- Konu Sahibi Queen of the North
-
- #6.061
ayy pelin hadi hayırlı olsun evin
(ne kadar kafiyeli oldu)
sağlıkla, huzurla oturun inş
ay kimsecikler kalmadı topikte bi zamnalar ne muhabbetler dönerdi ya
haftaya bugun benimde düğünüm olmuş olacak Allah nasip ederse.
amin inşallah darısı sana.sen neler yaptın ev tutuldu mu,eşya alındı mı,çeyiz tamam mı ne gibi hazırlıklar yaptın?
günaydınnnnnn herkese iyi sabahlar iyi haftalar düğünü olanları tebrik ederim olacak olanlarada allah kolaylık versin benimki 5 hazirandaydı bitti geçti kürkçü dükkanına geri döndüm
Canım hiç sıkma canını herşey çok güzel olucak çeneni sıkı tut ona buna karışma keyfini sür :) tecrübeyle sabittir o kadar çok şey oldu ona rağmen güzel bir gün geçirdim :)))) şimdiden mutluluklarkızlaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr günaydınnnnnn:))))
son bekar haftasonumu geçirdim. günler azaldıkça hüzünlenmeye başlıyorum sanım. biraz tuhaf bir durum. evim anneme çok yakın olacak ama yine de insan farklı hissediyor. inşallah kınamda ve düğünümde çok ağlamam.
cumartesi günü nişanlımın damatlığını aldık.
dün kına abiyemi aldım, kınada kızlara dağıtmak için duvaklı taçlardan aldım.
nişanlıma ve kendime balayı için birkaç şey aldım.
akşamda evimize gittik birkaç parça eşyam vardı onları bıraktım.
eennn önemlisi dün gelinliğimi teslim aldım. hiç üstümden çıkarmak istemedim ya çok güzel bir duygu. ama gelinliğimi giyince çok duygulandım ağlamamak için çok kastım kendimi. çok duygusala bağladım bu iki gündür hayırlısı.
haftasonu radyologg bacımızı da evlendirdik. ömür boyu mutluluklar kendisine.
11-12 haziran gelinlerinin tamamına sonsuz mutluluklar dilerim.
pelin7 çeyiz gidince ev ev oluyor zaten gerçekten o an çok farklı hissediyorsun. hepimiz mutlulukla huzurla otururuz inşallah evlerimizde.
bu hafta cuma esranın düğünü var.
pazar benim, pelin7 ve pelinnsin düğünleri var. hepimize şimdiden mutluluklar:))))
tebrik ederim canım:)
hadi anlat bize nasıl geçti düğün, kına. neler hissettin.
fotoların nerede. çok merak ettim:)
eşyalar alındı
sadece halı, perde, tül falan eksik bi de avizeler
benim çeyiz tmm
ev de belli gibi gibi gbi
ya biz temmuzun sonunda tutarız heralde
eylülün onunda çünkü düğün
şu sıralar kına için bişeyler yapıyorum
ayy bakalım hayırlısı olsun, günler geçse artık
sanki bir sürü eksik varmış gibi hissediyorum
kızlaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr günaydınnnnnn:))))
son bekar haftasonumu geçirdim. günler azaldıkça hüzünlenmeye başlıyorum sanım. biraz tuhaf bir durum. evim anneme çok yakın olacak ama yine de insan farklı hissediyor. inşallah kınamda ve düğünümde çok ağlamam.
cumartesi günü nişanlımın damatlığını aldık.
dün kına abiyemi aldım, kınada kızlara dağıtmak için duvaklı taçlardan aldım.
nişanlıma ve kendime balayı için birkaç şey aldım.
akşamda evimize gittik birkaç parça eşyam vardı onları bıraktım.
eennn önemlisi dün gelinliğimi teslim aldım. hiç üstümden çıkarmak istemedim ya çok güzel bir duygu. ama gelinliğimi giyince çok duygulandım ağlamamak için çok kastım kendimi. çok duygusala bağladım bu iki gündür hayırlısı.
haftasonu radyologg bacımızı da evlendirdik. ömür boyu mutluluklar kendisine.
11-12 haziran gelinlerinin tamamına sonsuz mutluluklar dilerim.
pelin7 çeyiz gidince ev ev oluyor zaten gerçekten o an çok farklı hissediyorsun. hepimiz mutlulukla huzurla otururuz inşallah evlerimizde.
bu hafta cuma esranın düğünü var.
pazar benim, pelin7 ve pelinnsin düğünleri var. hepimize şimdiden mutluluklar:))))
ben burdayımcanım b cnm hergün uğruyorum ama evlenenler olduğu için sayı azaldı bide herkez iş güç derdinde ondan topic boş kaldı.senin düğün saat kaçta başlıyor? benim saat 8de kuaföre saat 12de gidicez sen kaçta gideceksin?
canım benim düğünüm 13-17 arası olacak.sabah 10 da kuaföre gidicem inşallah.
kızlar selam :)))
evlenen herkese mutluluklar!!!
ya koşturmaktan çıldıriciiiim artık :)) bgn iş çıkışı evime gittim avizemiz kırılmıştı andaval bi usta yüzünden babam da yenisini almış takmış yaa :)) hazır aşkım da ankaradayken ben evi temizler bitiririm die düşündüm ama eve girmemle çıkmam bir oldu..hiiiç halim kalmamıştı yaa babamla döndüm eve napim :))
kızlar o kadar yorgun ve uykusuzum ki heyecanlı mıyım gergin miyim neyim anlayamıorum ben..sadece hüzün var dünden beri falan..siz de öle misiniz?
bitio bee az kaldı valla......acaba daha neler beklio bizi.......güzel şeyler olsun Allah'ım nolur....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?