2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
o konuda şanslıyım yaa heryerde buluyorum birisini Allah yardım ediyor

hepte öyle ol inşallah

nasıl olsa her ay bi yere kaptırıyorum maaşı eksik bitmiyoki anneannem kızlar eksik etek der dururdu bir türlü anlayamazdım anlamını sordugumdada büyüyünde anlarsın dedi nedemek istediğini şimdi anlıyorum canım tontiş ananem benim

bu arada bugun bizim nişan yıldönümümüz

amin canım inşallah anannen haklıymış demmki şimdi anlayabiliyoruz
bizim nişan yıldönümümüz malesef 4 haziran olacak ertesi gün düğün :82::82::82::82:

canım 1100 e tuttuk..apartman eski ama ev derli toplu en azından..hem de kombili :)

kızlar ucuz avize özellikle de abajur nereden bulabilirim? şu şişhanedeki yer hangisi orada zibilyon tane avizeci var yaw?!

bu arada yarın kontratı yapacaz..sonra boya vs. sonra temizlik.sonra eşyalar...aaaaaa!!!!!!!!!

hayırlısı olsun evin güle güle oturun nerde tuttunuz?

sağol adaşım..şişli de tuttuk tatlım :) daha genciz ya şehrin göbeğinde oturalım istioruz :)))

bizde tam tersi dağın başında tuttuk yeni evler çarşının dışında olduğu için mecburen çarşı dışında uzaktan ev tuttuk ama evimi beğendim karşımda manzaram var çok güzel.yazları gelirsiniz Antalyaya artıkın

canım balayına gelioruz kısmetse :)))))

güle güle mutlulukla oturun :) istanbulda da yeni evler şehir merkezinden uzakta gibi çoğu zaman ama çocuk olunca zaten daha sakin yerlerde oturcaz belki de evimizi almış oluruz inşallah :)) o yüzden şimdi şehrin göbeğinde oturalım istedik..evliliğimizi yaşayalım birbirimizi yaşayalım :) bi de biz gezip tozmayı pek bi severiz :)) zaten şişlinin en güzel yanı taksime yakın olması

gelin gelin yazın Antalyada pek bi serin oluyor saten

spaydiye sror avize abajur işlerini itina ile halleder hayırlı olsun eski komsumsun artık

evet alışkınım canım antalya değilde alanyanın sıcağına özellikle
balayına da kemere gidiyoruz Allahtan haziranda temmuz-ağustos düşünemiyrm :83:

Alanyada keykubat caddesinde evimiz vardı bizim.otururken hiç sevmezdim Alanyayı taşındıktan sonra kıymetli oldu nedense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…