- Konu Sahibi Queen of the North
-
- #1.981
radyologg bacım sen çok hızlı düşünüyorsun ben evlenince bi kaç sene çocuk istemem herhalde beyimle hayatımızı yaşayalım biraz:))))
bu arada balayı için voyage otellerini seçmek gerçekten çok lüks. en azından biz evlilik hazırlıkları içinde herşeyin hesabını uygununu araştırırken gidemem ben
barut hameraya rezervasyonumuzu yaptırdık ama ilerleyen günlerde fikir değişikliği olabilir. nişanlım hala alternatif oteller bakıyor
katılıyorum canım
voyagelerden de sıkayetler gelmıyor degıl arastırınca
sağol canım ya . inşallah güzel bir balayı olur yoksa ömür boyu nişanlımın dilinden kurtulamam:)barut hemera cok cok guzel secımcanım
katılıyorum canım
voyagelerden de sıkayetler gelmıyor degıl arastırınca
bir de maritim beach resort a bak canım çok eğlenceli bi balayı olur aqua parkı ultra herşey dahil olması animasyonları temizliği memnun kalırsınız
ben de haziran geliniyim. Allah izin verirse 25 haziranda Antalyada evleneceğim. Ankarada oturuyorum. gelinliğimi aldım. balayını ayarladım. mobilyalar tamam. mutfak malzemesi tamambiran önce evlenesim var ne meraklıymışım evlenmeye :)))
radyologg bacım sen çok hızlı düşünüyorsun ben evlenince bi kaç sene çocuk istemem herhalde beyimle hayatımızı yaşayalım biraz:))))
bu arada balayı için voyage otellerini seçmek gerçekten çok lüks. en azından biz evlilik hazırlıkları içinde herşeyin hesabını uygununu araştırırken gidemem ben
e o zaman bize de maşallah demek kalıyoo ..ne güzel herbişeyiniz tamam .. laf aramızda benimde evlenesim var
elffin gelinliğin çok güzel sade ama şık bir model seçmişsin. inşallah istediğin gibi dikilir.
elffinnn gelinliğini çok beğendim canım hayırlı olsun şimdiden bende tül ve dantel istiyorum .zarif , şık ve alımlı olsun istiyorum ..cumartesi gelinlik bakmaya çıkıcaz sevgilimle hazır olmayacağı kanaatindeyim modellere bakmak fikir edinmek için gezicem .bu arada ev bulmuşlar bi kaç tane gidip bakmam lazım daha.. offff çok işimiz var çok
ben geldim kızlarrr bende 10 haziranda evleniyorum
ben geldim kızlarrr bende 10 haziranda evleniyorum
sen daha öncesin yani benden hayırlı uğurlu etsin rabbm... neler yaptnz? hazırlıklar nasıl gidiyor...
bu modeli beğendim benn... inşallah istediğim gibi dikilir....
Eki Görüntüle 149370
Eki Görüntüle 149369
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?