2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
slm kızlar.bugün süpürgemi,leğenimi,incili mumlarımı,kremlerimi,tokalarımı bile aldım yalnız sabah beri bişiye sinir oluyorum.benim oturma odam ve yatak odam geldi tabiiiiiiii ben daha görmedim insan koltuklarının üstüne bişi örter ya da camdan uzak tutar.Antalya sıcağında o güneşte koltuklarımın bir haftadır rengi mengi kalmamıştır.yatak odam mor,oturma odam kırmızı tam solacak renkler söyleye söyleye dilimde tüy bitti.çok gerginim hemde çok

zihnim yorgun, bedenim yorgun. offf offf
inşaat pisliği ne zormuş yaaa. :95:
perşembe eşyalarımız gelicek evin temizliği hala bitmedi. yarına iş çıkışı bitirmeyi planlıyoruz. hazır eşya gelmişken çeyizi de yetiştirelim diyoruz. zia cumartesi kına gecesi var.
oynatmaya az kaldıııı doktorum nerdeeee

Kizlar merhaba
Benim de iki haftadan az kaldi dugunume. hic stres yapmamistim ama birkac gundur hersey gozumde buyuyor ve her kucuk detaydan cikabilecek terslikleri kuruyorum kafamda surekli. Ne bileyim ya yagmur yagarsa, ya sacim istedigim gibi olmazsa, ya gelinligime birsey dokulurse, ya serviste bir sorun cikarsa...Ben hic boyle bir insan degildim...Uykularim kacik, hic birseye yetisemiyorum ve telefonumu kapatip uyumak istiyorum.
Halbuki bunlar guzel, mutlu edici seyler olmaliydi, hep oyle hayal etmistim.
Herkes ayni durumda mi merak ediyorum...

günaydın kızlarrrrrr.

lilanil herkesi bilmiyorum ama ben tam olarak senin anlattığın durumdayım.
bir de herkes tadını çıkar tatlı telaşlar bunlar diyince ben dada da çok sinir oluyorum. çünkü yaşadığım sadece stres!!!

speedy canım sen herşeyi bitirdin, maşallah:)ben de nişanlımı ikna turlarındayım çeyizden sonraki haftamız boş o zaman düğün dansı için eğitim alabiliriz diye düşündüm:)))

speedy canım sen herşeyi bitirdin, maşallah:)ben de nişanlımı ikna turlarındayım çeyizden sonraki haftamız boş o zaman düğün dansı için eğitim alabiliriz diye düşündüm:)))

CANIM ama 1 haftada bitmiyor 3 hafta sürüyor gerçi özel olursa sıkıştırabilirler belki..
bence mutlaka gidin öyle farklı oluyor kii dün salondaymış gibi yaptık bayıldım
evet canım benim çok şükür bitti herşeyim ben fazla organizeyi seven birisiyim başından beri diyordum son 1 haftam bana kalacak diye öyle de oldu işte

ben mecidiyeköyde bir dans okuluna sordum 3-4 saat yeterli dedi.
sen ne kadar ödedin peki canım

3*4 saat 1 günde vermiyorlar işte ondan dedim.
bizimde mesela 3 hafta toplamda 3 saat sürdü işte. her hafta 1 saat
bizimki ücretsizdi canım düğün salonunun sağladığı bi faliyetti

ne düğün salonları var ya:)
biz de hergün 1 saat gideceğiz canım. 5 hazirandan sonra yapacak birşeyimiz kalmayacak o aralıkta gideriz diye düşündüm

kesinlikle !! nesi tatli, resmen depresyon benzeri birsey yasiyorum. ama ben kesinlikle kimseye tatli telas filan demeyecegim bir daha. insan kendi yasamadan anlamiyormus demek ki.

of of offfff inşallah örtmüşlerdir canım sıkma canını bunlarla
offffff o temizlik ne zor bişidir yahu allah kolaylık versin bir an evvel bitsin inşallah
offf ben daha o detaylara takılmadım ben hala ev yetişmicek kaygısındayım :))))) sıkma canını bunları düşünmeye değmez herey güzel olacak de öyle olsun
GÜNAYDIN arkadaşlar
iznime kaldı 8 gün. dün düğün dansımızda bitti. ilk 2 hafta bişey olmaz falan diyordum ama.
sonuç mükemmel oldu

günaydın speedycim nasılsın valla süper herşeyi halletmişin darısı başıma :)

günaydın baynalr anca yazabiliyorum dün hapşura hapşura sonunda bende hasta oldum burunlar akıo boğaz biraz acıo pofff yaaaa hep cmrt akşamı yüzünden çok terledim dıaşrı çıktım sonuç hastayım aman dikkat edin kendinizeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…