2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
selam kızlar. bugün işlerim çok yoğun anca gelebildim.
sizde iyi kaynatmışsınız bensiz. okudum hepsini:)
radyologg biz çekmeköyde orutacağız. paar günü baktığımız ilk evi tutacağız galiba.
dün sevgilimle konuştuk bütün gün ev baktı ama sen hiçbirini beğenmezsin en iyisi yine bizim baktığımızdı dedi, annemde evi beğenmişti.
ben sadece 3+1 ve salonu biraz şekilsiz diye istememiştim ama akşam nettende baktım ve pazar günkü evin sahibiylede konuştum haftasonu tekrar gideceğiz eve orada son kararı vereceğiz.
ev yeni binada hiç kullanılmamış, 3+1, ebebeyn banyolu, balkonu var, mutfağı büyük, kırmızı dolapları var:)))) ferah bir ev. ve kirası arada tanıdık olduğu için indirim yaptı 500 tl. hemde kirayı şimdi değil binanın elektirk suyu gelince başlatacak 1 ay sonra falan. ve ev ara kat ısınma sorrunuda olmaz.
yola yakın. anneme yakın:)

radyologg halılarını çok beğendim zevkli seçimler:) ama mor olanı ayrı bir güzel:)
bir de 78 tane örtü derken!!!!!!!!!!! çok fazla değilmi ya. evin her yeri dolap mı senin
ben mutfak dolapları için dantelli piko yaptırdım.
gardrobun içine de kapitone güpürlü diktirmeyi düşünüyorum.

selam kızlar. bugün işlerim çok yoğun anca gelebildim.
sizde iyi kaynatmışsınız bensiz. okudum hepsini:)
radyologg biz çekmeköyde orutacağız. paar günü baktığımız ilk evi tutacağız galiba.
dün sevgilimle konuştuk bütün gün ev baktı ama sen hiçbirini beğenmezsin en iyisi yine bizim baktığımızdı dedi, annemde evi beğenmişti.
ben sadece 3+1 ve salonu biraz şekilsiz diye istememiştim ama akşam nettende baktım ve pazar günkü evin sahibiylede konuştum haftasonu tekrar gideceğiz eve orada son kararı vereceğiz.
ev yeni binada hiç kullanılmamış, 3+1, ebebeyn banyolu, balkonu var, mutfağı büyük, kırmızı dolapları var:)))) ferah bir ev. ve kirası arada tanıdık olduğu için indirim yaptı 500 tl. hemde kirayı şimdi değil binanın elektirk suyu gelince başlatacak 1 ay sonra falan. ve ev ara kat ısınma sorrunuda olmaz.
yola yakın. anneme yakın:)

aha senlede komsu oluyoz sayılır atasehirdeyim bende hayırlı olsun canım benım allah gönlune göre versın yenı ev ise düşünme hiç oralar cok güzel yerler her taraf koca koca siteler sitelerde ısınma sorunu yok biz bile eve bişiy bırakmaya gittiğimzde ılık oluyo evin içi gaz bıle yakmam yanı :D ayy valla sevındım hahahahaha darısı içini döşemeye

aha senlede komsu oluyoz sayılır atasehirdeyim bende hayırlı olsun canım benım allah gönlune göre versın yenı ev ise düşünme hiç oralar cok güzel yerler her taraf koca koca siteler sitelerde ısınma sorunu yok biz bile eve bişiy bırakmaya gittiğimzde ılık oluyo evin içi gaz bıle yakmam yanı :D ayy valla sevındım hahahahaha darısı içini döşemeye

ewet ataşehir-çekmeköy yakın sayılır. akşam yemekten sonra kahveye sendeyiz:)
bizim baktığımız ev site içersinde değil. biz kalabalık binaları pek sevmiyoruz ondan siteleri pek tercih etmedik bir de sitenin aidatı da fazla oluyor. ama baktığımız ev güzeldi sanırım burası olacak:)

vay yavrum dökülün bakıyım teker teker naber nasılsın

iyyim bebem ne olsun butun eşyalarımı aldım evimi dizdim bugun erzuruma geri dönüyoruz.eve gidince eşyalarımın resimlerini eklerim inşallah.gelinliğimi kına kıyafetimi falan aldım epeyce bi iş hallettim yani.akşamda dönüyoz moralim bozuk yani.evime çok alıştım 10 gündür hiç gidesim yok aslında.:14::14::14:
siz ne yapıyosunuz forum epeyce kalabalıklaşmış ben gelmeyeli.

