2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177

nikahı orda kıyıgımz için zaten o fiyat bizimde 17:30 nikah sonra yemeğe gidicez falan hangi ara olcak bilmiyorum nişan ve diğer fotolor için gittiğim bi fotografcı vardı onunla görüştüm oda baska biyere gönderıyo toplam 700-800 fiyat verdı ama 5 mekanda cekıyo hepsinde 5 poz cekse 25 foto yapar fiyatı bunun ii geldı ama diyokı 2 defa giymek zorunda kalırsın gelinliğini bir gün anca yeter dedi birde yemeğin olacagı yerle görüşücem bi onlar cekıyosa hiç sorun olmaz off al işte bi takıntı daha

ewet canım zaten senınkıler yeterınce yapmış yapıcaklarını hatta fazlasıyla benım nişanlım her seyı kendı yapıyor kıyamam ben ona yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çok sevıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bunu nıye soyledıysem tırlattım herhalde

ayyy bır resme bın tl verılır mı ya yazık insanlara

arada banada oluyo sevgim taşıyo herhalde

slm kızlar bugün Antalyada yağmur var.işlerim vardı biraz erteledim bu yağmurda gidilmez.bi ara durur gibi oldu gittim günlük kullanmaya tepsi aldım yemek takımlarıma uygun.ha bide şu depresyon halinden hala çıkamadım ismail yk bas gaza çalıyo dışarda ondan bile etkileniyorum

tatlım senin nikahtan önce çektirmen daha mantıklı değilmi. mesela kuaföre sabah gitsen 12-1gibi de foto çekimin başlasa eve gelip nikaha yeitşebilirsin.
yemeğin olacağı yerde çektirirsen o zaman nasıl olacak ki. yemek başlamadan mı çektireceksin. sonuçta nikahtan sonra takı falan saat 7 olur.

eksikler yavaş yavaş bitiyor, güle güle kullanın. canım çık artık depresyon modundan umutlu ol lütfen.

evet çok sıkışır gerçekten bence sabah kuaförden çık hemen fotoğrafçıya git radyolog cnm.sssccc doğru diyo

eksikler yavaş yavaş bitiyor, güle güle kullanın. canım çık artık depresyon modundan umutlu ol lütfen.

saol cnm benim.çıkamıyorum ya bi gün güzel bişi oluyo ya ertesi gün kesin ters düşüyoruz.annem ev dio benimki ay sonunda ya da mayısta gel gör diyo arada kalıyorum

kuuzular nasılsınız ?sssccc'm galiba seni rüyamda gördüm tam emin değilim gerçii :) ev ile ilgili konuşuyordukk biyer varmışş cuma akşamı görmeye gidicez diyordun .hayır olsun bakalım ..radyoloğumm biz nişanda saat taktık sevgilime onlarda bana 2 kalıın bilezik set ve saat taktılarr .düğünde de kayın validem inici set alalım dedii tümü düğün boyunca takarsın dedii .bide bileziklere bikaç tane daha eklenicek ama bilmiyorumm .aynen bende soruyorum bana yüz görümlüğü ne takıcaksın diyeee sen söyle ben şimdi yanlış bişiy yapmıyım diyo .ama söylenirmi hiçç ayıpp aaaa ..pelincim güle güle kulan canım aldıklarını .. ayrıcaa kızlarr "sigaraya hayır " ...

