- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.428
- 598
- Konu Sahibi Queen of the North
-
- #5.101
o konuda şanslıyım yaa heryerde buluyorum birisini Allah yardım ediyor
hepte öyle ol inşallah
nasıl olsa her ay bi yere kaptırıyorum maaşı eksik bitmiyoki anneannem kızlar eksik etek der dururdu bir türlü anlayamazdım anlamını sordugumdada büyüyünde anlarsın dedi nedemek istediğini şimdi anlıyorum canım tontiş ananem benim
bu arada bugun bizim nişan yıldönümümüz
oo sizde ev işini hallettiniz ozaman hadi bakalım hayırlısı inşallah.
radyolog ne yapıyo atheye falan haberin va rmı canım.ben hiç kimseyle görüşemiyom bu aralar.
amin canım inşallah anannen haklıymış demmki şimdi anlayabiliyoruz
bizim nişan yıldönümümüz malesef 4 haziran olacak ertesi gün düğün :82::82::82::82:
olsun ne güzel kınanda o gündü galiba 1 sene önce nişan 1 sene sonra düğünün olcak
selam kızlar:)
radyologg bacım özledim seni.
pelin7 avizelerin, mobilyaların hayırlı olsun. hiç birinin fotosunu koymamışsın ama merak ettim.
pelinns yeeni komşum:) güle güle huzurla oturun inşallah. şişlinin neredeyse çoğu eski bina onun için merkezi ısıtma. ne kadara tuttunuz evi
bizde 3 ev arasında gidip geliyoruz. bakalım bu hafta sonuçlanır muhtemelen
canım 1100 e tuttuk..apartman eski ama ev derli toplu en azından..hem de kombili :)
kızlar ucuz avize özellikle de abajur nereden bulabilirim? şu şişhanedeki yer hangisi orada zibilyon tane avizeci var yaw?!
bu arada yarın kontratı yapacaz..sonra boya vs. sonra temizlik.sonra eşyalar...aaaaaa!!!!!!!!!
sağol adaşım..şişli de tuttuk tatlım :) daha genciz ya şehrin göbeğinde oturalım istioruz :)))
sağol adaşım..şişli de tuttuk tatlım :) daha genciz ya şehrin göbeğinde oturalım istioruz :)))
canım balayına gelioruz kısmetse :)))))
güle güle mutlulukla oturun :) istanbulda da yeni evler şehir merkezinden uzakta gibi çoğu zaman ama çocuk olunca zaten daha sakin yerlerde oturcaz belki de evimizi almış oluruz inşallah :)) o yüzden şimdi şehrin göbeğinde oturalım istedik..evliliğimizi yaşayalım birbirimizi yaşayalım :) bi de biz gezip tozmayı pek bi severiz :)) zaten şişlinin en güzel yanı taksime yakın olması
yakınız benimde sütlüce de 1 minibüs ilehayırlı olsun şimdiden antalyada tutan arkadaşım ben sana da gelirim malum memleketim
hahaha alemsin adaş ya :)) bu sene o kadar çok üşüdüm kiii yanasım var resmen
sen alışıksındır Antalyanın sıcağı gel gel.birlikte yapışırız asfalta
canım 1100 e tuttuk..apartman eski ama ev derli toplu en azından..hem de kombili :)
kızlar ucuz avize özellikle de abajur nereden bulabilirim? şu şişhanedeki yer hangisi orada zibilyon tane avizeci var yaw?!
bu arada yarın kontratı yapacaz..sonra boya vs. sonra temizlik.sonra eşyalar...aaaaaa!!!!!!!!!
evet alışkınım canım antalya değilde alanyanın sıcağına özellikle
balayına da kemere gidiyoruz Allahtan haziranda temmuz-ağustos düşünemiyrm :83:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?