2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177

yalancı tavuk gögsü canım akşam yine 11 de gelsek 1-2 bişey yaparım. olmadı çıkışta yaparım napıyım kesin haber versinler de ona göre hazırlık yaparız

yalancı tavuk gögsü canım akşam yine 11 de gelsek 1-2 bişey yaparım. olmadı çıkışta yaparım napıyım kesin haber versinler de ona göre hazırlık yaparız

eee daha belli değilse tatlıyı yaparsın sadece gelincede yemekler hemen olur zaten anca gelir millette sonuçta çalışıyorsun sofrayı bugünden kurabilirsin ama:))) oda zaman kaybı sonuçta :)

eee daha belli değilse tatlıyı yaparsın sadece gelincede yemekler hemen olur zaten anca gelir millette sonuçta çalışıyorsun sofrayı bugünden kurabilirsin ama:))) oda zaman kaybı sonuçta :)

büyük ihtimalle gelirler. bide aynıu saatte çıkıyoruz. iş çıkışı yapmam çok zamanım kalmaz insanlar otururken de. mutfakta olmayı sevmiyorum hallederim yaaa. bi şekilde. iş çıkışına sofra kurma ve ısıtma işlemim kalsa yeter

hım o zaman senin yemekleri bugün yapman lazım yarına pilavı bırakırsın yemeği bugünden halletmen lazım ((

İNŞALLAh CANIM. çoık işim yok akşam çamaşır yıkar bide yemek yaparım işte yeter birazda evi toplarım az bişey :79::79:

akşam işten çık koş koş eve sonra eve gel koş koş çamaşır yıka yemek yap oyyyyy yoruldum yaa bende öle olcam oysa biraz yatıp dinlenmek istiyorum bennnn (

bu arada senle benden başka bi nisan vardı o da kayboldu başka kimsecikler yok haziran bitsin toplanırlar herlade :)

BU akşam evde değilim ama
annemden dönüşte kısmetse yaparım artık aynen bi ikimiz varız yaaa herkez tatilde falan sanırım

BU akşam evde değilim ama
annemden dönüşte kısmetse yaparım artık aynen bi ikimiz varız yaaa herkez tatilde falan sanırım
allah kolaylık versin canım halledersin bi şekilde :)))) ilan vericem kkda haziran gelinleri aranıyor diye millet hala izindemi ne yahuuuu
anaammm
speddtoş evlenmiş de misafirlere nasıl yemek yetiştireceğini düşünüyo

bi gelinadayı gördüm sanki

anaammm
speddtoş evlenmiş de misafirlere nasıl yemek yetiştireceğini düşünüyo

HAHAHA vallahi yaaa ilkk misafirimde resmen oturdum ağladım.
bide salak gibi kalabalık çağırdım teyzemler-dayımlar-kayınvalidem-annemler kimseden de yardım almıycam diye
inat ettim çok komikti.. bu kez 6 kişi falan işte

allah kolaylık versin canım halledersin bi şekilde :)))) ilan vericem kkda haziran gelinleri aranıyor diye millet hala izindemi ne yahuuuu

aynen yaaa nerelerdese çıksınlar ortaya

selam kızlarrrr
bugün işler yoğundu uğrayamadım
bu akşamda benm misafirlerim var daha işten çıkamadım offf offf
yarında kayınvalideme gidices yemeğe bu zamanlar pek yorucu:) ama güzellllllllllll

Günaydın
Dün akşam eve geldik patates püresini,pilavı,tatlıyı ve çorba mı yaptım bulaşıklarımı yerleştirdim. evimi sildim süpürdüm.
akşama da son kez bi ısıtıcam. salatalarımı yapıcam masamı açıcam bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…