2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177

evet bennde seni hatırladım :)
ütüler hiç bitmez hep yenileri gelcek:):)

kız taktın ütülere heeee gel bizimkileri de yap bari.

bu akşam yemekte.

fasulye-barbunya karışık
bulgur pilavı var
yanına ne yapıyım yaaa en iyi cacık gider herhalde

merhaba canım ben uzun zamandır senin hazılrıklarını takip ediyordum evlenmişsin tebrik ederim Allah mutluluğunuzu daim etsin inş...düğün fotoğraflarına nerden bakacağımı bulamadım tarif edebilir misin acaba

tweşekkür ederim canım ar. olarak kabul et albumde görürsün

:):):) bence sen azcık yap :) salatasız keyfi olmaz :)
aslında turşuda fena olmaz ama sıcakta bayar oda:):)

olabilir oda var evde isterse çıkartırız

kız taktın ütülere heeee gel bizimkileri de yap bari.

bu akşam yemekte.

fasulye-barbunya karışık
bulgur pilavı var
yanına ne yapıyım yaaa en iyi cacık gider herhalde

ohhhh hamaratsın maşallah yanına cacık gider yoğurt gider afiyet olsun canım :)))))
ben yapılcak şeylerin hemen yapılmasından yanayım takılıyorum işte :)))

ya sipaydicim ben albüm eklemek istedim lakin yapamıyorum araştırmakta zor geldi nasıl eklenicek bi tarif ediver kızlar soruyo bulamadım ekleyemedim (( daha önce vardı kaldırdım şimdi olmuo

ohhhh hamaratsın maşallah yanına cacık gider yoğurt gider afiyet olsun canım :)))))
ben yapılcak şeylerin hemen yapılmasından yanayım takılıyorum işte :)))

sağol canım. bu akşamda yemek yaparım yarına belki de kayınvalideme gideriz kaç gündür görmüyorum.

ya sipaydicim ben albüm eklemek istedim lakin yapamıyorum araştırmakta zor geldi nasıl eklenicek bi tarif ediver kızlar soruyo bulamadım ekleyemedim (( daha önce vardı kaldırdım şimdi olmuo

albumlere tıkla.
sağ tarafta album ekle yazıyor sonrası basit zaten

günaydın dün 11'de evdeydik. yarına yemek yapmadım kayınvalideme gidicem. özledik ütülerimi yaptım çok zormuş dantel nevresim takımı ütülemek neyseki kurtuldum bi daha sermem zaten
bulaşık makinemi de çalıştırdım. iyice kurusun öyle çıkartıcam ve cumaya misafir gelecek eşimin iş arkadaşları acil menü hazırlamam lazım

offff okurken yoruldum yaaaaa bu koşturmaca ne zaman son bulcak sence :))))))
bizde dün tiyatroya gittik 9da başladı 12de bitti eve gel yat 1:30 off ölüyorum uykusuzluktan birde yazdıklarını okuyunca yapmam gerekenleri hatırladım canım sıkıldı valla oysa ben sadece erken yatıp dinlenmek istiyorum poffff

sen kurtulmuşun ütüden hadi geçmiş olsun darısı başıma :)))) bulaşıklarda yıkanmış acil menü lazımmmmmm varmı kafanda bişi kolay olan ama zahmetlimiş gibi satabilceğin bişi olmalı menüden önce tatlı önereyim sana tiramisu yap 1 gece önceden süper oluyor :)) tek yapman gereken kremasını hazırlamak :)))

VALLAHİ ama dün beni tek yoran ütüler oldu çok uzun ve dantel olmasından dolayı neyseki bitti yarına falan yeni çamaşır yıkarım haftasonu 1 gecede onları ütülerim
menü olarak dün öylesine bi konuştuk eşimle aklımdaki plan

* çorba ( belli değil )
* şehriyeli pilav
* patates püresi
* Cipsli tavuk fırında
* amerikan salatası

ortaya 1-2 meze daha yaparım. bide ana yemek sulu yemek mi yapsam tatlı da olabilir aslında ama 1 tanesi tavuk gögsü istemişti benden karar veririm ona

Neyse ki bir daha bunları ütülemiceksin canım :))) geçmiş gitmiş :)))
menü güzelmiş sulu yemeğe bence gerek yok ama yapsanda fena olmaz nasılsa yeniyor dolaptan sebze yardımı alabilirsin :)))
tatlıya gelince tavuk göğsü süper oluyor hazırlar kolay olur ama kendin yapıcaksan uğraş istiyor annem yapardı ordan biliyorum :))))

BELKİ yaparım fasulye vardı evde zeytinyağlı yapabilirim bu akşam yapmam lazım geç gelirsek yatar :26: yapmam.
tavuk gögsü inanılmaz kolay canımm. yalancı tavuk gögsü gerçi

* 1,5 bardak şeker
* 1 lt süt
* 1 paket margarin
* vanilya
yap bitsin miksewrden geçir o kadar

akşam geliş geç olur sen unut bugün yemek yapmayı ama tatlıyı önce yaparsan iyi olur dinlenince daha güzel oluyor
seninki yalancıymış annem çok uğraşır bir de onun tarife bakıcam ben nasılmış :)) bi ara annemin defterini çalıcam eşime yazdırcam banahazine onlar :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…