- Konu Sahibi Queen of the North
-
- #6.601
kalırsın daha acelen ne be aaaaaaa hele evlılıgın tadını cıkar valla önerebılecegım hıc bi yontem yok ama doktora gıttınmı herhangı bır rahatsızlık olmasın
kadın doğuma ölesine bi kontrole gitmiştim o da bi sorun olmadığını söyledi sanırım zamanını bekliyor bebişkom :) senin nasıl gidiyo iyisin dimi?
iyi o zman sorun yoksa zaman tutturmak önemlı iyi canım bende aynı bıldıgın gıbı evde net yok annemlerden gırıyorum burda kalıcaz bugun ev hayatı normal daha anca oturdu düzenımz senın nasıl gıdıyo
bizim evde de internet yok.bende annemlere geldikçe bağlanıyorum.benimde aynı sen gibi normal seyirlerde gidiyor.başkaları mutluluktan uçuyo falan ama biz normal mutluluk yaşıyoruz abartımız yok yani :)
radyolog kız topic topic seni kovalıyorum :) çocğunluk idrar yolu enfeksiyonu falanmı olmuş ben mi öle anladım.ay çok şükür ben olmadım.bu arada kimler hamile biliyo musun? biri vardı bizim topicte hamile ama kimdi unuttum
buraya yazan olmuyo artık dün diğer topiğe bakayım dedım oraya yazdım bişiyler valla anlamadım konuyu bastan takıp etmedıgım için heralde genel saglık kontolu olmak ıstedıler malum yılda 1 yaptırmak grek idrar yolu enfeksıyonu ben cok sık olmaya basladım
diğer topiğede yenı gelenler olmus adapte olmak zor bu saatten sonra konulara arada girip bakarım gari
bende devamlı takip edemediğim için oraya baksamda kim kim anlamıycam o yüzden burda kalmak daha iyi.sen benim yerime de bak gari :)
kız bende fazla bakamam kı annemlere fazla gelemıyoruz gelınce kalıyoruz grcı ama neyse kendı kendıme soru cvp yaparım unuttular burasını ben napim
anaaaa bizim topic taa aşağılara inmiş yukarı çıkarmak lazım :)
Vay bee bizim kizlarin evlilik hazirligi bitti dugunler yapildi da cocuklar yapilmaya baslandi demek bu ne hiz massallah..bu arada ben de pek giremiorum oyle biseyler okudum baska bi topicte mi yazisiliyor.
7 ay olmus yaaa ne muhabbet dönerdı burda bı zaman sen bunu aldınmı nasıl yaptın nerdne aldın vs vs hıç unutmuyorum ayakkabı kutularından haberım yoktu ceylınden öğrenmıstım hahahaha
bugün tam evleneli 8 ay oldu...evet ne çabuk geçti aylarrr vayyy beee,,şimdi okutulardan kocişime aldım müthiş rahatlıkkına kıyafeti nişan ayakkabısı düğün saçı derken bitti gitti o telaşlar,insana garip geliyorrr
konuyu yeni gördüm. bende 2011 haziran geliniyim :) nasıl gidiyo evlilikler? ben hala istediğim düzeni oturtamadım. düğünden 1 ay sonra çalışmaya başladım.
gelinler nereye kayboldunz yaa önceden ne güzel muhabbet ederdik buralarda pelinnn sende yoksun kaçak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?