- Konu Sahibi Queen of the North
-
- #2.601
slm gelin hanımlar nasılsınız ? uğrayamadım kaç gündür topiğimize :) .gelinlik işini hallettik çok şükür önümüzdeki hafta başlıcaz inşallah ölçülerim falan alındı .bugünde ev bakmaya gidicez bi iki ev bulmuşlar .. havada o kadar soğukki canım evden çıkmak istemiyo .siz neler yaptınız ?
sen ordasın biliyorlar senı gormeye gelmıstır hastaların heheh
ayyy seni en iyi anlayan insan kesin benimdir. aradığının bulamamak çok kötü ama az kaldı ikimiz içinde hissediyorum birkaç gün içinde bizde gelinliğimize karar vermiş olacağız.
dont pannic kızlar hepsi halloluyo sıkıntı yok :D
gelinler stresten, gelinlik, mobilya baktamktan iş güç yapamayıp gündüzleri buraya atıyor kendini:))
radyologg bacıma iyi nöbetler, az hastalar, sağlıklı günler:))))
bizim daha 101günümüz var işyerinde arkadaşım takvim yaptı. 100günün altına düşünce birlikte sayacakmışız. ben daha çok stres olayımm diye:)
slm gelin hanımlar nasılsınız ? uğrayamadım kaç gündür topiğimize :) .gelinlik işini hallettik çok şükür önümüzdeki hafta başlıcaz inşallah ölçülerim falan alındı .bugünde ev bakmaya gidicez bi iki ev bulmuşlar .. havada o kadar soğukki canım evden çıkmak istemiyo .siz neler yaptınız ?
kızlar bişey sorucam size biz nikah işlemlerimizi halletmiştik tek bi imza kalmıştı onuda bugün atıcaz nikahta düğünle bir olucak sizce en uygun saat hangisi ?
kızlar bişey sorucam size biz nikah işlemlerimizi halletmiştik tek bi imza kalmıştı onuda bugün atıcaz nikahta düğünle bir olucak sizce en uygun saat hangisi ?
ay bu liste çok şeker olmuşş . ellerine sağlık radyologcum.buda nazar olmayalım tüm işlerimiz en güzel şekilde gerçekleşsin diye .
tatlım hoşgeldin. hadi gözün aydın gelinliği halledince geri kalan şeyleri aklın daha rahat yapabilirsin. ev için daha erken değil mi ama. bende yarın gelinliğimi kesin ve net bir şekilde halletmeye kararlıyım:):):) kına içinde elbise ve bindallı beğendim belki yarın olnarı da alıcaz.
bugün çeyiz için çarşıya gidecektik annemle hastalıktan ötürü gidemedik.bi hafta sonraya kaldı artık pofffff
acelen ne geç olsun güç olmasınne alcaksınz bakem çeyiz için
çatal bıçak takımı,yemek takımı,elektrik süpürgesi işte evde gerekli olan çoğu şeyi alıcaz aklıma gelmiyo şuan
bugün çeyiz için çarşıya gidecektik annemle hastalıktan ötürü gidemedik.bi hafta sonraya kaldı artık pofffff
bir de bu konu var dimi düşünmemiz gereken:)http://www.kadinlarkulubu.com/sohbe...r-icin-korunma-yontemleri-hakkinda-bilgi.html
bu link umarım yardımcı olur güzel haziran gelinlerine :d
bir de bu konu var dimi düşünmemiz gereken:)
aynen canım gelinlık mobılya ev derken asıl önemlı konuyu atlamayalım dimi
iyiki senin gibi herşeyi düşünen bir arkadaşımız var:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?