- 16 Aralık 2010
- 1.826
- 223
- 163
- Konu Sahibi Queen of the North
-
- #3.341
madem gelin makyajına kadar geldik size soruyorum
biz şimdi yaz gelin olacağız ya;
ben saçlarımı topuz yaptırmak istemiyorum yüzüm uzun tamen ortaya çıksın istemiyorum acaba yandan toplama ya da dağınık topuz yaptırsam sıcaktan bunalırmıyım
siz ne düşünüyorsunuz
amannn amannn benim konular bunlar kızlarrr açılın ben geliyorum,sssccc al bendende o kadar ben asla makyaj istemiyorum onun içinde dağınık saçlara bakıyorum,ve beyaz tenliyim makyajımı çok ağır istemiyorum prenses gibi olup doğal bir makyaj istiyorum ama çokta doğal değil,ama allık olarak pembişşş istiyorum:78:
işte düğündüğüm saç modelleri
Herşeyi karıştırmışım birbrine topuz istemiyorum yazacağıma asla makyaj istemiyorum yazmışım,anlayın ne kadar yoğun ve karışık olduğumu
sağol canım. o saçın büyük bir kısmı bana ait değildi. ek saç kullanmıştık:) bende düğünde o modelin biraz daha toplusu olsun diyorum ama kuaförüm farklı birşeyler yaparım daha zamanın var düşünme diyor.nişandaki saclarını cok begendım ben güzeldi bende acık istiyodum ama gelınlık arkası modelli olacagı için birde hava sıcak bunalabılecegımı dusunerekten dagınık bi topuz dusunuyorumyandan toplama güzel canım bence sana yakısmıs
anladım zaten. normal şeyler bunlar artık:) telaş yoğunluk üstüne işler:)Herşeyi karıştırmışım birbrine topuz istemiyorum yazacağıma asla makyaj istemiyorum yazmışım,anlayın ne kadar yoğun ve karışık olduğumu
topuz asla düşünmüyorum çünkü boyumda uzun ve topuklu ayakkabı da giyeceğim insanlara tepeden bakıyormuşum gibi olmasın. birde sımsıkı topuzlar başımı çok ağrıtıyor benim.kızlar modeller güzelde yüzünüzün şeklini ten renginizi gelinlik modelinizi düşünerek hareket edın bence mesela topuz yuvarlak yuzlulere guzel gidiyo benım yuzumde hafıf uzun gibi bana gitmez
işte ben yuvarlak yüzlü olduğum için istemiyorum zaten yüzüm meydan açıkmasın diyekızlar modeller güzelde yüzünüzün şeklini ten renginizi gelinlik modelinizi düşünerek hareket edın bence mesela topuz yuvarlak yuzlulere guzel gidiyo benım yuzumde hafıf uzun gibi bana gitmez
canım saçım uzun değil ama postişim varanlıyoz biz seni merak etme :dklasık topuz degıl dedagınıklar hoş duruyo saclarda uzunsa
bende topuz istemeyenler azınlıkta diye düşünüyordum ..vallaha kızlarr ben bunalsamda saçlarımı toplattırmak istemiyorumm iri dalga yanda dursun şöyle bi güzelde taç hemen altındanda duvak takılsın diyorumm .ve taa tammmm
kızlar facebook varsa düğün saçları diye bi site var beğenin cok güzel modelleri var tavsiye ederim
Ben senden görüp beğendim:)))kızlar facebook varsa düğün saçları diye bi site var beğenin cok güzel modelleri var tavsiye ederim
akşama beğenebilirim iş yerinde bakamıyoruzda
Ben senden görüp beğendim:)))
baktım az önce akılda kalan bi kaç model varr .dildiğimiz gibi olsun herşeyy .
buldukça söylerim ben size tembel gelinler sizi :d
hepimiz birimiz radyolog hepimiz için:))))
Offff çok sıkıldım bugün. Uzun bir aradan sonra bugün gerçekten çok çalıştım. Artık akşam olsada evime gitsem ya.........
bende yarın gitcem formaları yıkadım ütülerim aksam nişanlım gelcek yemek yaptım bi yandan derken aksam bitti yemekte tramisu var yine benım kı bayılıyo :d
radyologg sana sinir oluyorum ya. Yine tiramisu yaptın öylemi!!!!!!
Bir gün vakitliice evime gidip ben de kendime tiramisu yapıp hepsini tek başıma yemek istiyorum'''''
afiyetle yiyin yerkende beni hatırla sen ama:)
evlenince evlerimizde yakın olacak madem her tiramisu günü sendeyim:)))))anam ben napim bugun kü menü özel istek üzerine yapıldı zatn bıktım artık tramisudan bi ara haftada 2 3 yapıyodum :d:d yetti gari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?