- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.428
- 598
- Konu Sahibi Queen of the North
-
- #5.061
bir ayakkabım bile yok nişanlıma küstüm annemde bana küstü anlıyomusunz
bir ayakkabım bile yok derken gelinlik ayakkabından mı bahsediyosun cicim? nişanlına neden küstün,annen sana neden küstü? bu küsüşüklüğün sebebi nedir? bende bikaç saat önce nişanlızademle kavga ettim.anneler gününde geliyosun dimi dedim bi sürü laf etti.sonra bunun face'i vardı dondurdum kızdı.sonra ii dedi tak siye kapadı telefonu suratıma.hala da aramadı bende bidaha telefonu ii deyip suratıma kapatma yazdım.bu ne ya? ben hasta hasta gideyim avize alayım sırf o sıkıntı çekmesin ben yavaş yavaş ödiyim diye.o kalksın telefonu o şekilde kapatsın.ne kadar ayıp bişi ya çok kızgın ve kırgınım şuan
evet gelinlik ayakkabısı hala yok nöbetlrden vakıt kalmıyokı cıkıp bakmaya ben çalışırken o gezmelerde o yüzden küstüm nişanlım olacak adama annemde vazosunu kırdıgım için küstü dün ama yarın barısırküsmek moda bizim ailede
oooo sen ölesine bi küseyim demişsin herhalde.bunun için küsülmezki ayol.ben napayım sen küsüyosan benim ayrılmam gerek telefonu yüzüme kapadı ben napiim bacım ahh ah seda sayana çıkıcam bu gidişle :
yarın bize yemeğe gelcekelr ama olsun konusmicam vicdansız hemde okey oynuyolarmıs utanmadan söyluyo kii ben cok severım okey oynamasını uyus bu adamlar
amin inşallah hepimiz güzel günlerde kullanırız
Güle güle kullan canım. Allah içine sindirsin.
selam kızlar:)
radyologg bacım özledim seni.
pelin7 avizelerin, mobilyaların hayırlı olsun. hiç birinin fotosunu koymamışsın ama merak ettim.
pelinns yeeni komşum:) güle güle huzurla oturun inşallah. şişlinin neredeyse çoğu eski bina onun için merkezi ısıtma. ne kadara tuttunuz evi
bizde 3 ev arasında gidip geliyoruz. bakalım bu hafta sonuçlanır muhtemelen
sağol cnm teşekkür ederim.49 gün kaldı ne zor bişi ya gün saymak.benimki kızıyor sayıyorum diye zaten
sorma ya. bizim de 2 gün kaldı. daha bir sürü iş var. biz hala lay lay lomdayız. nolcak bilmiyomm:18:
uzun bi aradan sonra ben geldimmmm kızlar...:92::92::92:
welcome bebişim nerelerdesin yaw? naptın hazırlıklar ne alemde?
hoş bulduk bebem ne yapıyım nikahımızı yaptık sevdiceğim burdaydı yarın gidecek Allah izin verirse.kartlarımızı basıma verdik davetiye listemizi çıkardık.epeyce bi iş hallettik yani.ayy bu arad çok az kaldı zaman hızlı geçemey başlıyo.çeyiz dizmek falan derken hoooooooop kendimizi evimizde bulucaz...
saol cnm teşekkür ederim.foto nasıl koyacağımı bilmiyorum.kilim mobilyadan aldım family group'un quantum serisini aldık işte ordan görebilirsin.sen de şu ev işini hallet artık yaw baya geçe kaldın çünkü.gerçi mobilyaların hazır tık diye getirirler ama belki evin işi olabilir.bak benim ev tutuldu ama 10 günlük işi var.aslında 1 günlük işi var ama mermerciler 10 gün demişler.bi de bugün nişanlımın arkadaşı bana yenge dedi çok sevindirik oldum çünkü onların taraftan ilk daha yenge kelimesini duydum kabardım sanki bi halt oldum gibi havaya girdim
linkini ekle tatlım sitede bulamadım.
herşeyimiz hazır sadece eve yerleşecek ama tam içime sinen bir ev olsun istiyorum ben.
2gün sonra sıfır bir daire göreceğiz ondan sonra karar vermem daha kolay olacak:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?