2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
gecen pazar nöbetteyım gece bi yarısı olmus bi teyze geldı inleye inleye neyse doktor baktı tedavisini söyledi neyse bende hazırlık yapıyorum tansiyon bakıyım dedım aletı almaya gittim teyzede ses kesıldı yanına gidiyorum inliyo yanından ayrılıyorum kesılıyo neyse serum takıcam bide tombik damar bulmak ne mümkün evlimisin bekarmısın vs en son nerelisin kızım sen dedi samsunluyum dedim ...sankı acıyarak olsun kızım onlarda insan dedi bende tunceliliym dedi bende ona dedım olsun onlarda insan diye yine bişiyler soruyo yaş kaç falan en son dayanamadım saat 3 yorulmusum teyze sen buraya doktoramı geldın oğluna kız bakmayamı geldın anlamadım ben ne cok soru sordun hasta falan değilsin diyince başladı inlemeye yine....öyle bişiy ki aslında bişiy yok öyle haslara cok gelıyo tansıyon alıyoruz bişiyin yok desen şikayetcı oluyo bakmadılar diye illa serum taktırcaklar bizde tuzlu su verıp gönderıyoz tabı onlar psikolojık olduug ıcın iileştiklerını dusunuyolar

halk derken anlayamadım 2 kişi halkmı sayılıyo hahahha alemsın
1aden fazla olunca hep kalabalık olur:))))
son yüklediğim halıları begendınzmı baskada halım yok zaten hepsini paylastım dün ve bugün :d
dedim ya zevkli seçimler diye. Mor olanı ayrıca beğendim dedim. Sen atladın sanki
evet tabiki de beklerim kahveye sen avrupada oturuyosun dimi ama cok guzel ben begenıyorum oraları her zaman gelebılrsın yanı beklrım hazıran dan sonra :d
ben şimdi avrupadayım 19 haziranda anadolu da olacağım:) bende güzel fal bakabilirim eğer tiramisu yaparsan:))
bende bende bende ..kahve fall çukulata ohhh misss vallaha

yapraklı falan güzel güle güle kullan markası ne canım bunun benım halıcı mutfak halısını hedıye verdı eee annemde bende avın tum halılarını ordan aldık

bahariye canım halının markası.benim salonum halısı var yatak odamın halılarıı almıştım zaten kayın pederimde oturma odasına halı almış bi yolluklarla mutfak kalmıştı onlarıda burdan hallettik.

ayy canımm bende cok özledim seni yaa...benimde cok işim var cook kiracılar cıktı simdi tadilat zamanı mutfak dolaplarına karar veremiyorum...aksammı evde olcan sen özelden msj at ona göre konuscak coook sey var...bir an önce görüşelim bebeğim cıkmam lazım simdi...cook öpüorum

olabilir kaçırdım sanırım tşk ederim yaparım tabi cheese cake bilem yaparım sen gel tramisu da yaparım hemde kahve likörlü restorantlardakı gıbı oluyo tadı

bende ne yapsam diye düşünüyorum buğday tenliyim gözlerim yeşil yeşil tonları yapınca gözlerim bi garip gözüküyo ama kahve tonlarını yakıştırdım kendıme gelın makyajı ise gümüş tonları ve gül kurusu ruj istiyorum yani bi taraf koyu bi taraf acık istiyorum

sanki her işini halletmiş gibi ben gelin saçı ve makyajına takıldım şimdide ..ben buğday tenliyim bu hatun baya bi esmerr . sözdeki makyajım siyah buğuluydu hoşuma gitmişti ne biliyim işte yaa

sanki her işini halletmiş gibi ben gelin saçı ve makyajına takıldım şimdide ..ben buğday tenliyim bu hatun baya bi esmerr . sözdeki makyajım siyah buğuluydu hoşuma gitmişti ne biliyim işte yaa

belki güzel durabilir ama en azından bu hatuna hoş olmamıs acık renk tenlıysen gidebilir bende gümüş yada pembe düşünüyorum nişan makyajım cok güzeldi yada öyle bişiy yaptırırım yine aynı kuaföre gitcem zaten

AYY KIZLAR BEN GELDİM ÇOK YOĞUN BUGÜN ANCAK YAZABİLİYORUM SABAHTAN BERİ SİTE AÇIK AMA BEN ANCAK YAZMAYA FIRSAT BULDUM,radyologg ben iki tane yanlara halı aldım 3.yü almadım,görünmeyecekti çünkü,

gelin makyajında buğulu siyah-gri, gümüş,yeşil ve pembe tonları güzel duruyor. bir de naturel kahve göz makyajı ve şeftali tonlarında allık hoş olabilir.
ama resimdeki kız ve makyaj olmaz.
esra senin nişandaki makyajında güzel olmuştu.
radyologg senin gözlerin renkli zaten her ton makyajı kaldırır yüzün diye düşünüyorum

madem gelin makyajına kadar geldik size soruyorum
biz şimdi yaz gelin olacağız ya;
ben saçlarımı topuz yaptırmak istemiyorum yüzüm uzun tamen ortaya çıksın istemiyorum acaba yandan toplama ya da dağınık topuz yaptırsam sıcaktan bunalırmıyım
siz ne düşünüyorsunuz

AYY KIZLAR BEN GELDİM ÇOK YOĞUN BUGÜN ANCAK YAZABİLİYORUM SABAHTAN BERİ SİTE AÇIK AMA BEN ANCAK YAZMAYA FIRSAT BULDUM,radyologg ben iki tane yanlara halı aldım 3.yü almadım,görünmeyecekti çünkü,

benim gözüktüğü için mecbur 3 tane aldım

aklın yolu br bende gümüş yada pembe istiyodum bakalım

evet canım nişanımdaki hoştu ama söz gecesi makyajım siyah buğuluyduu o daha bi hoşuma gitmişşti .bakıcam artıkkk zaten saçlarımıda açık düşünüyorumm topuzsuz gelin olmak istiyorum

nişandaki saclarını cok begendım ben güzeldi bende acık istiyodum ama gelınlık arkası modelli olacagı için birde hava sıcak bunalabılecegımı dusunerekten dagınık bi topuz dusunuyorum yandan toplama güzel canım bence sana yakısmıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…