• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Haziran dönemi kadrolu 30bin öğretmen alımına başvurucaklar..

hayırlısı olsun:nazar:

sosyalcılerın barajı dün 80 dı bugun 70 yapmışlar bakanlıkta..
yazık ya..

merhaba,
ben başvuru yapacağım 3yıldır sözleşmeliyim. kadroya geçme konusunda ümitliyim ama kaygım çok daha fazla... eşim özel sektörde büyük şehirlerde iş imkanı var her ne kadar rehberlik taban puan 0 olsada büyük şehire puanım yetmiyor kalıyorum sözleşmede o da ayrı utanılacak bir durum zaten...
bu sene gözümü karartayım artık diyorum ama cesarete ihtiyacım var...

Branşım:psikolojik danışmanlık ve rehberlik
puanım:68

öncelikli istediğim yer Samsun sonra aynı yerde kalmak yani kocaeli. birde istanbulada atama 120kadar alacaklarmış anadolu kısmından tuzla,sultanbeyli gibi semtlerden tercihler düşünüyorum puanlarıda geçen sefer 64ekadar düşmüş....
benim istediğim şehirler önceki atamada şu puanlarla kapandı.
samsun 71
kocaeli 70
istanbul 65di
buraları yazacağım ama garantilemek için eşimle ayrı kalmayı göze alarak başka yerlerde yazsam mı ki?
sizce buralar düşer mi benim puanıma? geçen sefer 1900gibi kadro açıldı 1600civari pdr atandı şimdide 1190larda atama olacak....korkuyorum tahminde edemiyorum....

taban puanlar tam sallamasyon olmuş..

bızım 39 mesela okul öncesı..

mümkün deği o iniş..
o yuzden baraja kımse çok ümıtlenmesın arkadaşlar..

merhaba,
ben başvuru yapacağım 3yıldır sözleşmeliyim. kadroya geçme konusunda ümitliyim ama kaygım çok daha fazla... eşim özel sektörde büyük şehirlerde iş imkanı var her ne kadar rehberlik taban puan 0 olsada büyük şehire puanım yetmiyor kalıyorum sözleşmede o da ayrı utanılacak bir durum zaten...
bu sene gözümü karartayım artık diyorum ama cesarete ihtiyacım var...

Branşım:psikolojik danışmanlık ve rehberlik
puanım:68

öncelikli istediğim yer Samsun sonra aynı yerde kalmak yani kocaeli. birde istanbulada atama 120kadar alacaklarmış anadolu kısmından tuzla,sultanbeyli gibi semtlerden tercihler düşünüyorum puanlarıda geçen sefer 64ekadar düşmüş....
benim istediğim şehirler önceki atamada şu puanlarla kapandı.
samsun 71
kocaeli 70
istanbul 65di
buraları yazacağım ama garantilemek için eşimle ayrı kalmayı göze alarak başka yerlerde yazsam mı ki?
sizce buralar düşer mi benim puanıma? geçen sefer 1900gibi kadro açıldı 1600civari pdr atandı şimdide 1190larda atama olacak....korkuyorum tahminde edemiyorum....
arkadaşım neden bu kadar umutsuzsun ki bence puanın çok güzel..rehberliğe en son 12 puanla atanılmıştı..bence istediğin şehirler puanına rahatlıkla gelir..dikkatli tercih yapmanı tavsiye ederim..gönlüne göre olsun inşallah..

arkadaşım neden bu kadar umutsuzsun ki bence puanın çok güzel..rehberliğe en son 12 puanla atanılmıştı..bence istediğin şehirler puanına rahatlıkla gelir..dikkatli tercih yapmanı tavsiye ederim..gönlüne göre olsun inşallah..

ay inşallah inşallah...bilemiyorum ki ya çalışamıyorum zaten sınava o ayrı ama bu şehirlere benim 68puanımla girebilirmiyim kesin kadroya geçer miyim çalışamasamda vicdan azabı çekiyor huzursuzluk yaşıyorum içim rahat etmiyor bir türlü...

inşallah hepimiz kadroya geçeriz atanırız. ne biçim bir düzendir üniversite kazanmak ayrı dert okumak ayrı atanmak hep ayrı...birde yyine benim branş okul öncesi falan yine iyiyiz bin şükür doğru dürüst atama yapılmayan 85lerle ortada kalanlara Allah yardım etsin...

tercıh edılecek okullar yayınlandı..bakalım herkes kendı okulunu görebılecek mi yarın?

teşekkür ederim..evet sosyalcilerde bir yanlışlık olmuştu ve düzelti.. bizim barajımızda 80 ama gerçekte 85 in altına inmez maalesef..

belli başlı bölumlerde atanmak için baraj hakıkaten yuksek..
bızımkınede 39 gıbı komık bır rakam koymuşlar..sankı o kadar düşecek..65ın altına ıneceğini hıç sanmıyorum..

yazık yanıltıyorlar ınsanlarıda kamuoyunuda:19:

bugün itibariyle okullarda açılmış bulunmakta.. ben tercihlerimi bursa, balıkesir, çanakkale, aydın, izmir den yana kullanacağım...

ben mutfak ,banyo vb makamlarda atanacağım galıba:1::1:

zira sınava gırmemekte ısrarcıyım..

Benim İngilizce öğretmenliği. Ama bu atamada umudum yok. Tam taban puandayım. Çok üzüldüm, çok ağladım. Ama maalesef sonuç değişmiyor işte. :43:

Benim İngilizce öğretmenliği. Ama bu atamada umudum yok. Tam taban puandayım. Çok üzüldüm, çok ağladım. Ama maalesef sonuç değişmiyor işte. :43:

canım benim anlıyorum seni aynılarını bende yaşamıştım zamanında.. peki kadroludan sonra sözleşmeli alım olduğu söyleniyor.. onda şansın nedir peki?..

bu arada tercihlerim izmir-kocaeli-sakarya-eskişehir olarak oturmaya başladı..keşke kocaeli ve sakarya ilçelerini bilen varsa ve bana yazsa:)

benım arkadaşım 7 defa kpss ye gırdı çok ıyı puan aldı ama sızın branşta sözleşmelıyı hep 3 puanla kaçırdı..o ne yapsın..

ınşallah atanırsınız kadrolu..ama beterın beterı var..gözyaşlarınıza yazık..tercıh yapın,dua edın..olursa ne ala..olmazsada hayırlısı deyın..

üzmeyın kendınızı hocam:79:

Sağolun arkadaşlar. Bende hep dua ediyorum zaten. Sadece Allaha güveniyorum artık. Tercihlerimi hep İstanbul yapıp onaylattım. İki sene ücretli öğretmenlik yaptığım için tanıyorlardıda artık meb'de. Çok utanıyor insan çok düşük puanlı olduğu için. Ama ne yapalım çalışıyoruz ama matematiksiz bu kadar oluyor işte. İnşallah sizin istediğiniz yerler olur kızlar.

Back