2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
ben daha evle düzenle çok oynamadım geldik çamaşır yıka ütüle evi topla derken c.tesi işte misafir vardı 2 günüm yemek,tatlı temizlikle geçti gitti

Benim ütüler bitmedi üzerine yenilerini yıkıyorum şöyle bir rahat oturamadım akşamları hergün yeni tarifler alıyorum biz kayınvalidemle altlı üstlü oturuyoruz o yemekleri yapıyor bende bi gün öncesinden tatlı yapıyorum yada değişik salatalar yapıyorum genede çok yoruluyorum yahuu hem ev hem iş çok zor
sen misafire bile geçmişsin biz ne gidiyoz şimdilik ne de birileri gelio biraz zaman geçsin öle :) daha evin eksiklerini alıcaz

cumartesi aldım cuma geceye kadar tatlı ve çorbamı yaptım ertesi günde yemeğimi büyük bi cesaretle 15 kişi aldım hemde güzel oldu ama Allahtan herkez beğendi.
şimdi çağırayım ki ramazana kalmayalım. bizde annelere giittikl bi tek işte. başka kimseye gitmedik. bu akşam ama evde hiç bi iş yapmıycam. yemekı sonra çayımı koyup ezeli izliycem.
ütüm var hemde dantel nevresim takımı ama ütülemek yemiyor

15 Kişi haaaa sen olmuşun sipaydicimmmm maşallahhh :)))) valla ben uğraşamam kimseyle çalışıyorum bennn bizi çağırmaya başladılar bizde artık her akşam bi yere temeğe gidicezzz evdeki ütüleri kim yapıcak bilmiyorum pofffff :))) allah yardımcımız olsunnnn :)

vallahi yaa kendime beklenmedik performans görüyorum bende izindeydim çalışıyor olsam daha da zor olurdu artık hafta sonları alıcaz napalım.. :78: evde yıkanacak çamaşırlar var bakalım yaparsın yaaa en güzel ütü gece oluyr

bence izin bitmeden işleri bitir canım sonraya kaldımı çok zor oluyor binbeşyüz parçaya bölünüyor insan ((

bence izin bitmeden işleri bitir canım sonraya kaldımı çok zor oluyor binbeşyüz parçaya bölünüyor insan ((

İŞTEYİM canım şuanda bitti zaten artık düzenimi otururum yemeğimi genelde akşamdan yapmaya çalışıyorum. sen yine şanslısın canım. yemek konusunda.
akşam çamaşır atarım makine yıkar. bu akşam kendime bırakıyorum ütülerimi de sonra yaparım. nevresim takımı zor olacak güç toplamam lazım

Evet yemek çok önemliydi benim için eşim herşeyi tam takım ister o yemekleri yapmak benim bütün zamanımı alırdı :))))
izin bitmiş işe gelmek nasıl bir duygu ne güzel tatil yaparken birden hooopp iş ıyyyy
bence ütüleri bişileri eşinle paylaş ben mesla temizliği beraber yapıyoruz göstreriyorum şöyle yap falan diye sonra işte bardağını mutfağa koy kirlini sepete at ,ayakkabını dışardan al gibi şeylerle alıştırmaya başladım haftasonuda beraber hazırlıyoruz kahvaltıyı geçinip gidiyoruz sende çarşafları bi ütületmeyi dene bence düz sonuçta :)

oda yapıyor çoğu şeyini zaten ben devamlı iş yapınca sıkılıyor daha çok yapmak istiyor. iş paylaşımında çok şükür ki sıkıntımız yok
nevresim takımlarının çoğu yeri dantel onun için bu akşam yapmam. diğer çamaşırlarımı da yıkarım renklilerimi sonra hepsini ütülerim 1 gece de biter.
akşama yemeğim var 1-2 bişey daha yaparım ertesi güne yeriz

