- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
kizlar yakin arkadaslara hediye olarak aynalarda güzel oluyor..böyle kücük cantaya koymak icin..ben iclerine bi tarafa icimden gelen birseyi yazdim..hatira kalsin...
Bu arada bindallilarinizi hangi renk almayi düsünüyorsunuz?
Ben yesil aldim..nedense =)
cnm kimse anı defteri gbi bişiye yazmaz bizde biliyrmdüğünde anı defteri yazdırmak istiyorum
kınada sende hatıra kalması için öyle bişeyde yapabilirsin evde
bizim evimiz küçük imkansız sığmayız en iyisi salon veya kapı önü
ben yeşilleri çok beğeniyrm ama kırmızı alıcam büyük ihtimalkizlar yakin arkadaslara hediye olarak aynalarda güzel oluyor..böyle kücük cantaya koymak icin..ben iclerine bi tarafa icimden gelen birseyi yazdim..hatira kalsin...
bu arada bindallilarinizi hangi renk almayi düsünüyorsunuz?
ben yesil aldim..nedense =)
çok sevinirim canımm.ayrıca nişanlım program da yapıyor benim kınamı kendi yapacak
sana uygun bir zamanda şarkıları veya sanatçıların isimlerini yazdırayım belki fikir olur
Eki Görüntüle 140143
buda demet çiçeği
ay bu gözükmüyor
Cocobonbon - Nikah şekeri,Bebek şekeri,Davetiyeler
burda var
kizlaaar o beyaz kiyafeti begendim icine giymeyi dusundugun ve mumlar ne guzel suslenmis oyle... benim kinam da 2 haziran gibi olacak, 4 haziranda da dugunum var.ayrica dugunume su kadar kaldi temali alttaki imzalarinizi nerden nasil yapiyorsunuz ben de istiyorummmm??????
elbisem bindallim el ciceklerim falan hepsi hazir..kina yakilirken yerde oturmak istiyorum özel dösek yapiyorum suan...
bide mumlar icin bi önerim var kizlar...daha tam bitmedigim icin resim yükleyemem...mumlari tül icine koydukdan sonra bide cd gecirmek...mum aktikca arkadaslarimizin elini yanmaz en azindan...ben kendim aktikca cok sinir oluyordum...
umarim anlamisinizdir nasil demek istedigimi
ay ybende bayildim o beyaz kiyafete.. nerden bulucaz yada ben hintli kiyafetleri dusunuyorumda ayni zamanda bakalaim bulucaz bsiisler,r
benim hiç bişiyim hazır değil daha.
haftaya alışveriş yapcaz kına için
ama abiyemi aynı gün almaya yetiştirirmiyiz bilemiyrm.
birde bu kına gülü ile eldiven kullanılmıyor dimi
ben eldiven istiyrm ama gülde alırım bulunsun.
kınayı nerede yapacaksın salonda mı evdemi
ben büyük bir ihtimalle salonda yapacağım mahalleme yakın iki sokak arkadada kaföre gitmeden gidip gelin odasına koyacağım bindallıyı ayakkabımı işte mumlar dağıtacağım hediyeler annemin ısrarla dağıtacağı kızların kollarına yazmlalar
oynarken pullu mendiller ellerine vermek için
kizlar yakin arkadaslara hediye olarak aynalarda güzel oluyor..böyle kücük cantaya koymak icin..ben iclerine bi tarafa icimden gelen birseyi yazdim..hatira kalsin...
bu arada bindallilarinizi hangi renk almayi düsünüyorsunuz?
ben yesil aldim..nedense =)
caniim bi ara resimlerini yüklerim..fikir olur...evet yaa birsürü sey düsünüyoruz galiba..bende sal aldim arkadaslara bide kina cicegi onlarada aldim...heheh..
kına çiçeği dediğin kına gülümü cnm
sipit çiftinimi 2 tl aldın cnm bende alım kızlara
sonbahar nasıl bişey resim var mı ben alabilirim belki
resmi yok cnm bende tesadüfen gördüm
birde eminönüne gidince bakcam
75 tl dediler burda çok geldi ama çok gzeldi
evet canım 2 tanesi 2 TL ama ben sadece kendime aldım.
ben bikaç tane alım belki kullanmak isteyen olur
bulunsun
spit insancıklara da al o gülden
kuzenim bana almamıştı üzülmüştüm
hatıra kalır hem
zaten o kendine de 1 tane aldı tek eline yaktık kına :90:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?