- Konu Sahibi paralelkenar
kpss puanlarımızı ve branşlarımızı yazalım bakalım kimler var..
ilk ben yazayım.. 88 lise matematik
ilk ben yazayım.. 88 lise matematik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlısı olsun
sosyalcılerın barajı dün 80 dı bugun 70 yapmışlar bakanlıkta..
yazık ya..
arkadaşım neden bu kadar umutsuzsun ki bence puanın çok güzel..rehberliğe en son 12 puanla atanılmıştı..bence istediğin şehirler puanına rahatlıkla gelir..dikkatli tercih yapmanı tavsiye ederim..gönlüne göre olsun inşallah..merhaba,
ben başvuru yapacağım 3yıldır sözleşmeliyim. kadroya geçme konusunda ümitliyim ama kaygım çok daha fazla... eşim özel sektörde büyük şehirlerde iş imkanı var her ne kadar rehberlik taban puan 0 olsada büyük şehire puanım yetmiyor kalıyorum sözleşmede o da ayrı utanılacak bir durum zaten...
bu sene gözümü karartayım artık diyorum ama cesarete ihtiyacım var...
Branşımsikolojik danışmanlık ve rehberlik
puanım:68
öncelikli istediğim yer Samsun sonra aynı yerde kalmak yani kocaeli. birde istanbulada atama 120kadar alacaklarmış anadolu kısmından tuzla,sultanbeyli gibi semtlerden tercihler düşünüyorum puanlarıda geçen sefer 64ekadar düşmüş....
benim istediğim şehirler önceki atamada şu puanlarla kapandı.
samsun 71
kocaeli 70
istanbul 65di
buraları yazacağım ama garantilemek için eşimle ayrı kalmayı göze alarak başka yerlerde yazsam mı ki?
sizce buralar düşer mi benim puanıma? geçen sefer 1900gibi kadro açıldı 1600civari pdr atandı şimdide 1190larda atama olacak....korkuyorum tahminde edemiyorum....
arkadaşım neden bu kadar umutsuzsun ki bence puanın çok güzel..rehberliğe en son 12 puanla atanılmıştı..bence istediğin şehirler puanına rahatlıkla gelir..dikkatli tercih yapmanı tavsiye ederim..gönlüne göre olsun inşallah..
teşekkür ederim..evet sosyalcilerde bir yanlışlık olmuştu ve düzelti.. bizim barajımızda 80 ama gerçekte 85 in altına inmez maalesef..
Benim İngilizce öğretmenliği. Ama bu atamada umudum yok. Tam taban puandayım. Çok üzüldüm, çok ağladım. Ama maalesef sonuç değişmiyor işte.
Benim İngilizce öğretmenliği. Ama bu atamada umudum yok. Tam taban puandayım. Çok üzüldüm, çok ağladım. Ama maalesef sonuç değişmiyor işte.