Ohhhh iyi bari kimi hiç yardım etmiyormuş kendileri bilirler valla bende diyorum yardım etmezsen yanlız oturursun ona göreeee
oda hiç sevmio sürekli hadi gel artık bırak artık diye diye ee diom olması lazım haftada 5 gömlek atılıyo makinaya 3de pantolon onunkiler birde benimkiler varr neyseki ben dantelli nevresim falan kullanmıyorum hepsini ilk geceden kaldırdım bir 2 dantel var kenarda onuda kaldırmam an meselesi yuz oluyorum dantele :))))

aynen benim eşimde devamlı kumaş gömlek giyiyor oda yeni işe başladı ama yakında çamaşır konusunda çıldırtır beni eminim bende 1kez giyer atarım oda
bende sevmiyordum asla sermem diyordum ama anneme saygıdan onca emeğine saygı göstermek adına hepsini serdim birazcık daha kalsınlar kaldırıp yıkarım :86:
gözüme de hoş geliyorlar ama tam bi gelin evi

evet yakında delirceğimiz kesin çok kılım ben bide çizgi konusunda kolda çizgiyi sevmiyorum dün 11de 1 gömlek ütüledim
deliriyodum birde bizimki nerde yıkanmamış ya da ütülenmemiş eşyası varsa onu arar heheh bende yok ütüde yada kirlide diom izin vermiosun ki ütü yapmamaaaaaaa

ben saten nevresimde yatamam bide kenarları dantel tam kabustu o yüzden kaldırdım dantelde toplasan 5-6 tane zaten onlarda kalabilir artık vitrin falan yapmadım çünkü mevlütte yapmıcam o yüzden sorun yok :)

ikimizde ütü konusunda yandık ozaman. şimdilik tüm gömlekleri temiz ve ütülü haftasonuna full kirli olur hepsi
bizde izindeyken kuran okutalım dedik olmalı artık haftasonu izinli olduğum bi güne denk getirirz

allah yardımcımız olsun canım ütüleri biriktirmemekte fayda var diye düşünüyorum biriktikçe kabus oluyor ıyyyyyyyy
bizimde 4-5 tane gömlek ütüde beklio geçen haftada biz çalıştık çünkü :))))
bende mevlüt yapmıcam yengeme yapmıştık evden büyü çıktı zaten evlilik arefesinde herşey ters gitti
valizimi kaybettim,nikaha giderken kabus gibi yolumuzu kesip durdu tinerci tipli veletler sonra çaycım daha kullanmadan bozuk çıktı aldığım yer servise vericez dedi bende yenisini istiom dedim fabrikaya mail attım saolsunlar siz bize gönderin bizde yenisini gönderelim dediler onuda öle hallettik başka bişi kaldıramıcam evdede kurşun döktürdük nazaramı geldik ne die
birde toplanıp yasin falan okuruz tamam diye düşünüom bakalım :)

öyle aksilikler benimde oldu çamaşır makinesini açtım akşama bi geldik halı su içinde meğe bulaşık makinesindenmiş
sifonumuz bozuldu. çıldırttı bizi resmen.
şimdi de yatak odasunda nemlemle yapıyor yine şükret haline seni yoracak zararlar çıkmamış aksilikler olacak elbette Allah'a emaneytiz yaaa

Geçmiş olsun canım napalım bunada şükür diyoruz ama çok üzüyor işte insanın canını birde geçen gün ütü ısınmadı o da bozuldu sandım neyseki dün denedim bişi olmamış :)))

sorunlar olacak ama çok olmasın ya hepsi üst üste geliynce çekilmez oluyor napalım bunlardan fazlası olmasın allah ağız tadımızı bozmasın inşallah :))))

Evet ses bekliyoruz onlardan da :)))) inşallah herşey yolundadır.
ben işe geçen hafta başladım sürünüyoruz sabahın köründe kalk gece yarısı yat bakalım vücut ne zamana kadar dayanıcak :)

aynen yaaa sabah 7:30'da kalkıyoruz. yorucu olacak gibi poffff....
herkez gelsinde güzelce sohbet edelimmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…