2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
günaydın kızlar.

ocwmays bizden de gördüğün gibi sayılı gün çabuk geçiyor bir bakıyorsun herşey geride kalmış:)
bir bakacaksın senin 53 gününde geçmiş burada başka şeylerden konuşuyoruz:)

selam gelincikler nasılsınız.benim dışarı çıkıp sebze almam lazım yemek yapmak için ama hava öyle sıcak ki hiç çıkasım yok yaa.siz neler yaptınız bugun yemek ??

selam kızlar coktandır ugrayamadım ne var ne yok umarım iyisinzdir ben gayet iyiyim iice adapte oldum evlilik hayatına planlı programlı yasamaya alıştım artık

bu arada herkese iyi ramazanlar diliyorum

yaseminn inanamıyorum:) ben pelin7den bu haberi beklerken sen süpriz yaptın. sağlıkla büyütün inşallah...

2 defa yumurtlama dönemi atlattım ikisinde de tutmadı evet herkez benden bekliyodu hain yasemin yasemincim şaka bi yana bebeğin hayırlı olsun inşallah hayırlısıyla ikinci bebişte benim bebişim olur.eylüle kaldık artıkın

kızlar 2011 haziran 24-25 gelınlerı ılk bebegımız gelıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr oleyyyyy

şekerim nasıl hamile kaldın herhangi bişi denedin mi? ben kalamadım da bi türlü bu arada hayırlı olsun sağlıklı eli ayağı düzgün bi bebek olur inşallah darısı da başıma

evlenmeden önce hepimiz sabahtan akşama kadar burda takılıyorduk en azından her gün mutlaka birileri bişi yazıyodu artık uğrayan olmuyor herkez evinde işinde gücünde tabii.iyiki evlenmişiz kızlar dimi? :)

baskan burda da nete fazla giremıyo bılgısayarı olmadıgı ıcın zaten dıger topıkte kızlar uzun sure bakmayınca eskı muhabbetı yakalayamayız sen nabıyon bakım iimisin

baskan burda da nete fazla giremıyo bılgısayarı olmadıgı ıcın zaten dıger topıkte kızlar uzun sure bakmayınca eskı muhabbetı yakalayamayız sen nabıyon bakım iimisin

ben gelinlerle ilgili başka topiğe girmiyorum buraya yazıyorum yazarsam.napıyım bende hamile kalmaya çalışıyorum 3 ay oldu bi tutturamadık bildiğin bi yöntem bişi varmı? :)

kalırsın daha acelen ne be aaaaaaa hele evlılıgın tadını cıkar valla önerebılecegım hıc bi yontem yok ama doktora gıttınmı herhangı bır rahatsızlık olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…