2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177

koçtaştan aldım canım ama diğeri içinde heralde oraya gidicem emn önüne baksam acaba kafam dönerde tezgahı toplarmıyım huyum kötü benim

yine herkes başka yerlerde

mıllet aksam gelıyo anacım

nerde oturcan tanıdık emlakcı var benım numarasını verırım yardımcı olur anadolu avrupa yakası calısıyo

ışılışıl sanırım bu topikteki en sorunlu gelin/gelinlik sana ve bana ait:))))

bence en büyük sorun kafanızın kolay karısması ve kendı fikrinizden cok baskalarına fikir sormanız yanılıyomuyum

radyologg nöbete mi gittin

uyumaya gittim ya uzanayım dedım sabaha kadar uyudm

evet lazım olan seyler ama ekmek kızartma makınası gereksız be canım tosy,t makınası alsan daha ii bence

sac kurutma makınamda etap marka bi kuaför arkadasımdan sipariş etmıstım profesyonel bı makına aldım saclarımla ugrasmayı sevıyorum arzumdan braundan cok cok uygun yaniii

Son düzenleme:
kızlar şoklardayım yaaaaaaaa............tam tamına 78 tane örtü diktirmem gerek dolap içlerine allahtan anacıgım dantelini örmüş 2 tanede güpürüm var bi kapitone ve işçilik verecem kapitone örtü tavsiye ederim cok kullanıslı ve kaymıyo kayınvalıdemde ve bizde var kayınvalıdem orta raflardakını sarkıtma yapmıs sarkan yerede biye cektırmıs ve kalıp gibi duruyo cok begendım ben

Günaydıııııın Kızlar

günaydın canım sesını solugunu duymuyoruz

ne diye müdahale ediyolar yani pahalımı diyolar yoksa baska marka bak gibilerinden mi ben annemle beraber cıktım elektronık seyler almaya süpürge halı yıkama rondo ütü blender sarjlı süpürge tost makınası falan alldık ben hiç bişeye karısmadım annem kafasına göre aldı çunku biliyorum ki kısmıcak en iisini tercıh etcek öylede oldu zaten kaliteli şeyler aldıugımı düşünüyorum.süpürgeler halı yıkama tost makınası ütü rondo fakir marka blender braun marka ii bir arastırmadan sonra fakirde karar kıldık annemde modellerini begendı

şükür bi canlıya rastladım topicte tşk ederim canım begendıgın için yatak odası halısı daha acık normalde koyu cıkmıs delirmicez tabiki relax olmak lazım bi kulaktan girip bi kulaktan cıkacak ay 80 günüm var osmanıye plakası hahahaha adanada biter bu iş

bizim evden ses yok demiştim yaa .dün aramışlar taamam demişler kirayı 600 den 575 indirmişler .bide aylık 150 tl aidat bakalım artık çok zormuş ya kiracı olmakk .gelsinler ya gelin hanımlarr hergün takip etmezsem işim rast gitmiyor sankii .bide dün zebra storlara baktım çok hoşuma gitti aralarda sankii gölgeler var gibiydii .. ay bendemi öyle yaptırsam neee .çok uzun olduu ama bide kendi evimde değil yaa maliyeti çok olsun da istemiyorum

1. model hol ve koridor
2.model orta oda perdeside aynı lila mor puantiyeli
3.model küçük oda perdeside krem kahve rengi çizgili

salon halılarım katalogta yoktu ama onlarıda yün halı aldım

nerde canım bu ev hayırlı olsun begendıysen içine sindiyse düşünme bsver içini güzel esyalarınla döşenmiş haliyle düşün ya canım yanlıs anlama ne olur zebra perdeler evet guzel duruyo ama her cama uymuyo birde maliyetı bıraz fazla yani madem kirada oturcaksın fazla masraf yapma derim ben cok güzel tüller var en azından şmdilik kendı evine gecınce inşallah nasip eder alasını yaptırırsın büyük bir zevkle

iyi günlerde kullan tatlımm . uyum söz konusu yani :) maşalah diyimdee

sağol canım takıntılı bi insanım ben yatak odasına turkuaz alacaktım ama bulamadım bi sıkıntıya dştüm amaaan halı işte ne olcak diyip kahve tonları aldım bu arada perdede turkuaz ama kahverengilerde var

Son düzenleme:

sapancada kuzum site içinde benim içime sindi sevgiliminde .neden yanlış anlıyım aşk olsun bende maliyeti için dedim zaten kendi evim olsaa içinden çıkmayacağımı bilsem hiç düşünmemm .teşekkürler iyi dileklerin içinn

kız oralarda gzel ya bi kaç defa gelip gezmiştim havası ve gölü yeter zaten sıkıldıgında in göle ye alabalık ohh mis gibi mayıs ayına bırakma tam yaz dönemi ev arayan çok olur hem döşemiş olursun yavas yavas

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…