2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177

ya işte bende aynen senin gibi bişi arıyorum eminönünden alma şansım yok.biz perdecilere çeyiz mağazalarına marketlere baktık birazda o zaman herşey satan bi tükkana bakayım.

gülen kavanozlar cok hoş yaa yeşil kırmızı sarı ve krem aldım rengarenk ay deme ya öyle oturup ağlarım yagmur yagarsa benımde herseyımde yagmur yagdı ay bunuda taktım sssccc hiç ii bişiy yapmadın ben bi topic daha acayım takıntılı gelınler dıye

kesin birileri yağmura yakalancak ama kim bakalım gülen yüz kavonozlarından bende alıcam büyüklerinden ne kadara aldın canım o kavonozları tane üzerinden?

canım resmi yokmus ama bunlarıda begenmıstım bulamadım 3 lü 10 tl

TEDİ)

tü Allah sizi netmesin tedi dediğiniz bu muydu bende hiç sallamadım istanbulda yeni açılan bi alışveriş merkezi sandım malum her gün yeni bi yer dikiyolar bu yolladığına da baktım ben bunlar burda en büyük boy tanesi 8 lira olması gerek.bu tedideki fiyat çok uygun iyimiş ya.valiz varsa bakayım en öncelikli almam gereken o da

senınkı farklıdır ve de büyük olabılr ama benım en pahalı aldıgım kavanoz bile 4 tl idi ikeadan aldım 1.8 lt sen nie o kadar pahalıya aldın

nerde kazık varsa biz oraya gidiyoruz başka yerde ne kadar diye araştırma yapılmaz bizim evde gideriz koçtaştan alırız mesela.çoğunluğunu koçtaştan bi kısmını da migrostan aldık.ii halt ettik

benim baktıgım şubede valiz göremedım de o kadar buüyüğü ne yapıcaksın nereye sıgdırcaksın orta boy alıp dolabına koyardın işte ama tedi cok uygun bu konularda nettende sipariş verebılıyosun isersen

nerde kazık varsa biz oraya gidiyoruz başka yerde ne kadar diye araştırma yapılmaz bizim evde gideriz koçtaştan alırız mesela.çoğunluğunu koçtaştan bi kısmını da migrostan aldık.ii halt ettik

koçtaş cok pahalı valla aynı çamaşır sepetini praktikeren aldım arada 4 tl fark vardıöyle büyük yerlerden incik cincik şeyler alınmaz cok pahalı japon pazarında aradıgın hersey var valla

koçtaş cok pahalı valla aynı çamaşır sepetini praktikeren aldım arada 4 tl fark vardıöyle büyük yerlerden incik cincik şeyler alınmaz cok pahalı japon pazarında aradıgın hersey var valla

burda japon pazarı yok çarşıda istanbul pazarı var horzumspot mu ne var ama ben onları herşeyi aldıktan sonra farkettim bide annem öle yerlere gitmez.herşeyin olduğu büyük bi yere gider hepsini toplar gelir anlamaz kazık yemesi de normal.valize gelince ben bi tatile 3 tane bavulla gidiyorum anca geliyo eğer orta boy alırsam bi tanesi bize yetmeyeceği için bi tane daha alıcam bu sefer benim herif iki tane aldın diye söylencek en iyisi büyük boy alırım doldururum herşeyi içine siz beni tatile giderken görün ya sanki yerleşmeye gidiyorum

benım kocaman çekçekli valizim vardı kardeşime verdım kıbrısta anca yetıyo ona 2-3 tanede daha alsam yeter normal cantalardanda var yeter zaten koyacak yer yok

ne kadardı hatırlamıyorum kavanozları bende, bayağı oldu ben alalı.
lütfen artık yeni topikler açma radyologgg!!!! hangisine yazacağımı şaşıırıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…