi şimdi başlıcam inşallah en azından büyükleri takımları falan alsam detayları da görme imkanım olurdu diye düşünüyorum... aslında anneciim de hep hazırlamış falan ama ben aradan beğendiklerimi kenara koydum... artık eski zaman işi olanları da dağıttırınca gene çeyiz eksildi:))
bide şu mutfak eşyaları bitmez mi bi çeyizde yaaa:)) heep mutfak eşyası alıyorum sanki ama bitmio bitmio mutfak eşyası
markası ne onun??? ben clipso düşünüyordum.. hiç duymamıştım bu dediini
oo sende bitirmişsin maşallah.yenilere bakarsan insanın aklı gidiyo hakkaten aldığım şeyin 1 ay sonra yenisi geliyo o yuzden ben aldığım şeyle ilgili hiç bişeye tekrar bakmıyorum.bende bitirdim mutfakla ilgili herşeyi çöp kutumu bile aldım.
yokk anam bitmezz
onlar ev yerleşene kadar hiç bitmez canım
ananem rendelerime kadar almış oklava bilem almışş kızım gurbete gidicen lazım olur hiçmi börek yapmıcan dio banaaanasılll açayım kıı ben böreğii
hakkaten ne güzel sey o ama elektrik kesilirse yemek kalcak.bende clipso düşünüyodum ama bu daa ii herhalde
yok gerçekten bitmiyo:) hani diorum da bi yandan bu kadar mutfak eşyası aldık da ben bunlarının içini doldurup yemek yapabilecek miyim acaba alması kolay yoksa:)) yemek falan yaparım yapmasına da işte zayıfım o konuda biraz:)))
öğrencen evlenmeyi biliyon ya börekte accan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?