2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
Bende topik aradım acep evlenenler topik açmışmı haziran gelinleri die bulamadım
sen gene iyisin biz 6,30da kalkıyoruz eşimin işi uzak biraz akşamda 12den önce yattığımızı görmedim henüz :)

BİZİMDE 18:30 ama eşim biraz geç geliyor yoldan dolayı buda benim işlerim için zaman kazanmama neden olacak. :18::18:

18:30 değil canım sabah 06:30 da kalkıyoruz dönüş 18:00 ama eve gidene kadar benim 19:00 eşiminde 19:30-20:00 oluyor işte gün bitti

hımmmm sabah sizin için zor yaaa erken yatın bari uykunuzu iyice alın biz izindeyiz diye 1/2 buluyor yatmamız yine 1 den önce olmaz ama artık erken uyuruz :44: hasta olmamak lazım bide

hımmmm sabah sizin için zor yaaa erken yatın bari uykunuzu iyice alın biz izindeyiz diye 1/2 buluyor yatmamız yine 1 den önce olmaz ama artık erken uyuruz :44: hasta olmamak lazım bide

düzene koymak lazım muyku işini sonra hasta olmamak lazım evet halsiz düşüyr insan ama bende alıştım cmrt gece 2,30da yattık sabah 9da kalktım alıştı vücut :)))))

şaka bi yana bugünde akşam oldu.. yaaa .. akşam napıcaksın şimdi tatlı ve salata mı

evet sonunda yaaa :))) bu akşam salata yapmayı planlıyorumm tatlı yapmıcam akşama yenmez hemen dün puding yapmıştım onalr var zaten birde meyve tabağı hazırlarım gün biter :)))))
yarına tarif araştırayım.
geçen gün tiramisu yaptım süper oldu tek sorun labne peyniri diye dürme peynir almışım :))))) biraz peynir kokuyodu.bir sonrakini cheesecake yapmayı planlıyorum kaynanamın pek tatlı ve börek çörek yapma gibi huyu yok o yüzen ben bu işlere yöneleyim diyorum yakında yemeğede el atarım öğrenmek lazım kendimi kötü hissediyorum hazıra konuyo gibi o bana kıyamıyor çalışıyorum diye ben ona kıyamıyorum zaten yemeği yapıo birde bulaşık kavgası yapıyoruz hehehe

ikinizinde içinde art niyet yok canım ama kendi evinde kendi hazırladıklarını yemekte ayrı güzel oluyor yemeklerin hepsi birbirine benziyor zaten çok kolay

ikinizinde içinde art niyet yok canım ama kendi evinde kendi hazırladıklarını yemekte ayrı güzel oluyor yemeklerin hepsi birbirine benziyor zaten çok kolay

Yemekten yana sorunum yok ben şehir dışında okudum yanlız kaldım yapabiliyorum tek sorun üzerinden zaman geçti birden biz yukarda yicez demek istemiyorum duruma göre bakıcam artık orda oturmasaydık zaten ben yapcaktım ama uzak değilizki aynı ev gibi bakalım zamanla çözücez şimdilik böle :)

tabiki zamanla çözülür canım ben hiç yemek yapmadım annemin evinde topu topu 5 kez belki yapmışımdır
kayınvaliden de zamanla anlayış gösterir zaten

tabiki zamanla çözülür canım ben hiç yemek yapmadım annemin evinde topu topu 5 kez belki yapmışımdır
kayınvaliden de zamanla anlayış gösterir zaten

vallaha mutfağa girince öyle ya da böyle yapıyorsun eşinde bu duruma anlayışlı davranırsa zamanla süper yemekler yaparsın pratik işi sonuçta.
Bana gelince beraber yeme işine alışkınım bizde abimlerle altlı üstlüydük ayrı ayrı yemek yemek hiç güzel gelmiyordu 2 kişi hepberaber yenip toplanıyordu ama arada bende yaparım diyorum hep orsdan olmaz ki haftasonları ben yapıyorum birde pazar kahvaltısı hazırlıyoruz of of of bi pazarı olunca insanın sofrayı sen düşün :)

ozaman acısını pazar günleri çıkartırsınız

selam kızlar düğün oldu cokta guzel oldu kazasız belasız balayından dönduk ama 9 temmuza kadar evdeyım ev toplamakla mesgulum halılardan acayıp toz cıkıyor 19 hazıranda evlenen tum arkadaslara mutluluklar dılerım cok mutluyum cok

görüşürüz canım benimde son 40 dk işte karnımda acıktı yaaaa
selam sipaydicim bugünde geldik burdayız ben hala ayılamadım yaaaa (((
hoşgeldin radyologcum izninin keyfini çıkar lakin iş çekilmiyorrr evide topla ütülerini biriktirme o ütüler batıyor bana yaaa hemen başladık konuşmaya bak :)))))))))

magranta hoşgeldin canım bu akşam yemek derdim falan yok ama dünde hiç bişey yapmadım biliyor musun * bi tek yemek hazırladım işte bu akşam annemdeyiz.

radyalog benimde halım öyle çıldırtıyor ama ilk zaman oluyor biliyordum çok uğraşmıyorum :26:

sende hoşgeldin canım :) dün akşam 9da yatsam uyurdum sanırım biraz ütü yaptım ütü dağını azalttım ama hala bitmedi gene 12den önce yatamadım bu günlerde geçicek diyorum avutuyorum kendimi :))))

neyseki benim halılardan bişi çıkmıoooo mutfak ve odaya 3k step halı aldım limangodan ince halı tüy falan dökmüo lakin açık renk yıkama sorun olcak gibi salonda shaggy halılardan henüz sorun yok :)))))

dün eve gittim yemekllerin yanina bişeyler daha yaptım yemek yedik aşşağı sahile indik 20 dk falan yürüdük oldu saat 9 işte. ama ezel çok heycanlıydı sonra belgesel izledik kaplanlar aslanlar yılanlar derken 2:30 du yattığımız sabat 8'e çeyrek kala zor uyandım

annemin evinde shaggy çok güzel pislik topluyor 2-1 ay süpürme içinde tutuyor hatta başta bana da böyle lazım diyorduk :) inşallah sorun olmaz halılarında çok sinir bozucu çünkü

Son düzenleme:

ooooo sipaydicim siz dün baya yoğunmuşunuz çok geç yatmışınız bugün zor geçicek valla ben vitaminlerle ayaktayım yoksa bu tempoya zor dayanırım :)))))

valla shaggy bende istemiyordum ama bu öle çok uzun tüylü diil kısa sade tüy dökmüo kolay süpürülüyo her hafta süpürüp silkiyorum zaten açık beya gri renklerde kir toplamasına izin yok bir de kullanmılmıyor sorun olcağını sanıom olursa çöpe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…