- Konu Sahibi Queen of the North
-
- #3.281
kız oralarda gzel ya bi kaç defa gelip gezmiştim havası ve gölü yeter zaten sıkıldıgında in göle ye alabalık ohh mis gibimayıs ayına bırakma tam yaz dönemi ev arayan çok olur hem döşemiş olursun yavas yavas
selam gelincikler
nasılsın canım :82:
wallahi yaw gelemedim.
çok canm sıkılıyor kendime öğle yemeğine kadar zaman tanıdım.
işlere sonra başlayacağım
yazlarım hep sapancada geçerdi teyzemin köyevi var kuzenlerim falan orda yaşıyorlar.havası süpper yeşili mavisi beklerim kuzum :) haklısın bizde bugün nihai kararımızı vermeyi düşünüyoruz.dediğin gibi şimdiden döşemek yerleştirmek istiyorum .benimde olmazsa olmazlarım var herşeyin bi uyumu nizamı olmalıı .hayırlısı artık gönlüme gönlümüze göre olsun herşeylerr ..
wallahi yaw gelemedim.
çok canm sıkılıyor kendime öğle yemeğine kadar zaman tanıdım.
işlere sonra başlayacağım
iyiyim tatlım neyapıyım evdeyim radyologla konuşuyorduk bizde .. sende ne var ne yok .
hazırlıklarım bitti ya gamsızlastım iice ama acil olarak örtü yaptırmam gerek bayada var yaklasık 78 tane falan anca yaptırır yıkar ütülerim hahahahah allahım delircekmiyim neyim
ne güzel yae benimde iş yapasım yok
woow canım eee hazırlıklar bitti rahatsın
bizde akşam eve bakıcaz yani ailelere gösterice
hadi bakalım hayırlısı
fazlada bişiy alıp yapmayı düşünmüyorum zten mesela 2 oda perde ve halısı dışında baska esya almadım dekoratif namına hiç bişiy almadım biraz eksik olsun diorum ki eşimle beraber oturup baktıgımda buraya bu lazım buraya bunu alsak güzel olur diyebiliyim evimle daha ii vakit gecirebiliyim düşünsene evınde herseyın tam yapacak bişiyin yok kös kös otur evde
günaydın canım sesını solugunu duymuyoruz
ne diye müdahale ediyolar yani pahalımı diyolar yoksa baska marka bak gibilerinden mi ben annemle beraber cıktım elektronık seyler almaya süpürge halı yıkama rondo ütü blender sarjlı süpürge tost makınası falan alldık ben hiç bişeye karısmadım annem kafasına göre aldı çunku biliyorum ki kısmıcak en iisini tercıh etcek öylede oldu zaten kaliteli şeyler aldıugımı düşünüyorum.süpürgeler halı yıkama tost makınası ütü rondo fakir marka blender braun marka ii bir arastırmadan sonra fakirde karar kıldık annemde modellerini begendı
ben bugun ofline yarın 24 saat online olacam yatış durumları bugun
orda yaşlanmazsın ne guzel ya esra yazın bende gelebılrmıyım kartepeye kadar biliyorum yolu ordan sonra tarif edersin istanbul sıcagından kurtulmak istiyorum her sene ama bu yıl çözüm bulmak istiyorumsende sıcagı özlersen bize gel
hadi bakalım hayırlısı
fazlada bişiy alıp yapmayı düşünmüyorum zten mesela 2 oda perde ve halısı dışında baska esya almadım dekoratif namına hiç bişiy almadım biraz eksik olsun diorum ki eşimle beraber oturup baktıgımda buraya bu lazım buraya bunu alsak güzel olur diyebiliyim evimle daha ii vakit gecirebiliyim düşünsene evınde herseyın tam yapacak bişiyin yok kös kös otur evde
canım aksine ucuz olduğu için sorun oluo.. :S şimdi mesela samsung ve phillips in birer modeli var..biri 240 tl diğeri 600 tl ama wattları emiş gücü fln aynı hatta samsung da wattı ve emiş gücü aynı olan başka bi model daha var o da 150 tl..ben bunların arasında bi fark göremiorum ancak beyfendi çoook farklı olduklarını iddia edior..neymiş birinin koldan kumandası varmış diğerinin yokmuş..halbuki önemli olan emiş gücü..anlatamadım..ucuza kaçıo oldum..dün de sinirle nette 600 tl'lik olanın siparişini verdim..önümüzdeki ay alacağım diğer şeyleri de düşünürsek şu an tam bi züğürt ağayım..o düşünsün....
kesinlikle canım.
benimde öyle aman aman hediye gelenler dılşında aldığım hiç bişey yok
ev olsunda kalan hepsi olacaktır mutlaka.
dekorasyonlar son zamana bile kalabilir yani önemli değil o kadar
kös kös mü hadi ordan bu söylediğine kendin bile inanmıyorsun .baksana kocaman açıp ağzını gülmüşsün .
gelenbilirsin tabi tatlım sen geliyorum de yeterkii ...ben izmitliyim istersen burda izmitte buluşup sapancaya beraber geçerizzz ohh süpper olur vallaha .davete icabet etmek sünnettir o halde bende sana geliyorum .hem herbişeyini tüm çeyizlrini bizzat gözlerimle görbilme şansına erişicem .ay çok sevindim şimdi
kız izmite yakın oturuyom ben aslında kocaeli il sınırındayız daha öncede gebzede oturduk annem tuzlada oturuyo bende ordayım da ben ikametımı anneannemın yanına aldırdım nikahı kadıköyde kıyabılmek için hahahahahah
bende istiyorum yatak başlığının arkasındaduvar kağıdı yaparım herhalde
sevgilim yatak odasının tamamını duvar kağıdı istiyor ben ise sadece salonun bi duvarını taş kaplama isitiyorum tabi kendi evimiz olmadığından taş formu verilmiş plakalardan olucak hayırlısı artık ..
aaa negüzelll yakınmışısız gerçektenn .. istanbul gelini olucak benim arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?