- Konu Sahibi Queen of the North
-
kacta cıkıyosun ki?ben 86lıyım.pelin sen kaclısın?
bende bu topik sandımda yazdım ana bi baktım başkaları :):)
tanışmammıstık dimi?bazen böyle tanısıyoruz kalıyo bi daha muhabbet olmuyo.karıştırıyorum artık:))
ben bugün balayı için otel rez yaptırdım indirimden yararlanın yaptırmadıysanız 31 ocağa kadar aklınızda bulunsun kızlar
eve geçeyimde biran önce yazarım canım oteli 20 dk sonra görüşrüz
eve geçeyimde biran önce yazarım canım oteli 20 dk sonra görüşrüz
nysanın balayı yerini öğreneyim de radyologla birlikte bizde giderizahanda radyolog geldi
aynı tarih mi düğünler
yooo değil.rahatsızlık vercem ben o amaçla gidiyorum
selammmm orta doğu ve balkanların en asabi hemşiresi geldiiii valla bugun çileden çıkmış durumdayımm.... muhabbet baya ilerlemiş hemen hızlıca ayak uydurayım ben mobılyalarımı sürgülü aldım ve de farklı renklerde aldım herseyı hatta portmanto su yeşili oldu farklı alın boğmasın pelincim benim nişanlım zaten balayını sımdılık konu etmıyo senle gidelim bari gusel yerler buldum ayarlayalım gezip tozarız
bu arada çakma topiklere inanmayın taklıtlerınden sakının en dogrusu bu topık :d
hani nerde istikrar he he nerde
selammmm orta doğu ve balkanların en asabi hemşiresi geldiiii valla bugun çileden çıkmış durumdayımm.... muhabbet baya ilerlemiş hemen hızlıca ayak uydurayım ben mobılyalarımı sürgülü aldım ve de farklı renklerde aldım herseyı hatta portmanto su yeşili oldu farklı alın boğmasın pelincim benim nişanlım zaten balayını sımdılık konu etmıyo senle gidelim bari gusel yerler buldum ayarlayalım gezip tozarız
yürü be başkanım kim tutar seniya kızlar bu arada evlendikten sonra internet kullanmaya devam edecekler kimler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?