- Konu Sahibi Queen of the North
-
- #3.041
bambu kapak cok görüyoum ben burda bambu kavanozda beyaz seramık gibi dimi valla izmite yakınım ben gel bakalım
canım çalışmak istemiyor,iş yerindeyim ,haftasonu gelsede evime gitsem istiyorum,şu kına işini halledemedik onun stresi içindeyim,bugün nanemolla hissediyorum kendimi,herkes evin eşyalarını gelinliği halletmeye çalışıyor benimde onlar tamam ,kınayı halledemedim,sondan başa gidiyoruz
düşün işte,çalışırkende iş yerinde boğuluyorsun,kendini dışarı atıo hep evin için ,düğün için bişeyler yapmak istiyorsun,kınayı evde yapamıyorz bende öyle düşündüm ama ,salonumuz minicik,kimse sığmıyor,mecbur evin önündeki kebapçınun bahçesinde yapıcaz,ama adamların ses sitemide yokmuş,sandalyeside offf offf ,nasıl olcakben çalışmıyorum ama düğün mevzuları başladığından beri evde bile duramıyorumm her an bişeyleri halletmeliymişim gibi hissediyorum :) ben kına için daha hiç bişey yapmadım zaten evde kendi aramızda küçük bişey yapıcazz . sadece çalınıcak müzikler hazır onlarda daha evvelden elimdeler zaten .
bizim gaz kesildi canım bugünkızlar bakıyorumda hazırlıklar tam gaz devam ediyo:)
düşün işte,çalışırkende iş yerinde boğuluyorsun,kendini dışarı atıo hep evin için ,düğün için bişeyler yapmak istiyorsun,kınayı evde yapamıyorz bende öyle düşündüm ama ,salonumuz minicik,kimse sığmıyor,mecbur evin önündeki kebapçınun bahçesinde yapıcaz,ama adamların ses sitemide yokmuş,sandalyeside offf offf ,nasıl olcak
bizim gaz kesildi canım bugün
ikea koctas lara bak canım sen istanbulda oturuyon zaten sorun olmaz
biraz işlerimizi yoluna koyalım sona kalan eksikler için bir tur yaparım.
ya sizde de varmı kızlar ben kendimi iş yerindeyken hep hazırlıklarım yetişmeyecekmiş gibi hhisediyorum evde olsam da şunu da yapsam bunu da helletsem diyorum ama eve gisince de kimse bana sokunmasın köşeme çekilip rahat edeyim hiç bu hazırlık konusu açılmasın istiyorum.
sanırım ruh halim bozuldu:)
düşün işte,çalışırkende iş yerinde boğuluyorsun,kendini dışarı atıo hep evin için ,düğün için bişeyler yapmak istiyorsun,kınayı evde yapamıyorz bende öyle düşündüm ama ,salonumuz minicik,kimse sığmıyor,mecbur evin önündeki kebapçınun bahçesinde yapıcaz,ama adamların ses sitemide yokmuş,sandalyeside offf offf ,nasıl olcak
bizim gaz kesildi canım bugün
ya sizde de varmı kızlar ben kendimi iş yerindeyken hep hazırlıklarım yetişmeyecekmiş gibi hhisediyorum evde olsam da şunu da yapsam bunu da helletsem diyorum ama eve gisince de kimse bana sokunmasın köşeme çekilip rahat edeyim hiç bu hazırlık konusu açılmasın istiyorum.
ben calısmıyorum evdeyim ama yinede anlattığın gibiyim:) nişanlıma baslıyorum işte yetişmicek bişey falan diye ama evde hiç birşeye dokunmak istemiyorumbende cok normal olmadığımı düşünüyorum son zamanlarda:))
benim de işte nikahtan iki gün önce kına olcak ,tabi nasıl olcak henüz bilmiyorum,cumarteside nikah sonra arkadaşlarımızla yemek....kapımızın önünde minicik bi bahçe var canım .normalde ben salonda sadece bayanlara özel bişey düşünüyordum ve ertsi gün nikah sonrasında gençlerle yemek olsun istiyordum ama olmadı nişanlım daha en başından bizde düğün olurr dedi bende bişey diyemedim dolayısıyla iki gece peş peşe istemedim .beklerim ayrıca düğüne eşinle :)
düğün hazırlıkları bizi çok değşiştirdi sanırm ondan oluyor!!!
benim de işte nikahtan iki gün önce kına olcak ,tabi nasıl olcak henüz bilmiyorum,cumarteside nikah sonra arkadaşlarımızla yemek....
düğününe gelmeyi çok isterdim ama balayında cup cup yapıo olucaz:))
ooo bebeğim :82: tadını çıkar hayatım . sahi senin tarih neydii ? du söyleme bakıyım listemize sağolsun radyolog bizim için en iyisini düşünmüşbide topik sahibimizde bişey rice ediciğim mümkünse tabii listede isimlerimizin yanına birer kalpte iliştirse hanii .çokmu olurum
düğün hazırlıkları bizi çok değşiştirdi sanırm ondan oluyor!!!
ooo bebeğim :82: tadını çıkar hayatım . sahi senin tarih neydii ? du söyleme bakıyım listemize sağolsun radyolog bizim için en iyisini düşünmüşbide topik sahibimizde bişey rice ediciğim mümkünse tabii listede isimlerimizin yanına birer kalpte iliştirse hanii .çokmu olurum
hatta kalbin yanınada nişanlılarımız ismide olsunn
aaa ölemi olsun,canımız sağolsunn:))aaaa malesef kalp koyamıyorum mesaj duzenleme dedıgımde simgeler cıkmıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?