- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi Queen of the North
-
- #6.201
akşam geliş geç olur sen unut bugün yemek yapmayı ama tatlıyı önce yaparsan iyi olur dinlenince daha güzel oluyor
seninki yalancıymış annem çok uğraşır bir de onun tarife bakıcam ben nasılmış :)) bi ara annemin defterini çalıcam eşime yazdırcam banahazine onlar :)))))
yalancı tavuk gögsü canımakşam yine 11 de gelsek 1-2 bişey yaparım. olmadı çıkışta yaparım napıyım kesin haber versinler de ona göre hazırlık yaparız
eee daha belli değilse tatlıyı yaparsın sadece gelincede yemekler hemen olur zaten anca gelir millette sonuçta çalışıyorsun sofrayı bugünden kurabilirsin ama:))) oda zaman kaybı sonuçta :)
büyük ihtimalle gelirler. bide aynıu saatte çıkıyoruz. iş çıkışı yapmam çok zamanım kalmaz insanlar otururken de. mutfakta olmayı sevmiyorum hallederim yaaa. bi şekilde.iş çıkışına sofra kurma ve ısıtma işlemim kalsa yeter
hım o zaman senin yemekleri bugün yapman lazım yarına pilavı bırakırsın yemeği bugünden halletmen lazım((
aynen... neyse akşam geldikten sonra hallederim yaaa. yarına da tavuklar kalır bi tek
sen akşam eve gidince herşey çözülür zaten maratonuda bize anlatırsın hehehe :))))
İNŞALLAh CANIM. çoık işim yok akşam çamaşır yıkar bide yemek yaparım işte yeterbirazda evi toplarım az bişey :79::79:
akşam işten çık koş koş eve sonra eve gel koş koş çamaşır yıka yemek yap oyyyyy yoruldum yaa bende öle olcam oysa biraz yatıp dinlenmek istiyorum bennnn(
bu arada senle benden başka bi nisan vardı o da kayboldu başka kimsecikler yok haziran bitsin toplanırlar herlade :)
allah kolaylık versin canım halledersin bi şekilde :)))) ilan vericem kkda haziran gelinleri aranıyor diye millet hala izindemi ne yahuuuuBU akşam evde değilim ama
annemden dönüşte kısmetse yaparım artıkaynen bi ikimiz varız yaaa herkez tatilde falan sanırım
anaammm
speddtoş evlenmiş de misafirlere nasıl yemek yetiştireceğini düşünüyo
allah kolaylık versin canım halledersin bi şekilde :)))) ilan vericem kkda haziran gelinleri aranıyor diye millet hala izindemi ne yahuuuu
bi gelinadayı gördüm sanki
ewt
buyrun beniimmm
biz atlattık darısı başına canım :)))) inşallah günler su gibi akar gider sağsalim atlatırsın :))))
inşaAllah tatlım ya
son 2 ay hep hızlı geçiyo diyolardı
son 2 aya girdik sayılır
anaammm
speddtoş evlenmiş de misafirlere nasıl yemek yetiştireceğini düşünüyo
allah kolaylık versin canım halledersin bi şekilde :)))) ilan vericem kkda haziran gelinleri aranıyor diye millet hala izindemi ne yahuuuu
ewt ya haklısın
o yüzden hiçbişeyi strest yapmamaya karra verdim
herşey oluyor nasılsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?