- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #101.841
evet canım beyaz altın
çok sağol akasyacım gelinlikle gören herkes öyle söyledi gelinliğin üstü çok dardı sanırım ondan öyle gözüktü
Manken gibi ne güzel :))
Keşke bende öle zayıf olsam beeee offf
aslııı gelip geçici canım bunlar bende öyleydim şimdi göbek popo maşallah almış başını gidiyor
kızlar birisi tam olarak konuyla ilgili özel msj atabilir mi?nereye gidiyosunuz neden üyelikler siliniyor benim kafam çok karıştı
aslııı gelip geçici canım bunlar bende öyleydim şimdi göbek popo maşallah almış başını gidiyor
yok anam ben bu işi beceremiycem sinirim bozuldu uğraşmıycam daha fazla
aaa yeter valla
ben biraz kilo alsam hiç üzülmem evde cicibebde sütte var yatarken yesem iyi olacak
Ayy ben hayatta öyle zayıf olamam :) Uğraşsam didinsem yine olamam.
Ama bukomm sen şahane olmuşsun ben çok beğendim.Özellikle saçın makyajın inanılmaz güzel olmuş.Maşallah maşallah
herkesin yapısı işte bende paket paket cicibebe yedim genede şişemedim. Çok sağol canım herşey gerçekten benimde çok içime sindi
Ama bukomm sen şahane olmuşsun ben çok beğendim.Özellikle saçın makyajın inanılmaz güzel olmuş.Maşallah maşallah
buket bende böyleydim yiyordum devamlı kilo alayım diye ama canım sen zaten bebek düşünüyorsun bir sene içinde boşver alma. bebek olunca alınıyor fazla fazla
1 sene içinde değil 1 sene sonra düşünüyorum kız. Herkesin bünyesi mesela yengem ikize hamileydi top yutmuş kürdan gibiydi göbeği dışında başka hiçbiryeri şişmemişti
buket bende böyleydim yiyordum devamlı kilo alayım diye ama canım sen zaten bebek düşünüyorsun bir sene içinde boşver alma. bebek olunca alınıyor fazla fazla
Evet canım kesinlikle yapı ile alakalı.Amann sağlık olsun huzur olsun gerisi yalan be bukommm :)
Darısı benim başıma inşallah.
benimde olmuyorrrr mail adresi var diyorr kapatttım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?