- Konu Sahibi Queen of the North
-
- #2.841
çıkıp gezecek vakit kalmıyorki artık hep ev ve düğünle ilgili birşeyler bakıyoruz. indirim kuponları olunca sitelerden almak daha avantajı olmayınca iade de ediyorsun:))acil yetişmesi gereken işleri hallediyorum diğerlerini sallayabildiğim kadar sallıyorum tam savsak eleman oldum ama napiyim düğün hazırlığı stres derken hiç çalışmak gelmiyo içimden:)QUOTE]
aynen canım bakalım nereye kadar böyle gidecek aslında daha da erken yaw son zamanda artk hiç çalışmayız
mayıs ve haziranda biz hiç çalışamayız zaten:))
vallahi yaw. heryerden tanıdık çıkıyor. ama ben napıyım halk beni istiyor
int kargo ile daha pahalıya gelir olmaz ki öyle en iyisi gezmek dolaşmak. buldukça almak işte
aaa evet benimde plaj terliğim var hediye kupon ile markafonide aldım hatta çeyiz listeme de eklemiştim görmüşsündür
yok biz uzun süre normale dönemeyiz. o sitelere girince önce evsel şeylere bakıyorum sonra kişisel:))):2:
al bendende o kadar az önce elbise bakmaya girdim malum sitelere,bambu bıçak alıp çıktım:82:
çok özellikli birşey istemiyorsan süsleme giydirme gibi lokallerden kiralayabilirsin
benim niye ismim yok2011 haziran gelinleri neler yapıyoruz hazırlıklarımız nasıl gidiyor hadi paylaşalım
18.05.2011 burakgul
04.06.2011 atheye
05.06.2011 speddy-gonzales
11.06.2011 radyologg
11.06.2011 nysan
11.06.2011 lilyum21
17.06.2011 esradmts
19.06.2011 pelin07
19.06.2011 gecikmeliyim
19.06.2011 sssccc
19.06.2011 jelibon
19.06.2011 isilisil
19.06.2011 angella86
25.06.2011 alex83
26.06.2011 elifinn
yok kız özellikli bişi diil zaten kebapçının bahçesinde yapıcaz normal sandalye masa olsada olur,lokal araştırcam tamam
yerin kendi masası sandalyesi yokmu ki
aman be sen bahçe diyince ben de gösterişli birşeyler istersin belki diye düşündüm
o zaman köy dernekleri falan oluyor atıyorum istanbul ili şişli ilçesi xxx köyü derneği gibi yerler oluyor oralarda kiralar masa sandalye
bir de düğün salonları:)
kendi masası var 5 tane ,,,6 şarda sandalye veriyor:)bizim evin önünde bri yer ev küçük olduğu için orayı tercih ettik,benim aklımda kıına hiç yoktu birden yapmaya karar verdimbakalım dediğin yerlere soruşturalım
senin yer nerede istersen benim nişanın olduğu lokale soralım
ben izmit teyim,sen istanbul sanırım dimi
http://www.kadinlarkulubu.com/sohbe...elinlik-ayakkabi-bulmada-zorluk-cekenler.html
bundan sonra sssccc ve benim yeni adresimiz burası
ay siz delisiniz inanmıyorum size kızlar ... radyologcum hayırlı olsun tatlım yeni topiğinizz
ben izmit teyim,sen istanbul sanırım dimi
ahhh ahhh başına gelmeyen bilmez tabi bizim çektiklerimizi:))
kıyamam ben sana .büyüğüde dert küçüğüde kankaa .bendekide 36modele veya markaya göre değişiyo bukalemun gibi ..
aaa hemşehrim varmış topikte .ceylin nerdensin ? ya nasıl sorulur bilemedim kusura bakma nerde ikamet ediyorsun canım .
ben izmitteyim cnm ,sen nerdesin d.bankasında oturuyorum ,sen:26:
Ben de izmitteyim kızlaarr eylül geliniyim amahemşerilerimi görünce yazmadan edemedim :78:
aaa çok güzel çok sevindim inanmazsınız ağzım kulaklarımda ...ben merkezde yaşıyorum orduevi arkasında ..
iyi yaptın tatlım ..hayırlı olsun sanada .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?