saol canım teşekkür ederim.evet ya sigaraya hayır.körolasıcalar içmeyin şu zıkkımı benim herif evlenince sigaraya başlarsa aynen böle dicem

evet muhtemelen dış cekım yapmaya karar verdıgımzde öyle yapıcaz

evet çok sıkışır gerçekten bence sabah kuaförden çık hemen fotoğrafçıya git radyolog cnm.sssccc doğru diyo

aldıkların hayırlı olsun canım

bim bam bom catlasın düşmanlar benım de artık 10 ayakkabı kutum var

sonunda muradıma erdım tediden aldım hatta depodan cıkarttılar 4 tane gülen yüzlü kavanoz aldım rengarenk 2 takım mandal aldım ve 2 tanede ayak havlusu aldım hepsine 50 tl verdim

oohhhh bebeğim gözümüz aydın iyi günlerde kullan aldıklarını. sen şimdi baya bi rahatlamışsındır artıkk .bende dış çekim istiyorum konuştuk bikaç fotoğrafçıylaa 900 den başlıyoo fiyatlar kristal kaplama falan albümler çok şık beğendim ama çok para ya insana koyar yanii

evet baya rahatladım ama şimdi dış çekim olayına takmıs durumdayım muhtemelen belediyemizinkiyle anlascaz sssccc sen bilirsin canım fenerbahce parkına görütüyolarmıs oralar cok guzel 500 tl fiyat vermısler ama tabi içeriği konusmak gerek kaç poz olucak

esracım tşk ederim darısı sana artık tabi ihtiyacın varsa

Son düzenleme:
evet muhtemelen dış cekım yapmaya karar verdıgımzde öyle yapıcaz

aldıkların hayırlı olsun canım

sağol cnm sende güle güle kullan aldıklarını.yalnız ben daha ayakkabı kutusu alamadım ya.bende ayakkabı sayısı çok fazla acaba almasam mı diyorum ama nereye koycam bu seferde.şimdiki evde ayakkabı dolabım var oraya koyuyorum.ayakkabılarımın hepsi zaten kutularında duruyor.eğer ayakkabı kutusu almaya kalkarsam 50den fazla kutu bana baya bi masraflı olcak napiim ben ya? bi de çamaşır makinesi örtüsü aldınız mı siz? nasıl bişi aldınız nerden buldunuz ben bulamadım da

benim fazla ayakkabım yok bi aldıgımı ömürlük giyiyorum tabi alırken iide para ödüyorum 10 tane işimi görür şimdilik zaten atacaklarımda var o yüzden bu yıl ayakkabı çizme masrafına girmedim ben kutuları tercıh ettım hem şeffaf içinde ne oldugunu görüyosun hemde kokmaz portmantoda yerimde var nişanlımınkinide koyarım çamaşır makınası örtüsü almadım bana gerekte yok zaten gömme olucam benım banyoda mermer altına giriyo bence sende alma ne o öyle illada alıcam dersende naylon tarzda olanlar var yıkaması kolay şık duruyo hem

sonuna aldınnnnnn demek gule gule kullan canım

anam alacam dediyse alınacak başka çare yok

esra tatlım nişanlım cuma günü bir eve bakmaya gidecek beğenirse bende haftasonu gidicem. malum oldu sana demekki:)

radyologg artık evlenebilirsin. ayakkabı kutuluarı gibi en büyük eksiğinide tamamladın nihayet:)
benimde var gülen yüzlü kavanozoum:)))) hatta tedide olup benim çeyizimde olmayan nadir parça var desek daha doğru, görmemişliğin bu kadarı yani:)))))
bugün tediden patates soğan sepetlerinden aldım. aslında hiç aklımda yoktu ama kızlarla gittik kanıma girdiler:)
fenerbahçe parkı foto için ideal güzel olur bence. netten birkaç fotocuya mail attım bugün bakalım onların fiyatlar nasıl gelecek. bir de şöyle birşey var benim şansıma inşaal o günde yağmur yağmaz. bizim her şeyde sağnak yağış vardı da.söz nişan nikah başvurusu:)))

pelin ben çamaşır makinası ötrüsü aldım. daha doğrusu onun eksik olduğunu annem farketti, ben almayalım belki makinayı mutfağa koyarız dedim ama olsun alalım dedi.
delikli tülden çok kokoş birşey. önünde de kapak kısmı için ek parçası var. istanbulda eminönü ne ararsan olan bir yer oradan aldık. 15tl ydi sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…