2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
spaydiye sror avize abajur işlerini itina ile halleder hayırlı olsun eski komsumsun artık

çeyiz işleri bende sorulur ince eleyip sık dokuyorum

Alanyada keykubat caddesinde evimiz vardı bizim.otururken hiç sevmezdim Alanyayı taşındıktan sonra kıymetli oldu nedense

aynen öyle oluyor banda herkez diyo öyle bi memleket ne işin var burada

aynen öyle oluyor banda herkez diyo öyle bi memleket ne işin var burada

biz 3 göbek istanbulluyuz kışın istanbula gidiyorum 1 haftada sıkıntıdan ölüyorum.15 gün zor katlanıyorum.Antalyayı seviyorum ya deniz,kum,güneş,yakışıklılar yakışıklı kısmı şakaydı nişanlımko okur mokur

benimde öyle oluyor tam tersi 15*20 gün kalıyorum istanbula geri dönmek istiyorum.
insanın doğduğu yer değil doyduğu yer diye boşa dememişler

yaaa fırtına falan kopmasın yaaa......bütün gün malak gibi yatacam zaten kolumu bile kaldırmicamm :)))

Antalyada fırtına kopsa bile bi saat sonra günlük güneşlik olur denize girersin.neden bütün gün malak gibi yatacaksın bence çok işin olur anlarsın ya

ay pelin yaaa :)))

anlıorum seni rayalogummmm :)))

ya bende de hiiiç aidiyet duygusu yok yaşadığım şehre karşı..valla her yerde uzuuun bi süre kalabilirim hiiiç sorun diil :))

ay pelin yaaa :)))

anlıorum seni rayalogummmm :)))

ya bende de hiiiç aidiyet duygusu yok yaşadığım şehre karşı..valla her yerde uzuuun bi süre kalabilirim hiiiç sorun diil :))

toplaşın gelin kız oda ücreti havuz,klima,sıcak su,oda kahvaltı 49,90 kk indirimi yaptım size

Kızlar selam,anneler günü için planınz ne? kayınvalidenizle annenize ayrımı alacaksınız

geçen ay almıştım kızdılar bana masraf etmeyin diye. benimkinin ablasına, annesine ve babaannesi almak gerekiyodu hepsi de anne ne de olsa.
o yüzden bu sene bi çiçek yaptırıp gitmeyi düşünüyorum.

geçen ay almıştım kızdılar bana masraf etmeyin diye. benimkinin ablasına, annesine ve babaannesi almak gerekiyodu hepsi de anne ne de olsa.
o yüzden bu sene bi çiçek yaptırıp gitmeyi düşünüyorum.

bende çiçek düşünüyorum başka ne alıcazki zaten,en mantıklısı o sanırım

Ceylincimm nasılsıınn?? bikaç sayfa önce de yazdım ama görmedin sanırım, mesaj kutusunu boşaltırsan özel mesaj göndericem canım, doluymuuş kabul etmiyooo mesajımıı

,canım günüm az kaldı,hep biyerlerdeyim,,BEN BU FORUMU KULLANMAYI ÖĞREnemedim zaten canım hemen boşaltıyorum mail adresimide vereyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…