- Konu Sahibi Queen of the North
-
- #5.501
Bodrum merkez.barlar sokağı üstü.umurça mahallesi
yok cok yakın değiliz..
bende cıkırom canım.. yarın okul war..ı geceler..
düğün nerde canım? istanbuldamı oturuosun?
düğünüm 18 haziranda...heycan henüz yok nie anlamadım...son günşler heycan oluyormu sizde
sıkma canını benimde pazara nikahım+düğünüm var :))) arkadaşımın şahidi oldum ondan çok heyecanlandım kendim ne yapıcam kara kara düşünüom ama işten güçten daha anlamadım :)haftaya cumartesi kınam var. birileri bişey desin. öylesine herhangi bişeyyy. iyice gerildimmm:18::18::18:
bendeee :)))ben izmirde oturuyorum. düğün de burda olucak.
Benimki 5 haziranda.. Bende de heyecan yok.. Sanırım evlilik aşamalarında alıştık heyecanlanmıyoruz.. Artık evlenmeden 2 gün önce heyecanlanırız.. Bende senin gibi merak ediyorum niye heyecanlanmıyorum diye
sıkma canını benimde pazara nikahım+düğünüm var :))) arkadaşımın şahidi oldum ondan çok heyecanlandım kendim ne yapıcam kara kara düşünüom ama işten güçten daha anlamadım :)
bendeee :)))
pofffff 5 haziran benimde zaman azaldıkça ben ev hazır olmucak diye tasalanıyorum
benim eşyalar gitti bir salon takımını bekliyoruz sadece yerleşmesi lazım ama o bile yetişmicek gibi hissediyorum biraz rahatlamam için evin yerleşmesi lazım sanırım bir sabırsızlık söz konusu :)))5 haziran gelini daha.. :)..Benim ev hazır sayılır bu hafta sonu çeyiz gidiyo.. Gidince rahatlarım bende
bende 5 haziranheycanlarımızı birleştirelim
sanırım öyle olacka.
benim eşyalar gitti çeyiz yerleşti dün kendi zevkime göre mutfağımı değiştirdim ve
ilk misafirimi ağırladımçok keyifli yahu
ohhh hadi rahatlamışın işte darısı başımıza :))))
amin canım çeyizler de bitince herşey bitmiş gibi oluyor zaten
offf ben de o yüzden bir an evvel yerleştirmek istiyorum annemde daha erken diyor allahım bana kalsa yavaş yavaş yerleştirirdim herşeyi :))))))
artık çok az kaldı çünkü çeyizden sonra mutlaka bi halsizlik yorgunluk oluyor.
ben çeyiz sermeden sonra böyle hastalandım işte. umarım sana bişey olmaz dikkat et bari kendine.
vitaminn takviyesi yapıyorum hasta olmayım diye işte bakalım inşallah hastalanmam :))
inşallah canım. yaaa ben hala düzelemedim işte bi kaptım şifayı tam kaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?