- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.428
- 598
- Konu Sahibi Queen of the North
-
- #5.121
spaydiye sror avize abajur işlerini itina ile hallederhayırlı olsun eski komsumsun artık
Alanyada keykubat caddesinde evimiz vardı bizim.otururken hiç sevmezdim Alanyayı taşındıktan sonra kıymetli oldu nedense
pelin7 bütün gelnler antalyaya gidiyıo sen bi antalyalı olarak ne yapmayı düşünüyosun
aynen öyle oluyor banda herkez diyo öyle bi memleket ne işin var burada
biz 3 göbek istanbulluyuz kışın istanbula gidiyorum 1 haftada sıkıntıdan ölüyorum.15 gün zor katlanıyorum.Antalyayı seviyorum ya deniz,kum,güneş,yakışıklılaryakışıklı kısmı şakaydı nişanlımko okur mokur
yaaa fırtına falan kopmasın yaaa......bütün gün malak gibi yatacam zaten kolumu bile kaldırmicamm :)))
benimde öyle oluyor tam tersi 15*20 gün kalıyorum istanbula geri dönmek istiyorum.
insanın doğduğu yer değil doyduğu yer diye boşa dememişler
offf offffffff tatile gtmek istiyorum cayır cayır yanmak istiyorum yüzmek istiyorum anlıyomusunz
gelebilsen gel derim ama düğün üstü gelemezsin.cayır cayır yanarsın,yüzersin ama deniz soğuk biraz
ay pelin yaaa :)))
anlıorum seni rayalogummmm :)))
ya bende de hiiiç aidiyet duygusu yok yaşadığım şehre karşı..valla her yerde uzuuun bi süre kalabilirim hiiiç sorun diil :))
gelsem cok ii olacaktı zaten süt gibi dolasacam ortalıkta gelınlık beyaz ben beyaz sacım sarı hahahahah acıyorum kendıme yaaaa
Kızlar selam,anneler günü için planınz ne? kayınvalidenizle annenize ayrımı alacaksınız
geçen ay almıştım kızdılar bana masraf etmeyin diye. benimkinin ablasına, annesine ve babaannesi almak gerekiyodu hepsi de anne ne de olsa.
o yüzden bu sene bi çiçek yaptırıp gitmeyi düşünüyorum.
Kızlar selam,anneler günü için planınz ne? kayınvalidenizle annenize ayrımı alacaksınız
Ceylincimm nasılsıınn?? bikaç sayfa önce de yazdım ama görmedin sanırım, mesaj kutusunu boşaltırsan özel mesaj göndericem canım, doluymuuş kabul etmiyooo mesajımıı
,canım günüm az kaldı,hep biyerlerdeyim,,BEN BU FORUMU KULLANMAYI ÖĞREnemedim zaten canım hemen boşaltıyorum mail adresimide vereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?