2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177

herşeyi yüksek fiyattan aldıktan sonra keşfetmiş olsamda eminönü tam bir çeyiz cennetiymiş.
şimdi ufak tefek ne eksiğim çıkarsa liste yapıyorum gidip önce eminönüne bakıyorum orada istediğim gibi bulamazsam sonra koçtaş ikea falan bakıyorum.
gerçi artık pek eksik kalmadı evi yerleştirdikten sonra çıkan eksikleri yine eminönüden almayı düşünüyorum. kına kıyafeti ve kına malzemelerini de yine eminönünden tamalayacağız.
senin dediğin aparatlardan ikeada görmüştüm.

15 mayıs gerçekten çok geç ama yaa.gelinliğin hazır mı peki? benim nikah başvurusu da yapılmadı gelinlik siparişi de verilmedi hiçbişi yok.senin gelinliğin hazır diye hatırlıyorum

canım benim gelinlik hazır..düşes oldu biras :))

ya ben halaaaa küçük ev aletleri ile uğraşıorum yaa.....mutfak eşyası görmek dahi istemiorum..nevresim de uzuuun bi süre görmiimm şu an haftanın her günü farklı serecek durumdayım :) bizim asıl iş ev tutulunca olacak..aslında bence de mayıs başı tutsak daha iyi gibi ama nişanlım tutturdu 15i gibi tutarız yetişir die.. :) zaten pek bişi de istemiorum..şöle güzel geniş koltuğumuz koccaman da bi kitaplığımız olsun yeter :))) yatak odası hazır bi de yaa unutmuşum..

kızlar bu arada nevresimleri yıkamak gerekio mu ki? benimkiler hep paketlerinde yeni de alındılar ama....

ayıptır sölemesi benim çamaşır kurutma derdim olmayacak :) babacım kızının çalışan bi bağyan olarak ev işlerini savsaklayacağını öngördüğünden kurutma makinemizi de aldı

sizler neler yapıosunuz? hepinizi güzel haziran gelinleri :)

hosgeldın pelıncım ben de kaç saattır bu forumu okuyup duruyorum demın temmuz gelınlerıne gırdım onlar tabı daha yavas bıze gore bızım paçamızın sıkısmıs olmas lazım su an .
ve tabı öyle, gelınlık baktım netten ama gıdıp bakamıyorum bakıp almam lazım karar da vermedım dıktırcektım ama bakıyorum kı dikiş guzel görunmedı gözume
hazır alıcam yıne de dıktırmıcem elbıse gıbı oluyor dikimler hazırlarsa cuk dye oturuyor. o yuzden aysirafalan yada zehraylamo da cok pahalı olmazsa bakıcam tafra ıstemıyordum ama tafrta maf ta alıcam ipek tul vs olmasına bıle gerek yok aslında.
alıcam gecıcem. ama vaktım yok cumartesı bıle yarm gun calısıyorum ızın alabılırım ama cok ızın aldım mudurumden ayıp oluyor artık
ben hala sıtelerden ev bakıyorum kıralık ev bakıyorum guzel ev buluyorum kacıyor su an bulamıyorum zaten bulsam da hemen tutmak cok yakın olur daha vaktımız var
zaten sımdı tutsak benım aılem gıdıp ıcne perde koltuk falan alırlar hemen aldıkları ıcın de sonra ıyıce susl,erler ve kendı ıstedıklerı gıbı olur o yuzden gecıktırmem aslında ıyı en son ay alıverırım tutarım döşerım en azından ben almıs olurum nısan ortası sonu dıyorduk o bıle erken aslında.

sımdıde sevgılım ıstanbula gıttı kendımı uzak yalnız hıssedıyoryum :2: kımbılır kaç gun sonra döncek.. hıc ayrı kalmamıstım cok özluyorum, bde hasta oldum kırık gıbıyım böyle kötü..

