- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.428
- 598
- Konu Sahibi Queen of the North
-
- #2.801
radyologg senin yeni topiğinin ismini de buldum. ayakları büyük olduğu için istediği ayakkabıyı giyemeyenler
ya da
istediğiniz modelde kalmamış ama bu modelde (iğrenç bir model gösterir) büyük numara var diyen ayakkabıcıyı boğmak isteyenler:))))
kızlar benımde ayakkabı almam lazım. bu hafta bir bakayım bari..
çok kararsızım bende.. Bir tane topuklu alıp nikahta ve ilk dansyta onu giyip soonra babetlere mı gecsem diyorum. Yada dolgu topuklu modellere mi baksam. Kır düğünü oldugundan ince topuk giyemiycem yoksa batar durur topallarım hep.
aslında dolgu topuklularda hosuma gıdıyor , cok rahat oluyor .. bir bakalım artık
kızlar benımde ayakkabı almam lazım. bu hafta bir bakayım bari..
çok kararsızım bende.. Bir tane topuklu alıp nikahta ve ilk dansyta onu giyip soonra babetlere mı gecsem diyorum. Yada dolgu topuklu modellere mi baksam. Kır düğünü oldugundan ince topuk giyemiycem yoksa batar durur topallarım hep.
aslında dolgu topuklularda hosuma gıdıyor , cok rahat oluyor .. bir bakalım artık
ahanda topic acıyom gel tamammı yardımcı editörum ol
tabi ayaklar küçük bakarsın ayakkabı ohhh biz napalım sssccc ileee
ahanda topic acıyom gel tamammı yardımcı editörum ol
geliyorum geliyorum hemen:)
şiddetle dolgu topuğu tavsiye ediyorum nişanımda gidyidim. alırken çok tereddütte kaldım ama ayağıma başka model olmayınca mecburen aldım. nişan günü o kadar tempodan sonra bile ayağımda yokmuş gibiydi. rahatlık açısından tereddüt ediyorsan hiç düşünme.
kızımm sizi ayaklar kaç öle
benim 35, radyologg 35,5 ondan zor oluyor:)))
aynen canım yaa. rahattır ama güzel bulabılır mıyım acep işte o konuda tereddütteyim. zaten gelinlikde uzun altta kim görcek demi ya :)
katılıyorum arkadasım ama biz nabalım cocuk reyonundada platform topuk ayakkabı uretmıyolar ki hahahaha
bizim için üretirler artık:)))
aynen canım yaa. rahattır ama güzel bulabılır mıyım acep işte o konuda tereddütteyim. zaten gelinlikde uzun altta kim görcek demi ya :)
vallahada actım sssccc hadı gel bızım yerımız orasıburalar bize yaramaz yivvrum
38 canım rahat rahat bulurum.. neysee kuzularr ben çıktım yoğun bir gün beni beklerr.. iyi gecelerr
bak hala 38 den bahseyıo cık gıt hadı ya bizi ayaklarımızda basbasa bırak ....ii geceler canım yarın görüşürüz
beni özleyin anacıııım byyeee:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?