- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.428
- 598
- Konu Sahibi Queen of the North
-
- #2.661
maşallah kuzumm
evet yaaa şükür bizde de olmuyor öyle kavga şükür gerçekten
hatta nişanlım geçen dedi ki canım yaaa ne kadar şanslıyım ben hep şükrediyorum sen bana hep çok anlayışlı davrandın etrafta kimleri görüyorum ufak tefek herşeyden kavga çıkıo ben uzaktayım her an gelip gidemiyorum gene de bişi demiosun dedi
ayyy kıyamam ben ona yaa zaten her tür iş güçten yorgunken bide ben nie yoruyum ki onu dimi ama...
hem böle olunca herşey istediğin gibi oluyor istediğin yere varıyorr...
benim teyzem derdi ki "Kızım insanın karnı rahat olacak o zaman hiiiç bişi gelmez başına her şey kolaylıklarla olur" derdi gerçekten de öyleymiş şimd daha iyi görüyorumm...
bizim sessız sakın adam gitmiş yerıne herseye vşk vik dıyen bi adam gelmıs ama bana sökermı sökmez haksızken bıle haklı cıkmayı hala basarabılıyorum ben napim allah vergısı ama ciddi bi sucum varsa kenara pısarım
tebrükler vallaaaa:)))
enn güzeli enn iyisi şimdiden sağlama almak lazım:))
zaten agzım acıldımı daha durmaz yanlız meslek yapıyorum avukat olmalıymısım ben ya
ah ahh:))
ben de güzellikle istemeyi biliyorumm
hiiiç annamıo bile saolsunnn
sanki iiçinden gelmiş gibi yapıo istediğimi
ama aslında içindeki o sess yani bennn aslında hiç susmuooo:))
senden de fıstıkkk gibi bi afukat olurmuş daaaaa niyseeee
ah ahh:))
ben de güzellikle istemeyi biliyorumm
hiiiç annamıo bile saolsunnn
sanki iiçinden gelmiş gibi yapıo istediğimi
ama aslında içindeki o sess yani bennn aslında hiç susmuooo:))
senden de fıstıkkk gibi bi afukat olurmuş daaaaa niyseeee
efenim cok mersi teveccühünüzyaparmıyız yada yapabılırmyıız demek gibi gibi özellıgım yok direkt yapıcaz alıcaz hahahahah manyak ben
hayır derse de tepinirmişinnn:84::84:
ayyy ben de aşkım ne dersin yapsak mı?? derimm 3 numaralı bakışımla
ama hep galip ben gelmişimdir isteklerimde
selam kızlarrr ne yapıyosunuz bakıyım
bende öyle söyledim forumdakı kızların hepsi emın ol sorun yasıyodur dıye ama bılmıyorum naptı ya biz bile 3 yıllık flört dönemınde yapmadıgımz kavgayı son 1 yıldır nişan dönemınde misli misli yapıyoruz kii engellenmıyo malesef sıkıntı stres eksık bitmez sorun cıkar aileler herseye burnunu sokar vs vs hepsini aşıcaz kızlar düğün sonrası bir ohhhh cekecez inşallah
canım benim yaaaa durun hemen acele etmeyin... neden ayrılma kararı aldınız hemen herşeyi önce bi konuşsanız tartsanız.... kolay değil ki hemen birileriyle anlaşıp aileleri de anlaştırmak....
Allah yardımcn olsn tatlmmm inşallah barışırsınız herşey de yoluna girer...
isilcim sen neler diyorsun öyle
canım sakin olun .. son zamanlar tartışmalar küslükler olur ama bunları mumkun oldugunca alttan alın anlayışlı olun tatlım birbirnize.. Umarım iyi haberlerini alırız. Aklım sende
valla en iyisini yapıosunuz elifcim :) arada ayar çekmek dengelio :))
ya bu arada ışılışıl'ın yazdıklarını okudum..çok üzüldüm yaa..bi haber alan var mı? üff bu evlilik öncesi stresleri herkes yaşıo..sen koru allahım......
evet üzüldüm bende yaa(
inşallah düzelir herşeyyy...
evlilik öncesi strestir umarım ufak bir sorundur da hallolur hemennn...
