- Konu Sahibi Queen of the North
-
- #3.321
aaaaa cok süper fal bakarım kızlar hele ilk defa bakıyosam % 95 dogru gidiyo
bende istiyorummm
1aden fazla olunca hep kalabalık olur:))))halk derken anlayamadım 2 kişi halkmı sayılıyo hahahha alemsın
dedim ya zevkli seçimler diye. Mor olanı ayrıca beğendim dedim. Sen atladın sankison yüklediğim halıları begendınzmı baskada halım yok zaten hepsini paylastım dün ve bugün :d
ben şimdi avrupadayım 19 haziranda anadolu da olacağım:) bende güzel fal bakabilirim eğer tiramisu yaparsan:))evet tabiki de beklerim kahveye sen avrupada oturuyosun dimi ama cok guzel ben begenıyorum oraları her zaman gelebılrsın yanı beklrım hazıran dan sonra :d
bende bende bende ..kahve fall çukulata ohhh misss vallaha
yapraklı falan güzel güle güle kullan markası ne canım bunun benım halıcı mutfak halısını hedıye verdıeee annemde bende avın tum halılarını ordan aldık
aaaaa cok süper fal bakarım kızlar hele ilk defa bakıyosam % 95 dogru gidiyo
bende istiyorummm
bakarım tabi gecenlerde arkadasımın kuzenıne baktım dedım ki kadın doğumluk bir işin olabılr su ara sıkılmısın ama sonu güzel bişiyler olcak dedım .. aradan 1 ay gectı mğerese kız tedavi görüyomus tüp bebek yapmıslar arkadas aradı bebeği olcak diyeii dedim adımı koyun benım önce ben bildim
canımm ne yapıyosun sen özledim ben senisağol canım benim akşama gönderirim inşallah resimleri.epeyce hallettik çok şükür.ama erzurumda öyle çok işim var ki düğüne kadar durmak yok bana.bir sürü misafir var gelecek temzilik yapılacak çeyiz dizilecek çok çalışmam gerek çoooooooooooooook.
bakarım tabi gecenlerde arkadasımın kuzenıne baktım dedım ki kadın doğumluk bir işin olabılr su ara sıkılmısın ama sonu güzel bişiyler olcak dedım .. aradan 1 ay gectı mğerese kız tedavi görüyomus tüp bebek yapmıslar arkadas aradı bebeği olcak diyeii dedim adımı koyun benım önce ben bildim
kız öle benim adıma içip baksana bişiler bana bi ara
1aden fazla olunca hep kalabalık olur:))))
dedim ya zevkli seçimler diye. Mor olanı ayrıca beğendim dedim. Sen atladın sanki
ben şimdi avrupadayım 19 haziranda anadolu da olacağım:) bende güzel fal bakabilirim eğer tiramisu yaparsan:))
kız öle benim adıma içip baksana bişiler bana bi ara
olmaz kız öyle yanyana olmamız lazım göz teması kurucam aslında kahve bahanehissiyat var birazcık
Eki Görüntüle 165529 Eki Görüntüle 165529
kızlar çok alakasız bi konu ama gelin makyajımı bu tonlarda istiyorumm bi baksanız ...
Eki Görüntüle 165529 Eki Görüntüle 165529
kızlar çok alakasız bi konu ama gelin makyajımı bu tonlarda istiyorumm bi baksanız ...
sanki her işini halletmiş gibi ben gelin saçı ve makyajına takıldım şimdide ..ben buğday tenliyim bu hatun baya bi esmerr . sözdeki makyajım siyah buğuluydu hoşuma gitmişti ne biliyim işte yaa
AYY KIZLAR BEN GELDİM ÇOK YOĞUN BUGÜN ANCAK YAZABİLİYORUM SABAHTAN BERİ SİTE AÇIK AMA BEN ANCAK YAZMAYA FIRSAT BULDUM,radyologg ben iki tane yanlara halı aldım 3.yü almadım,görünmeyecekti çünkü,
gelin makyajında buğulu siyah-gri, gümüş,yeşil ve pembe tonları güzel duruyor. bir de naturel kahve göz makyajı ve şeftali tonlarında allık hoş olabilir.
ama resimdeki kız ve makyaj olmaz.
esra senin nişandaki makyajında güzel olmuştu.
radyologg senin gözlerin renkli zaten her ton makyajı kaldırır yüzün diye düşünüyorum
madem gelin makyajına kadar geldik size soruyorum
biz şimdi yaz gelin olacağız ya;
ben saçlarımı topuz yaptırmak istemiyorum yüzüm uzun tamen ortaya çıksın istemiyorum acaba yandan toplama ya da dağınık topuz yaptırsam sıcaktan bunalırmıyım
siz ne düşünüyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?