- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.428
- 598
- Konu Sahibi Queen of the North
-
- #3.361
evlenince evlerimizde yakın olacak madem her tiramisu günü sendeyim:)))))
tabi canım yaptıgımda cagırırım aksam caya gelirsinz ama hergün yaparım gibime geliyo bayılıyo kız tramisuya koca bi dlim kesiyorum hüüüp yapıp bırakıyo ama şimdi fazla yapmıyorum annesıde bılmıyo yapmasını hazırıda sevmıyo ben ne zaman yaparsam o zman yiyo
yaşasın:) benimde en sevdiğim tatlıdır. her öğün olsun yerim. ama mutlaka ev yapımı olacak.
günaydın kızlar. akşam kimse uğramamış buralara.
benim nişanlım vardı ugrayamadımeeee nabıyonuz bakem güzel haziran gelinleri güzel bir istanbul sabahından kocamannn günaydınnn
benim nişanlım vardı ugrayamadımeeee nabıyonuz bakem güzel haziran gelinleri güzel bir istanbul sabahından kocamannn günaydınnn
günaydın,bende salı günleri kavitasyona gidiyorum ya akşam geç geldim,ayy her yerim mosmor tenim beyaz ya hemen herşey iz yapıyo,evlenince napcamm:78::)))bu kavitasyondan sonra 3 gün yağsız yiip bol su içmek gerekmiş,kurbağalara döndüm elimde bardak habire su içiyorum,akşamda iki muz yiip yattım sabahta yağsız tost,herşey gelen balayımız için perdeciye gittim karar veremedim güneşlikler için onurlada gidip bakıcaz,siz ne durumdasınız bakim napıosunz
günaydın,bende salı günleri kavitasyona gidiyorum ya akşam geç geldim,ayy her yerim mosmor tenim beyaz ya hemen herşey iz yapıyo,evlenince napcamm:78::)))bu kavitasyondan sonra 3 gün yağsız yiip bol su içmek gerekmiş,kurbağalara döndüm elimde bardak habire su içiyorum,akşamda iki muz yiip yattım sabahta yağsız tost,herşey gelen balayımız için perdeciye gittim karar veremedim güneşlikler için onurlada gidip bakıcaz,siz ne durumdasınız bakim napıosunz
bizde dün nişanlımla dışarı çıktık gelemedim.
sonunda havalar düzelmeye başladı baharı seviyorum:)
kızlar eger boş salaon bulabılırsek bende Hazıran gelınıyım oleyyyyyy
ah canım bu erkekler...
evet bahar geldı ama bugun bıraz serin gibi yine... aksam uyus etti benı bizde kaldı evlrimiz uzak halıları gösterdım uyus diyoki bu kadar halıyı nereye sereceksın fazla bi halı yokkı olması gereken yerde var yok cok uzun yok gereksız falan dedı aman erkek mılletı ne anlar bende ben bu halıları sererım üstune basma o zman dedım manyak ya tabı kendı evlerı merkezı sıstem alttan ısıtmalı terlık falan gıymıyo dolayısıyle halıda fazla yok bizim ev öyle olmıcak allah askına sen söyle fazla halım varmı bi mutfaga aldım korıdor halısı bı korıdora aldım bunlar 3 metre ama arada bosluk bile kalıyo 0 a 0 olmadı salon 2 tane biri meydana biri masa altına diğer odalara birer halı yatak odası 3 kucuk parca halı adam buna fazla ve gereksız dedı şeytan diyo al elıne sopayı ıslatıp ıslatıp patakla
ii canım hayırlısı olsun mutluluklar
ah canım bu erkekler...
aldığın halılar bence fazla değil. her evde olması gereken kadar halın var seninde. şimdi hepsini bir arada gördüyse gözüne çok gelmiştir ama evin içinde yerleştirince öylee olmadığını nişanlında anlar.
benim nişanlımda mutfak malzemelerime takmış durumda. o kadar çok tencere tabak ıvır zıvır boşuna almışsın sen 2 kişiyiz zaten ne gerek var diyip duruyor. sanki hiç misafir gelmeyecek, hep 2 kişi kalacağız.
ben son günlerde ne derse desin bu hazırlıklarla ilgili tamam diyip geçiyorum kendi bildiğimi okuyorum :))))
kızlar eger boş salaon bulabılırsek bende Hazıran gelınıyım oleyyyyyy
sorma benımde taktı nereye koyacakmısım o kdar seyı fazlaymıs ne gerek varmıs dedım biz hiç üremicez yada msafirimz gelmıcek dimi sustu dedım bana karısma hele hele mutfak ve halılarıma hiç karısma
kızlar tupper ware leri biliyorsunz değilmi hiç kullanan var mı bilmyorum ama calısan bayan için cok cok kullanıslı ürünler göze takılan lens malzemesınden yapılıyormus arastırdım ceyızım için baya bişiy aldım kalan yemeklerı koymak ıcın yada sebze saklamak için benim bi arkadas havucu rendeliyo koyuyo kabın içine ağzınıda sıkıca kapatıyo havasını aldıktan sonra 1 hafta yiyolar ve bozulma olmuyo koydugun ürün aynı kalıyo tavsıye ederım bende aldım baya bi ürününü
benimde var tupperlarım. hatta sırf çeyizime alabilmek için onların satıcısı oldum
tabi kotayı kendime aldıklarımla doldurdum bayağıda indirim ve hediye geldi.
ömür boyu garantili ürünleri.
aldıklarında sadece kapak olayına dikkat et. rahat kapanıp kapanmadığını kontrol et. serinin adını hatırlamadım ama 3lü saklama kapları mor kapaklı olanlar biraz zor kapanıyor.
bıçakları da çok güzel ama benim bıçaklarım vardı almadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?