selam kızlarrr ne yapıyosunuz bakıyım
canım kız arkadaşlarım teşekkür ederim benim moral gidikti berbattım bir de şyerındeydım ne yapcam bılemedım aglasam bagırsam ancak açılıcaktım cok kötu hıssettım bır andz her ey basıma yıkıldı arkadasıma msj attım dedım benı ara bırazdan cok kötuyum boyle boyle, sonra işten cıktımaradım benımkını yanına gelıyorum dedım tamam dedı kız arkadasımla da konustum dedı kı sımdı gergındır sen tatlı ılıkım olumlu yaklas zaten bu sıteye de yazdım rzdyologh hemen cevap vermıs o burdaymıs dedı kı ılımlı ol ıyı olur tamam ben tatlı ballı gıttım yanına tatlı konustuk sonra tatlı tatlı dedı konusucaz tamam konuuruz sonra konusalıma döndu olay yani sorunlarımız var sonra konusarak çözebılırız dedı en sonunda. tamam dedım olay baglandı. ıyı olduk...
ben de 2 ay ve 1 ay once ayrılalım olmazsa falan dıye girişimde bulunmustum o benı toparlamıstı konusalım neden ıstemın demıstı sımdı ben yaptım yanlıs degıl cunk demek oluyormus boyle zamanlara boyle seyler. ama cok tesekkur ederım kızlr bı de merak etmıssınız cok sevıldgımı hıssettım cok tesekkurler bız bu gunlr ıcın varız :2: şmdi iyiyiz şükür.
iyiyiz tatlımmmm
senden haberler asıll..
nasıl geçiyor yolculuk
ankara semaları???
bende birz yorgun ve uykusuzum sabah 4:30da kalktım 7 de uçağa bindim 11 gibi eve ancak geldik bide alışveriş temzilik derken pertim çıktı yani.ankara soğuk valla canım benim memleketim daha sıcakmış ankaradan.şaka bi yana evimi çok sevdim çok mutluyum sevdiceğime kavuştum çok özlemişimneyse gelinciklerim ben çıkıyorum uyusam iyi olacak hepinizi öpüyorum.
aman şükür iyi olunda bir dahada agzınızdan cıkmasın öyle her sorunda ayrılalım dıye mucadele etmeyı öğrenmemıs gerek kızlar(tabi bazı durumlarda idare olmaz aldatma gibi...) olgunlascaz zamanla napalım ama şu dönemler herkesın sıkıntlı gecıyo bizde 2 gundur küsüs bi halı yüzünden küstük incir cekırdegını doldurmuyo ama insan gergın helede bizler daha da gergınz düzeldıgınıze sevındım can can
canım kız arkadaşlarım teşekkür ederim benim moral gidikti berbattım bir de şyerındeydım ne yapcam bılemedım aglasam bagırsam ancak açılıcaktım cok kötu hıssettım bır andz her ey basıma yıkıldı arkadasıma msj attım dedım benı ara bırazdan cok kötuyum boyle boyle, sonra işten cıktımaradım benımkını yanına gelıyorum dedım tamam dedı kız arkadasımla da konustum dedı kı sımdı gergındır sen tatlı ılıkım olumlu yaklas zaten bu sıteye de yazdım rzdyologh hemen cevap vermıs o burdaymıs dedı kı ılımlı ol ıyı olur tamam ben tatlı ballı gıttım yanına tatlı konustuk sonra tatlı tatlı dedı konusucaz tamam konuuruz sonra konusalıma döndu olay yani sorunlarımız var sonra konusarak çözebılırız dedı en sonunda. tamam dedım olay baglandı. ıyı olduk...
ben de 2 ay ve 1 ay once ayrılalım olmazsa falan dıye girişimde bulunmustum o benı toparlamıstı konusalım neden ıstemın demıstı sımdı ben yaptım yanlıs degıl cunk demek oluyormus boyle zamanlara boyle seyler. ama cok tesekkur ederım kızlr bı de merak etmıssınız cok sevıldgımı hıssettım cok tesekkurler bız bu gunlr ıcın varız :2: şmdi iyiyiz şükür.
bende birz yorgun ve uykusuzum sabah 4:30da kalktım 7 de uçağa bindim 11 gibi eve ancak geldik bide alışveriş temzilik derken pertim çıktı yani.ankara soğuk valla canım benim memleketim daha sıcakmış ankaradan.şaka bi yana evimi çok sevdim çok mutluyum sevdiceğime kavuştum çok özlemişimneyse gelinciklerim ben çıkıyorum uyusam iyi olacak hepinizi öpüyorum.
ay bu erkekler var ya hiç g.. sıkıntıya gelmiyon hemen bi tavır bi kapris kadınlar kadar derdı olsalar naparlarmıs merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?