2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
evet olmuyor bi sorun var,mesajların hepsini sildiğim halde yollanmıyor

anladım canım, ee topikte pek kimse yok, burdan konuşalım bari :)) haftasonu fotoğrafçıyla görüşecektiniz , merak ediyorum nasıl geçti, yaptıkları albümleri inceleyebildiniz mi? içinize sinen ya da sinmeyenler var mı? ben de netten görüşüp fiyat aldım, ama henüz yüzyüze görüşmedik, senin yorumlarını almadan görüşmek istemedim canım

görüştük canım ,aaa sendenmi bahsetti bana acaba,ismini söyledi tanıyormusun diye,dedim belki tanıyorumdur ama nickini bilmem lazım,
nişanlımla çok beğenedik albümü ve çalışmaları.Hemde çok güleryüzlü arkadaş olduk ,4 haziranda tüm gün bizimle olacak....ben tavsiye ederim hem yaşıtımız olmasıda güzel,aynı dili konuşuyoruz,SANA SÖYLEDİĞİ FİYATTA EMİN OL BEN AYLARCA ARAŞTIRAN BİRİ OLARAK SÖYLÜYORUM ÇOK UYGUN

hımm, ne dedi bilmiyorum ama benden bahsetmiş olabilir birkaç kez mail gönderdik çünkü karşılıklı, hatta telefonunuzu bekliyorum dedi de ben aramadım işte daha, peki o gün tek mi çalışacak eşiyle birlikte mi gelecek nasıl yapıyorlar?

Kızlar selam,anneler günü için planınz ne? kayınvalidenizle annenize ayrımı alacaksınız

geçen ay almıştım kızdılar bana masraf etmeyin diye. benimkinin ablasına, annesine ve babaannesi almak gerekiyodu hepsi de anne ne de olsa.
o yüzden bu sene bi çiçek yaptırıp gitmeyi düşünüyorum.

ay hep masraf hep masraf allahtan ogun nöbetcıyım ben verecem bi öpücük annelere yeter napim para yok huzur yok

radyologg sana mailimi verecek birazdan,daha detaylı anlatırım ben sana yarın maille ,ama şunu sölim,tek çalışacak eşi çünkü başka bi yerde çalışıyor,,benim tüm gün olacak işte,tüm gün benimle olacak

tamam canım, verdiğin bilgiler için teşekkür ederim mail adresini ekledim cnm

Son düzenleme:
günaydın kızlar.
hala ev yok
dün fotoğrafçı işini halettik.
kuaföre gittim saçımı boyattık ve prova yaptık.
kına için bindallı baktım ama pek içime sinmeyince almadım.

anneler günü için hem anneme hem kayınvalideme alıcam.kayınvalideme perşembe günü alırım anneme alacağım şey belli zaten.bide bugün kurabiye ve pasta yapmayı bilmeyen ben kurabiye ve pasta için kalıplar aldım.tarif defterime de bi sürü tarif yazdım kolay olanlardan inşallah yaptıklarım bişeye benzer haa kızlar altın yükseldi feci şekilde eğer bozduracak varsa bozdursun alacak varsa da bi süre düşmesini beklesin.

Kızlar ben bugün size bişi danışıcam bu meseleyi baya bi önce radyologla konuşmuştuk hatta.ben soranlara sesin nasıl dediklerinde iyi değil derim ya da eh işte derim ama pop,jazz ve iyi derecede türk sanat müziği söyleyebliyorum.nişanlımın bunca zamandır şarkı söylerken sesini duymadım arada mırıldanır sadece o da kötü değil.sizce düğünde şarkı söylesek birlikte güzel bi düet yapsak komik mi olur? ailelerin haberi olmadığı için kızarlar mı?

çok güzel bi fikir canım olabilir ama bunu önceden hesaplamak ve ayarlamak lazım

bi kere deneme yaparız bu da yeterli bence.tam düğünün ortasında olmalı ki herkez şoke olsun ilkbahardan ötürü astım rahatsızlığım ilerledi öksürük ve tıkanıklık var ama o zamana kadar geçer sesim de kısık bu sesle söylersem misafirler bayılır

olabilir canım yaza kadar geçer inşallah :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…