2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
sen de toparlamışsın işleri ne güzel :)))) eksikler bitmez hiç ona sıkma canını ben artık olduğu kadar diyorum herşeyi tam takım yapamıcaz nasıl olsa :)
hala dinlenmeye fırsat kalmıyor
inşallah izine çıktığımda bol bol yatacağım 1-2 gün bile olsa

1 gün bile dinlenebilsek süper olur bence ama akşam bile düşünmekten uyuyamıyorum stres yapmaktan başka bişi yapmıyoz :)

bende karar veremedim balayı tatilinden sonra birkaç günü evdemi geçirsem yoksa hemen işe başlasam iznimi sonra mı değerlendirsem bilmiyorum.
çeyiz zamanı kınada falan birkaç gün izin daha kullanıcam zaten

bende karar veremedim ama öncesi için :) nikah pazar günü acep prş cumadan mı izin kullansam diyorum yoksa cmrt mi kullansam diyorum :)
öncesinde 2 gün sonrasında 5 gün dinlenmek istiorum
yoksa kendime gelemem bu süre de evde bişeyler yapar buzluğa atarım

mantıklı ama evde 2 gün kalınca daha çok bişeylere sararmıyım diyorum diyorum kafayı yiyorum :))) sonrası zaten balayı vs tatil :)

mantıklı bende internete güveniyorum arayıp bişiler yapıcam birde sallama kabiliyetim ile okulu dışarda okumama :)))))

yemeklerin hepsi birbirine benziyor zaten canım zor değil.
tek problem zaman işte. bide ben illa bakıcam öyle yapıcam asla aklımda tutamam.
emin olsam da bi bakar öyle başlarım işe sık sık yemek yapmayan birisi olduğum için herhalde

Bende tarife bakmam lazım ama sallama yemek yapmayı severim mutfağada meraklıyım lakin annem çekil ayak altından muhabbeti yaptığı için kahve dahi yapmam inadına yapmıyorumda bu biraz sorun oluo tabe :)))

Bende tarife bakmam lazım ama sallama yemek yapmayı severim mutfağada meraklıyım lakin annem çekil ayak altından muhabbeti yaptığı için kahve dahi yapmam inadına yapmıyorumda bu biraz sorun oluo tabe :)))

bende öylee.
bide bende sevmem ayak altında birisi olsun.
ya ben olcam mutfakta yada annem :26:

aynen ya temizlik dahi yapsam başka kimse olmasın uyuz olurum hep annem yüzümden o bana yapıyordu şimdiye aşçı olurdum vallahi o kadar meraklıydım pofff ev hanımı olunca mutfağa vericem kendimi :)

aynen yaaa.
akşamdan yap yemeği rahat rahat ertesi güne ye işte en güzeli.
biz 2011 gelinleri açalım yeni topik yemek içinde yardımcı oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…