- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.428
- 598
- Konu Sahibi Queen of the North
-
- #6.021
sen eldivenle sıkılmıcakmısın havada sıcak hemde antalya da aboooow
kızlarrrrr
bugün mobilyalarımızı aldıııkk, çok mutluyuuummm
öle bişi deil işte bileğimde duracak ama eldiven sınıfına girdiği için öyle dedim.
kızlarrrrr
bugün mobilyalarımızı aldıııkk, çok mutluyuuummm
hım bende dedim nasıl duraak öyle bende kına için desenli motif arıyorum ama bulamadım adı varmı onuda bılmıyorum ya neyse kına yakılınca desenli iz bırakıyo ya elde ondan istiyorum ama inş bulurum
fazla vaktin kalmadı istanbulda bulursun ya kolay.
hım bende dedim nasıl duraak öyle bende kına için desenli motif arıyorum ama bulamadım adı varmı onuda bılmıyorum ya neyse kına yakılınca desenli iz bırakıyo ya elde ondan istiyorum ama inş bulurum
fazla vaktin kalmadı istanbulda bulursun ya kolay.
kız yok valla bulamadım kadıköy pendık kartal maltepe tavaf ettım yok neyse bi arkadasıma söylimbirde o baksın
kız yok valla bulamadım kadıköy pendık kartal maltepe tavaf ettım yok neyse bi arkadasıma söylimbirde o baksın
eminönü falan birilerini yolla bulurlar bulamazlarsa bütün stresimi size yansıtırım diye korkut bulurlar o zaman
hadi hayırlısı olsun bende aldıktan sonra çok mutlu oldum senin gibi şimdi de beyaz eşyalar kurulsun diye bekliyorum onlar da kurulunca mutlu olurum tekrarkıyacam valla nikahın imamını da hükümetini az kaldı.düğün şarkım da o zaten açtım kopuyuorum şuan
güle güle kullan resim varsa paylaşırmısın
ayy bir an önce kullanmak istiyoruuuummmm
çok mutluyumm yaaaa
bizde bi zamanlar öleydik şimdi başka şeylerin sevincini yaşıyoruz.hatta bazılarımız evlendi bile
ayy bir an önce kullanmak istiyoruuuummmm
çok mutluyumm yaaaa
bizde bi zamanlar öleydik şimdi başka şeylerin sevincini yaşıyoruz.hatta bazılarımız evlendi bile
bir an önce kullanmak istiyorum pelin, özledim mobilyalarımı
senin de az kalmış ya ne güzel
Rabbim mutluluğu ayırmasın kalplerinizden
bir an önce kullanmak istiyorum pelin, özledim mobilyalarımı
senin de az kalmış ya ne güzel
Rabbim mutluluğu ayırmasın kalplerinizden
amin inşallah.git mobilyacıda resim çekil koltuğunun yanında açar açar bakarsın özlemin gider
amin inşallah.git mobilyacıda resim çekil koltuğunun yanında açar açar bakarsın özlemin gider
iyi fikir ayol hiç aklıma gelmemişti
iyi fikir ayol hiç aklıma gelmemişti
işe bak millet nişanlısını özler sen de mobilyalarını özlüyosun enteresannişanlına söyleme de beni bile bu kadar çok özlemiyosun diye üzülmesin
işe bak millet nişanlısını özler sen de mobilyalarını özlüyosun enteresannişanlına söyleme de beni bile bu kadar çok özlemiyosun diye üzülmesin
onu her gün görüyorum Allahıma şükür
gecen sene farklı şehirlerdeydik, 2 hafta gelmeyince Alllaaahh kafayı yiyodum, hayatı ona da kendime de zindan ediyodum, hasrete hiç dayanamam
o yüzden pek istemez heralde özlememi
siz nerde oturacaksınız?
amin sen en zaman evlendın ya kaçırdım ben
canım ne mutlu sana .ömür boyu mutluluklar diliyorum eşinlebunlarda çiçeklerim
onu her gün görüyorum Allahıma şükür
gecen sene farklı şehirlerdeydik, 2 hafta gelmeyince Alllaaahh kafayı yiyodum, hayatı ona da kendime de zindan ediyodum, hasrete hiç dayanamam
o yüzden pek istemez heralde özlememi
siz nerde oturacaksınız?
bizde aynı şehirdeyiz ama çalıştığı için haftada bir görüşebiliyoruz mesela en son cumartesi görüştük hayatından bezmiş eksiklerle uğraşmaya çalışıyo aşkitom napsınaz evvelde konuştum ankastrem gelmiş,uyku çanakları takılmış.perşembe de tv gelir ardından buzdolabı derken tamammm çeyizi götürebiliriz nerde mi oturcaz evde Antalyada cnm siz nerde yaşıycaksınız?
3 hazirandaydı canım. haziran açılışını yaptım yaa
çok teşekkür ederim canım. sağol.
3 hazirandaydı canım. haziran açılışını yaptım yaa
çok teşekkür ederim canım. sağol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?