2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177

ahanda topic acıyom gel tamammı yardımcı editörum ol

tabi ayaklar küçük bakarsın ayakkabı ohhh biz napalım sssccc ileee

Sabahın erken saatlerinde başlayacak koşuşturma gece yarısına kadar sürecek ve siz sürekli ayakta olacaksınız. Gelin ayakkabısı seçiminizi doğru yapmazsanız tüm gece vücut ağırlığınızın hepsini taşıyacak olan ayaklarınız, kötü bir ayakkabının içinde şişecek ve yara olacaktır. Böylesine önemli bir sorun da tüm gecenizi mahvedecektir.

Tüm gece boyunca ayağınızda ayakkabı yokmuşçasına dolaşmak ve dans etmek için ayakkabının güzelliğinden çok rahatlığına dikkat edin. Pek çok gelin güzellik uğruna bu uyarıyı kulak ardı etmeyi tercih ediyor fakat inanın gecenin sonunda pişman olmayan bir gelin daha görmedim.

Düğün töreninizde yaralı ayaklarla acı çekmemek için ayakkabınızın kaliteli ve yumuşak bir deriden olmasına özen gösterin. Yumuşak derilerin esneme payı olduğundan gecenin sonuna doğru ayaklarınız şiştiğinde ayağınızın şekline göre esneyen bir deriyle ayağınızın şiştiğini bile anlamayacaksınız.

Ayakkabınızı düğünden 2 hafta önce ev içinde giymeye başlarsanız ayakkabı ayağınızın şeklini alacaktır. Düğün günü kutusundan yeni çıkarılmış ve henüz sert olan ayakkabıları giymek çok da iyi olmayacaktır.

Çoğu gelin özel günlerinde uzun ve narin görünmek için yüksek topukları tercih eder fakat yüksek topuklar hem ayağınızı daha çok ağrıtacaktır hem de damattan uzun olma riski yaratabilir. Eşinizle aranızda boy farkı fazlaysa sorun değil ama sizden 5-6 cm uzunsa ve siz 8cm topuk giyiyorsanız bu durum ne sizin ne eşinizin hoşuna gidecektir.

Asıl ayakkabınız rahat da olsa her olasılığa karşı yanınıza mutlaka gelinliğinizle uyumlu ve rahat bir babet alın. Mutluluktan sarhoş bir şekilde dans ederken topuğunuzun kırılma ihtimalini göz ardı etmeyin.

alıntıdır arkadaşlar

şiddetle dolgu topuğu tavsiye ediyorum nişanımda gidyidim. alırken çok tereddütte kaldım ama ayağıma başka model olmayınca mecburen aldım. nişan günü o kadar tempodan sonra bile ayağımda yokmuş gibiydi. rahatlık açısından tereddüt ediyorsan hiç düşünme.

aynen canım yaa. rahattır ama güzel bulabılır mıyım acep işte o konuda tereddütteyim. zaten gelinlikde uzun altta kim görcek demi ya :)

aynen canım yaa. rahattır ama güzel bulabılır mıyım acep işte o konuda tereddütteyim. zaten gelinlikde uzun altta kim görcek demi ya :)

sakkkın öyle düşünme!!! gelinliği indirip kaldırıken yürürken falan acayip belli oluyor ayakkabı.
gelin ayakkabısında model çok hele ayakların fazla büyük değilse istediğin model ve hatta renkte bulursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…