iyyim bebem ne olsun butun eşyalarımı aldım evimi dizdim bugun erzuruma geri dönüyoruz.eve gidince eşyalarımın resimlerini eklerim inşallah.gelinliğimi kına kıyafetimi falan aldım epeyce bi iş hallettim yani.akşamda dönüyoz moralim bozuk yani.evime çok alıştım 10 gündür hiç gidesim yok aslında.:14::14::14:

ayy canım az kaldı artık hep orda oturcaksın ii baya bi yol almısın bende aynı halıalrımı tamamladım beyaz esyalarım geldı avızeler takıldı derken saldım şimdi kendimi ufak tefek kıvır zıvır var onlarda bişiy tutmuyo zaten aksam beklıyorum resımlerı :D:D atheyenın selamı var sana

ewet ataşehir-çekmeköy yakın sayılır. akşam yemekten sonra kahveye sendeyiz:)
bizim baktığımız ev site içersinde değil. biz kalabalık binaları pek sevmiyoruz ondan siteleri pek tercih etmedik bir de sitenin aidatı da fazla oluyor. ama baktığımız ev güzeldi sanırım burası olacak:)

evet tabiki de beklerim kahveye sen avrupada oturuyosun dimi ama cok guzel ben begenıyorum oraları her zaman gelebılrsın yanı beklrım hazıran dan sonra :D

kuşuuum hadı hayırlısı olsun halletmişin işlerini:) sabırsızlıkla bekliorum fotoları;)

evet tuzla kocaeli sınırında hahahah bende nikahımı orda kıyabılmek için ne ugrastım ama ananem sağolsun burdanda gelın cıkarcam senı dedı :D:D ama vaktımın cogu ananemım yanında gecıyo anne tarafım hep orda tuzlada kımsemız yok :D:D bayramoğlunu bilirsin ordada oturduk en begedıım yer orasıydı tabı denız kenarı olunca en son kendı evımıze gectık tuzladayız şimdi :D

bayramoğlunu biliyorum canımm .yengem darıcalı :)

ayy canım az kaldı artık hep orda oturcaksın ii baya bi yol almısın bende aynı halıalrımı tamamladım beyaz esyalarım geldı avızeler takıldı derken saldım şimdi kendimi ufak tefek kıvır zıvır var onlarda bişiy tutmuyo zaten aksam beklıyorum resımlerı :D:D atheyenın selamı var sana

halıların çok şıkmış canım.güle güle kullan.
buda benim mutfak halım ama mutfağım küçük olduğu için salonda açık kalan bi kısım var belki oraya koyarım.diğer resimleri akşam eklerim fotograf makinem valizde evde eklerim bakarsınız.send eçok selam söyle atheyeye. $baris_kahve_o[1].jpg

bende bende bende ..kahve fall çukulata ohhh misss vallaha :68:

aaaaa cok süper fal bakarım kızlar hele ilk defa bakıyosam % 95 dogru gidiyo :D:D

bayramoğlunu biliyorum canımm .yengem darıcalı :)

amcamlarda darıcada oturu orasıda güzel şimdi kale gbi bişiy yapmıslar oraya yazın sıcagında hep ordaydık püfür püfür esıyo :D

halıların çok şıkmış canım.güle güle kullan.
buda benim mutfak halım ama mutfağım küçük olduğu için salonda açık kalan bi kısım var belki oraya koyarım.diğer resimleri akşam eklerim fotograf makinem valizde evde eklerim bakarsınız.send eçok selam söyle atheyeye.Eki Görüntüle 165518

yapraklı falan güzel güle güle kullan markası ne canım bunun benım halıcı mutfak halısını hedıye verdı :D:D eee annemde bende avın tum halılarını ordan aldık

kuşuuum hadı hayırlısı olsun halletmişin işlerini:) sabırsızlıkla bekliorum fotoları;)

canımm ne yapıyosun sen özledim ben seni :D sağol canım benim akşama gönderirim inşallah resimleri.epeyce hallettik çok şükür.ama erzurumda öyle çok işim var ki düğüne kadar durmak yok bana.bir sürü misafir var gelecek temzilik yapılacak çeyiz dizilecek çok çalışmam gerek çoooooooooooooook.:1::1:

Back