2011 gelin adayları buyrun sohbete

aslııı gelip geçici canım bunlar bende öyleydim şimdi göbek popo maşallah almış başını gidiyor

ya benim gelip geçici bile olmadı kendimi bildim bileli balık etliyim ya. böle zayıfçana bi kız olamadım öff.

yok anam ben bu işi beceremiycem sinirim bozuldu uğraşmıycam daha fazla
aaa yeter valla

bacım ya dur ara ver biraz. Olmadımı hala. Bukonun ki olmuş. Ya seninki niye olmadı sinir oldum bende heee.
Nese dur az bakalım. facede online olunca yazsana bana bi.

Ayy ben hayatta öyle zayıf olamam :) Uğraşsam didinsem yine olamam.

Ama bukomm sen şahane olmuşsun ben çok beğendim.Özellikle saçın makyajın inanılmaz güzel olmuş.Maşallah maşallah

Ama bukomm sen şahane olmuşsun ben çok beğendim.Özellikle saçın makyajın inanılmaz güzel olmuş.Maşallah maşallah

herkesin yapısı işte bende paket paket cicibebe yedim genede şişemedim. Çok sağol canım herşey gerçekten benimde çok içime sindi

buket bende böyleydim yiyordum devamlı kilo alayım diye ama canım sen zaten bebek düşünüyorsun bir sene içinde boşver alma. bebek olunca alınıyor fazla fazla

1 sene içinde değil 1 sene sonra düşünüyorum kız. Herkesin bünyesi mesela yengem ikize hamileydi top yutmuş kürdan gibiydi göbeği dışında başka hiçbiryeri şişmemişti

1 sene içinde değil 1 sene sonra düşünüyorum kız. Herkesin bünyesi mesela yengem ikize hamileydi top yutmuş kürdan gibiydi göbeği dışında başka hiçbiryeri şişmemişti

evet canım yapı ama bende öyle olurum sanıyordum resmen şiştim. 1 sene derken hani 4-5 yıl düşünmeyenler gibi değilsin demek istedim.

buket bende böyleydim yiyordum devamlı kilo alayım diye ama canım sen zaten bebek düşünüyorsun bir sene içinde boşver alma. bebek olunca alınıyor fazla fazla

Evet canım kesinlikle yapı ile alakalı.Amann sağlık olsun huzur olsun gerisi yalan be bukommm :)
Darısı benim başıma inşallah.

benimde olmuyorrrr mail adresi var diyorr kapatttım

olmuyor denilen asresteki mail sayfanı aç fahroş aktifleştirme maili gelmiştir yoksa spam yada çöp kutusuna bak ordadır benimki çöpteydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…