2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
kızlar bişey sorucam size biz nikah işlemlerimizi halletmiştik tek bi imza kalmıştı onuda bugün atıcaz nikahta düğünle bir olucak sizce en uygun saat hangisi ?

tatlım hoşgeldin. hadi gözün aydın gelinliği halledince geri kalan şeyleri aklın daha rahat yapabilirsin. ev için daha erken değil mi ama. bende yarın gelinliğimi kesin ve net bir şekilde halletmeye kararlıyım:):):) kına içinde elbise ve bindallı beğendim belki yarın olnarı da alıcaz.

sen ordasın biliyorlar senı gormeye gelmıstır hastaların heheh

ay sorma yorgunluktan geberdim hatta hastalara hoş geldınz diyen yegane sağlıkcı adayıyım!.. aam gece 3 saat uyuma ımkanı buldum arkadasım saolsun

ciddi vaka gelse amenna ama hepsi fasafiso resmen aile boyu hasta insan gördünzmü?anası babası kendı hanımı cocugu tövbe tövbe içimden güzel dileklerimi sundum

hayırlı ve de uğurlu olsun canım allah utandırmasın

giriştiğiniz her iş su gibi aksın gitsin sıkıntı yapmadan stres yapmadan....AMİN

kızlar bişey sorucam size biz nikah işlemlerimizi halletmiştik tek bi imza kalmıştı onuda bugün atıcaz nikahta düğünle bir olucak sizce en uygun saat hangisi ?

esra bizimde nikah düğünde olacak saat 2'de ama nikah memuru ve salon yetkilisi davetiyenize yarım saat öncesini yazın insanlar o saate kadar anca gelir dedi.
akşam düğünü için de saat 8 ya da 8:30 uygun olur nikah için.

benim nikahla düğün ayrı olcak nikahım 17:30 da düğünde daha dogrusu yemek 20:00 de sen bir yapacaksan bence 19-20 saatleri uygun gibi

sevgili iş arkadaşım s bana takvim yapmış, şimdi getirdi çok hoş olmuş ya. asker ya da mahkum takvimiymiş bu. tam 100 günümüz kalmış. birden çok heyecanlandım:)):)

haklısın canım ya baya bi yük kalktı üzerimden bide başlansa provalara falan daha bi rahatlayacağım.ev konusuuna gelince ben sapancada yaşıyacağım için bizim kriterlerimizde ev bulmak biraz zor gibi .bakıcağımız evler zaten 2 ay sonra boşalıcaklar şimdiden bakmakta fayda var .ben bindallıyı kiralamayı düşünüyorum onuda şimdiden halletmek gerekiyormuş sonra istediğimii bulamaya bilirmişim :)

bugün çeyiz için çarşıya gidecektik annemle hastalıktan ötürü gidemedik.bi hafta sonraya kaldı artık pofffff

bugün çeyiz için çarşıya gidecektik annemle hastalıktan ötürü gidemedik.bi hafta sonraya kaldı artık pofffff

sıkma canını tatlım. bunlar kısa zamanda halledilecek şeyler. sen alman gerekenlerin listesini yap daha kolay olur senin için. bir de nevresim takımı, battniye limango ve markafoni sitelerini takip edebilirsin. bayağı indirimli ve güzel ürünler geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…