peln guzelım nereden aldın pekı gelınlıgını kaça aldın markalı mı dikiş mı tül mü tafta mı

kurutma makınesı zedeleyebılır bıde yer kaplar dedıler almadık bın devır makıne aldım kuru gıbı cıkarıyormus.samsungun bı modelı kurutmalısı ındırımdeymıs su an ama ben aldım artık

canım ben gelinliği kadıköyden henna modaevinden aldım..arka sayfalardan birinde resmi olması lazım :) benimki çok sade düz bi model duvağı tarlatanı taç vs. hepsi 1.800 tl oldu.. :) dümdüz straplez kalp yaka..incisi taşı pulu güpürü danteli tülü vs. yok :)) tek numarası kumaşında..kumaşı çok parlak disko topu gibi..denediğimde annemler siyah kadife perdenin arkasından bile fark etmişlerdi parıltısını :))

kurutma mak. o kadar yer kaplamıo aslında..çamaşır mak. ile üst üste koyabilirsin veya kapalı bi balkonun varsa elektrik hattı çekip koyabilirsin..fişinin takılacağı yer olsun yeter :) ya ben işyerinde üniforma giyiyorum o yüzden gömleklerim yeleklerim fln çok sık yıkanıo hemen kurutmak lasım bi de şimdi annem uğraşıo bu işlerle kolay gelio o yüzden bana ama evlenince hayatta o kadr uzun uğraşamam zaten vaktim de olmas..zaten işten eve bi geliorum savaştan çıkmış gibi :)

gelinlik için de tek tavsiyem çok fazla bakıp da aklını karıştırmaman..umarım içine sinen bi gelinlik bulursun tatlım :)

sen şanslısın gelinlik konusunda yani:)
Allaha şükür ben çeyiz konusu hallettim çoktan ufak tefek eksikler var onlarda eve girdikten sonra belli olunca artık.
kurutma makinesi kesinlikle büyük kolaylık biz evde kullanıyoruz ama yeni evimize almadık kiracı olacağımız için yer olur mu olmazmı bilemedik.
nevresim takımı ve diğer bütün ev tekstillerinin yıkanması gerekir. ben şahsen yeni olan hiçbirşeyi yıkamadan kullanamam.
çeyizimi annemle gözden geçirmeye başladık. uyku setim ve 3 tane nevresim takımım yıkanıp ütülenecek ondan sonra yeni evime götüreceğim.

kızlar ev için birkaç emlakçıyla görüştüm akşam mayıs ayına bırakmayın nisan sonuna kadar tutmuş olun yaz başı düğün ve okullar kapanınca taşınmadan dolayı kiralık ev fazla olmuyormuş.
biz dün bayağı gezdik birini beğendik fiyatı uygun, özellikleride bize göre. muhtemelen bu hafta sonu tutacağız. ev sahibi de iyi bir insana benziyor kirayı biraz geç başlatabileceğini söyledi.

evet şanslıydım sssccccim :))) yaa ama zaten 3. bi gelinliği deneyecek heves yoktu bende :)) umarım ev ve eşya konusunda da böle şanslı olurum..bi de pek fazla ince eleyip sık dokumuorum rahatım ben biras o yüzden yolunda gidio çoğu şey..rahat olunca kafaya takmıosun, kafaya takmayınca da stres yapmıosun :))))

ama şu küçük ev aletlerini tamamlasam iyi olacak sanırım ya.......

inşallah canım. zaten ne kadar üstüne düşüp titzlensen o kadar sorun oluyor ve karsız kalıyorsun. bakınız: benim gelinlik seçme maceralarım:)))
küçük ev aletlerinde arzum ve phiilips tavsiye ederim.
neyin eksik

canım ben neler olduğunu yazim çünkü eksikleri kestiremiorum :)

blender seti robot gibi olanlardan - braun
ekmek kızartma mak. - bosch
katı meyve sıkacağı - bosch
ütü - phillips

bu kadarcık :)) elektrik süpürgesi samsung beğendik onu alcaz sanırım..mikrodalga fırın da samsung olacak galiba kapağı desenlilerden....

kettle ya da çaycı almayacakmısın
elektrik süpürgesi arnica bora aldım ben canım
mikrodalgayı evim belli olduktan sonra alacağım ben ama boschtan beğendim.

aa evet kettle aldım yaa siemens di galiba emin diilim..saç kurutma mak. de alcam bi çarşıya çıkabilsem :)

demin elektrik süpürgesi yüzünden tartıştık..sizinkiler de çok müdahale ediolar mı sizin alacağınız elektrikli aletlere ya.......çıldırcam artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…