2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
dolapların içine örtü yaptırmaya da zaman kalmadı ya
akşam gidip ölçüleri alayım bari, inşallah yetişir.

yemek odasındaki konsoa da örtü yaprıtmak gerekir dimi

valla konsolum yok ama sanırım örtü ister ben tüm dolap içlerine kapitone yaptırdım pek şık durdu serdık örtülride yapacak kişi işinin ehliyse bitirir benım 80 örtü 3 gunde bıttı düşün

ceylinnciğim tebrik ederim:) herşeyin yolunda olmasına çok sevindim. darısı bizlere artık.
inşasllah vaktin olurda fotoları ekleyebilirsin.

pelin7; benim nişanlımda kendi arkadaşlarıyla bekarlığa veda yapmayı düşünüyordu ama ikimizin kınası birlikte yapılacak. vakitte kısıtlı olduğu için vazgeçti.

radyologg ya ben aslında istemiyorum o kapitoneleri çok gereksiz geliyor, onun yerine hazır örtüler var onlardan alıp koysam daha iyi olur diye düşünmeye başladım. hem de yetişme sorunu olmaz:)
anneme söyleyeyim bakalım ne diyecek.

ters cevap vermeye gerek yokmuş dimi yapılabiliyomuş veda partisi sonuçta.benim nişanlımda yapmıycak cnm ama ben isterdim.eğlenceli olurdu hani karaoke parti tarzı bişi hem söyle hem eğlen

ters cevap vermeye gerek yokmuş dimi yapılabiliyomuş veda partisi sonuçta.benim nişanlımda yapmıycak cnm ama ben isterdim.eğlenceli olurdu hani karaoke parti tarzı bişi hem söyle hem eğlen

benim nişanlımın tarafında kızın ve erkeğin kınası ayrı ayrı yapılıyor. erkeğe yapılan kınaya hiç kadın katılmıyor ve yemekli-içkili eğlenceli oluyor parti havasında gecenin sonunda da kına yakılıyormuş.
ama ben iki tarafta da ayrı ayrı olmasını gereksiz bulduğumu söyledim. nişanlımda o zaman birlikte kınamız olsun ben sonra arkadaşlarımla çıkarım dedi ama sonradan da vazgeçti. hem zaman hem de bir daha tantanaya gerek duymadı.
benim arkadaşlarımdan. çoğu bekarlığa veda şeklinde ayrı eğlence de yaptı, ama hem kına hem parti pek gerekli değil bana göre

benim nişanlımın tarafında da erkek kınası yapılıyor ama onlarda yapmayacaklar çok masraf oluyor diye.kalabalık olmadan kına yapıcaz biz kız kınası o kadar.bu arada perdeler ve salon oturma grubum geldiğinden beri evimi görmedim çok merak ediyorum.görümcem asılınca perdelerimi pek bi beğenmiş alırken beğenmemişti de

tercih meselesi tabi ama kapitonede güzel duruyo

bana diyosan ben kimseye ters cvp falan vermedım öyle anladıysan bilemıcem tabi

akaşma kadar vaktim var örtü kararı için:)))
yaw kapitoneler tamam şık duruyor bende beğeniyorum ama kullanış açısından da rahat olsun istiyorum.
akşam gidip bakacağım diken kadında farklı kumaştan örtülerde varmış orada son kararı vericem artık:)))

şöyle bişiy söyleyebılrm inatlasma gibi olmasında leke tutmuyo kaymıyo tam ölcüye göre yaptıgın zaman güzel duruyo farklı kumas denesen bile kaymamasına dıkkat et

bende kapitone diktirdim cnm ablamlarda kullanıyolar ama hiç rahat değil kayıyor eğer o dediklerin kaymaz örtü ise onlardan yaptır tabii millet laf etmezse

şöyle bişiy söyleyebılrm inatlasma gibi olmasında leke tutmuyo kaymıyo tam ölcüye göre yaptıgın zaman güzel duruyo farklı kumas denesen bile kaymamasına dıkkat et

bende kapitone diktirdim cnm ablamlarda kullanıyolar ama hiç rahat değil kayıyor eğer o dediklerin kaymaz örtü ise onlardan yaptır tabii millet laf etmezse

ewet kapitone leke tutmuyor ama kullanan arkadaşlarım hep kaydığını söylüyor ondan dedim bende kullanışı kolay olmaz diye.
amerikan servisinde kullandıkları keten tarzı örtüler varmış altınada kaydırmaz dikiyorlarmış o daha iyi olur dedi diken kadın.
yok tatlım laf etmezler çünkü annem yengem falan da hiç istemedi kapitone ondan bu güne kaldı, kendi onayladıkları birşey olsa şimdiye çoktan dikilmiş olurdu:)))))

valla ilk defa sizden duydum kaydıgını annemde yaptırdı kullanıyo hıç kaymıyo bende yaptırdım elımle ceksem bile bozulmadı heralde kalıte kalıte değşiyo cunkı bızdekı baya kalın bi kapıtoneydı

olabilir canım kalite farkı vardır belki dediğin gibi.
aman herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünmeye gerek yok akşam bakarım olmadı diktiririm olur biter ya. daha yapılcak işlerim var

olabilir canım kalite farkı vardır belki dediğin gibi.
aman herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünmeye gerek yok akşam bakarım olmadı diktiririm olur biter ya. daha yapılcak işlerim var

sorma balayı dönusu cok iş beklıyo benı ve diğer gelnlerıde yarın eve erzak ve temızlık malzemesı almak ıcın alısverıse gidecez :d sssccc izin kaç gun aldım ben hazıran 1 temmuz 1 insallah adam akıllı toplarım evimi

karışanın yoksa istediğin gibi yap herşeyi ben herşeyi annemin istediği şekilde yaptım çünkü ona göre bizim düşüncemiz hayatımız diye bişi yok.

biz temizlik malzemesi alışverişini parça parça yaptık. indirimde buldukça aldım kalanlarıda önceki gün aldık. kuru gıdaları falan da çeyiz gidince annem kavanozları baharatlıkları doldurup gönderecek. ordaki masraftan kurtulduk:) market alışverişini de kınadan önce yaparız diye konuştuk.
ben daha izin için bir net bir program yapmadım.
zaten balayı programımız iptal(( sevdiceğimin 26 haziranda yurtdışında fuarı var kendisi gitmeyecek ama öncesinde burada olup ekibini toparlaması gerekiyor. 3 gün evlilik iznini kullanacak sadece. bizde istanbula yakın bir yere gideceğiz.
17 haziran kına var o günü zaten alırım birde düğünden sonraki 1 haftayı alırım muhtemelen.
izinlerim kalsın sonrasında kullanırım muhtemelen.

hadi ya neyse hayırlısı olsun allah mutluluk versınde gerısı boş bu arada evlılık ıznı 5 gune cıktı 3 degıl artık onu bir arastr dogrusunu öğren bakalım ama ben öyle duydum temızlık maddesı vardı evı temızlerken kayınvalıdem almısta yınede alayım dolap cok koyarım bı yere ev uzak olunca herseyı hazır etmem lazım bnım avşa guzel bak hemde ıstanbula yakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…